Παλιό ταχυδρομείο Pavilion & Clock Tower στην Ουάσιγκτον

Ένα ιστορικό κτίριο ορόσημο στην πρωτεύουσα του έθνους

Το παλιό ταχυδρομείο Pavilion, που χτίστηκε από το 1982 έως το 1899, είναι ένα 10-ιστορικό κτίριο αναγεννησιακού στιλ, που βρίσκεται στην καρδιά της Ουάσινγκτον, ανάμεσα στον Λευκό Οίκο και το Κτήριο Capitol των ΗΠΑ. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία κοντά σε πολλά από τα ξενοδοχεία της πόλης, τα μουσεία, τα εθνικά μνημεία και άλλα αξιοθέατα. Η ιστορική ιδιοκτησία αποκαταστάθηκε από την οργάνωση Trump και άνοιξε εκ νέου ως πολυτελές ξενοδοχείο στα τέλη του 2016.

Διαβάστε περισσότερα για το Trump International Hotel. Το κτίριο του Old Post Office είναι η δεύτερη ψηλότερη δομή στην πρωτεύουσα του έθνους, μετά το Μνημείο της Ουάσινγκτον. Το κτίριο απαριθμήθηκε στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων το 1973. Ο γυάλινος ανελκυστήρας του κτιρίου στην νότια πλευρά του πύργου του ρολογιού παρέχει πρόσβαση επισκεπτών στο κατάστρωμα παρατήρησης.

Τοποθεσία

Διεύθυνση: 1100 Pennsylvania Avenue, NW. Washington, DC (202) 289-4224. Δείτε ένα χάρτη

Closest Metro: Σταθμοί Ομοσπονδιακού Τριγώνου ή Μετρό.

Παλιό ταχυδρομείο Εκδρομές Πύργος Πύργος Ρολόι

Ο Πύργος του Ρολογιού προσφέρει θέα από τα πτηνά της Ουάσινγκτον, από το κατάστρωμα παρατήρησης 315 ποδιών. Φιλοξενεί τα Bells του Κογκρέσου, ένα Δισεκατομμυριούχο δώρο από την Αγγλία που τιμά τη φιλία μεταξύ των δύο εθνών. Το Rangers του Εθνικού Πάρκου παρέχει δωρεάν περιηγήσεις στον πύργο, προσφέροντας σαγηνευτική θέα 360 μοιρών. Ο Πύργος του Παλαιού Ταχυδρομείου είναι κλειστός για το κοινό και πρέπει να ανοίγει σύντομα. Ενώ η NPS λειτούργησε τον πύργο από το 1984 βάσει συμφωνίας με τη Γενική Διοίκηση Υπηρεσιών.

Εξακολουθούν να επεξεργάζονται τις λεπτομέρειες για την εκ νέου λειτουργία.

Ιστορικό παλιό ταχυδρομείο του παλιού ταχυδρομείου

1892-99: Το κτίριο κατασκευάστηκε για να φιλοξενήσει το Αρχηγείο του Τμήματος Ταχυδρομείων των ΗΠΑ και το ταχυδρομείο της πόλης.

1928: Το κτίριο ήταν πλακόστρωτο για κατεδάφιση λόγω της ανάπτυξης του Ομοσπονδιακού Τριγώνου νότια της Λεωφόρου της Πενσυλβανίας.

Για τα επόμενα 30 χρόνια, το κτίριο φιλοξένησε τα γραφεία διαφόρων κυβερνητικών φορέων.

1964: Τα σχέδια για την ολοκλήρωση του Ομοσπονδιακού Τριγώνου έθεσαν σε κίνδυνο το Κτίριο της Παλαιάς Ταχυδρομικής Υπηρεσίας, προκαλώντας μια φωνητική εκστρατεία για να σώσει το κτίριο.

1973: Το κτίριο της Παλαιάς Ταχυδρομικής Υπηρεσίας καταχωρήθηκε στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων.

1976: Προς τιμήν της Δεκαεπενταύγουσας του έθνους, ως σύμβολο φιλίας, το Ίδρυμα Ditchley της Μεγάλης Βρετανίας παρουσίασε τα Congress Bells, ένα σύνολο αγγλικών κουδουνιών αλλαγής που τοποθετήθηκαν στον πύργο του ρολογιού.

1977-83: Το κτίριο αναδιαμορφώθηκε και ανοίχθηκε εκ νέου με συνδυασμό ομοσπονδιακών γραφείων και εμπορικών χώρων.

2014-16: Το παλιό ταχυδρομείο Pavilion ανακατασκευάστηκε από τον Οργανισμό Trump και ξανανοίχθηκε ως το Trump International Hotel, πολυτελές ακίνητο 263 δωματίων με εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, ένα ευρύχωρο σπα, αίθουσα χορού και συνεδριακές εγκαταστάσεις, βιβλιοθήκη, μουσείο, και εσωτερικούς και εξωτερικούς κήπους.

Το παλιό ταχυδρομείο Pavilion είναι ένα από τα πολλά εικονικά κτίρια της Washington DC. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αρχιτεκτονική της πόλης, δείτε έναν οδηγό για 25 ιστορικά κτίρια στην Ουάσιγκτον DC.