Ο Λευκός Οίκος: Οδηγός Επισκεπτών, Εκδρομές, Εισιτήρια και άλλα

Τι πρέπει να ξέρετε για την επίσκεψη στο Λευκό Οίκο

Επισκέπτες από όλο τον κόσμο έρχονται στην Ουάσιγκτον για να περιηγηθούν στο Λευκό Οίκο, το σπίτι και το γραφείο του Προέδρου των ΗΠΑ. Χτισμένο μεταξύ 1792 και 1800, ο Λευκός Οίκος είναι ένα από τα παλαιότερα δημόσια κτήρια στην πρωτεύουσα του έθνους και χρησιμεύει ως μουσείο αμερικανικής ιστορίας. Ο Γιώργος Ουάσιγκτον επέλεξε το χώρο για τον Λευκό Οίκο το 1791 και επέλεξε το σχέδιο που υπέβαλε ο Ιρλανδός αρχιτέκτονας James Hoban.

Η ιστορική δομή έχει επεκταθεί και ανακαινιστεί πολλές φορές σε όλη την ιστορία. Υπάρχουν 132 δωμάτια σε 6 επίπεδα. Η διακόσμηση περιλαμβάνει μια συλλογή από καλές και διακοσμητικές τέχνες, όπως ιστορικές ζωγραφιές, γλυπτική, έπιπλα και πορσελάνη. Δείτε φωτογραφίες του Λευκού Οίκου για να μάθετε για τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του σπιτιού του Προέδρου.

Περιηγήσεις του Λευκού Οίκου

Οι δημόσιες εκδρομές του Λευκού Οίκου περιορίζονται σε ομάδες 10 ή περισσότερων και πρέπει να ζητηθούν μέσω μέλους του Κογκρέσου. Αυτές οι ξεναγήσεις είναι διαθέσιμες από τις 7:30 έως τις 11:30 π.μ. από Τρίτη έως Πέμπτη και 7:30 π.μ. έως 1:30 μ.μ. Παρασκευή και Σάββατο. Οι εκδρομές προγραμματίζονται σε βάση προτεραιότητας, οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν έως έξι μήνες νωρίτερα και τουλάχιστον 21 ημέρες νωρίτερα. Για να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο και τους γερουσιαστές σας, καλέστε (202) 224-3121. Τα εισιτήρια παρέχονται δωρεάν.

Οι επισκέπτες που δεν είναι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την πρεσβεία τους στο DC για εκδρομές για διεθνείς επισκέπτες, οι οποίες διοργανώνονται μέσω του γραφείου πρωτοκόλλου στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Οι επισκέπτες ηλικίας 18 ετών και άνω οφείλουν να παρουσιάσουν έγκυρη φωτογραφία ταυτότητα που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση. Όλοι οι αλλοδαποί πρέπει να προσκομίσουν το διαβατήριό τους. Τα απαγορευμένα αντικείμενα περιλαμβάνουν: κάμερες, βιντεοκάμερες, σακίδια ή πορτοφόλια, καροτσάκια, όπλα και πολλά άλλα. Η αμερικανική μυστική υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύει άλλα προσωπικά είδη.



24ωρης Γραμμής Γραμμών Επισκέψεων: (202) 456-7041

Διεύθυνση

1600 Pennsylvania Avenue, ΒΔ Washington, DC. Δείτε ένα χάρτη του Λευκού Οίκου

Μεταφορά και στάθμευση

Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό προς το Λευκό Οίκο είναι το Ομοσπονδιακό Τρίγωνο, το Κέντρο Μετρό και η πλατεία McPherson. Ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος σε αυτήν την περιοχή, επομένως συνιστάται η συγκοινωνία με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Δείτε πληροφορίες σχετικά με τη στάθμευση κοντά στο National Mall.

Κέντρο επισκεπτών του Λευκού Οίκου

Το Κέντρο Επισκεπτών του Λευκού Οίκου μόλις ανακαινίστηκε με ολοκαίνουργια εκθέματα και είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 7:30 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. Παρακολουθήστε ένα βίντεο 30 λεπτών και μάθετε για πολλές πτυχές του Λευκού Οίκου, τα έπιπλα, τις πρώτες οικογένειες, τις κοινωνικές εκδηλώσεις και τις σχέσεις με τον Τύπο και τους ηγέτες του κόσμου. Διαβάστε περισσότερα για το Κέντρο Επισκεπτών του Λευκού Οίκου

Lafayette Park

Το δημόσιο πάρκο των επτά στρεμμάτων που βρίσκεται απέναντι από το Λευκό Οίκο είναι ένα ιδανικό μέρος για να τραβήξετε φωτογραφίες και να απολαύσετε τη θέα. Είναι μια εξέχουσα αρένα που χρησιμοποιείται συχνά για δημόσιες διαμαρτυρίες, προγράμματα ranger και ειδικές εκδηλώσεις. Διαβάστε περισσότερα για το Lafayette Park.

Περιηγήσεις κήπων στο Λευκό Οίκο

Ο κήπος του Λευκού Οίκου είναι ανοικτός στο κοινό μερικές φορές το χρόνο. Οι επισκέπτες καλούνται να επισκεφθούν τον κήπο Jacqueline Kennedy, το Rose Garden, τον παιδικό κήπο και το South Lawn.

Τα εισιτήρια διανέμονται την ημέρα της εκδήλωσης. Διαβάστε περισσότερα για το White House Garden Tours.

Σχεδιάζετε να επισκεφθείτε την Ουάσιγκτον, για μερικές ημέρες; Δείτε έναν ταξιδιωτικό προγραμματιστή της Ουάσιγκτον για πληροφορίες σχετικά με τον καλύτερο χρόνο για επίσκεψη, πόσο χρόνο θα μείνετε, πού να μείνετε, τι να κάνετε, πώς να φτάσετε και άλλα.