Κέντρο επισκεπτών του Λευκού Οίκου

Μάθετε περισσότερα για το σπίτι των προέδρων και τις πρώτες οικογένειες

Το Κέντρο επισκεπτών του Λευκού Οίκου παρέχει μια εισαγωγή σε πολλές πτυχές του Λευκού Οίκου, συμπεριλαμβανομένης της αρχιτεκτονικής, της επίπλωσης, των πρώτων οικογενειών, των κοινωνικών εκδηλώσεων και των σχέσεων με τον Τύπο και τους ηγέτες του κόσμου. Όλα τα νέα εκθέματα είναι τώρα στην οθόνη που συνθέτουν μαζί τις ιστορίες του Λευκού Οίκου ως σπίτι, γραφείο, σκηνή και τελετουργικό χώρο, μουσείο και πάρκο. Περισσότερα από 90 έργα του Λευκού Οίκου, πολλά από τα οποία ποτέ δεν ήταν σε δημόσια προβολή, δίνουν μια ματιά στη ζωή και να εργάζονται μέσα στο Executive Mansion.

Ανακαινίσεις

Το Κέντρο Επισκεπτών του Λευκού Οίκου ολοκλήρωσε μια ανακαίνιση ύψους 12,6 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία άνοιξε ξανά το κοινό τον Σεπτέμβριο του 2014. Το έργο ήταν μια δημόσια ιδιωτική προσπάθεια μεταξύ της Υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου και της Ιστορικής Ένωσης του Λευκού Οίκου. Οι βελτιώσεις του Κέντρου Επισκεπτών περιλαμβάνουν διαδραστικά εκθέματα και ένα μοντέλο του Λευκού Οίκου, καθώς και μια νέα μόνιμη έκθεση μουσείων, ένα προσωρινό εκθεσιακό χώρο, μια βελτιωμένη περιοχή πωλήσεων βιβλίων, εγκαταστάσεις πληροφοριών επισκεπτών και ευκαιρίες για παιδιά και οικογένειες να συνδεθούν με το την ιστορία του Λευκού Οίκου και του Πάρκου Προέδρων με νέους τρόπους.

Τοποθεσία

1450 Pennsylvania Ave. NW
Ουάσιγκτον
(202) 208-1631

Το Κέντρο Επισκεπτών του Λευκού Οίκου βρίσκεται στο Τμήμα Εμπορίου που κτίζει στη νοτιοανατολική γωνία των οδών 15ης και Ε. Δείτε ένα χάρτη

Μεταφορά και στάθμευση : Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό προς το Λευκό Οίκο είναι το Ομοσπονδιακό Τρίγωνο, το Κέντρο Μετρό και η πλατεία McPherson.

Ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος σε αυτήν την περιοχή, επομένως συνιστάται η συγκοινωνία με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ωρες

Ανοιχτό 7:30 π.μ. έως 4:00 μ.μ. Καθημερινά
Κλείσιμο Ευχαριστιών, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Επισκέψεις Συμβουλές

Οι εκδρομές του Λευκού Οίκου είναι διαθέσιμες σε βάση προτεραιότητας για ομάδες 10 ή περισσότερων και πρέπει να ζητηθούν εκ των προτέρων μέσω του μέλους του Κογκρέσου. Εάν δεν έχετε προγραμματίσει μπροστά και έχετε κρατήσει μια περιοδεία, μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε κάποια ιστορία του Λευκού Οίκου επισκέπτοντας το Κέντρο Επισκεπτών του Λευκού Οίκου. Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου προσφέρει ερμηνευτικά προγράμματα και ειδικές εκδηλώσεις σε διάφορες χρονικές στιγμές καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Διαβάστε περισσότερα για τον Λευκό Οίκο

Σχετικά με την ιστορική ένωση του Λευκού Οίκου

Η ιστορική ένωση του Λευκού Οίκου είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1961 με σκοπό την ενίσχυση της κατανόησης, της εκτίμησης και της απόλαυσης του Executive Mansion. Δημιουργήθηκε κατόπιν σύστασης της Υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου και με την υποστήριξη της Πρώτης Κυρίας Jacqueline Kennedy. Όλα τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων και των προϊόντων του Συνδέσμου χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση της απόκτησης ιστορικών επίπλων και έργων τέχνης για τη μόνιμη συλλογή του Λευκού Οίκου, τη συντήρηση των δημόσιων χώρων και την εκπαιδευτική του αποστολή.

Ο Σύνδεσμος υποστηρίζει επίσης διαλέξεις, εκθέματα και άλλα προγράμματα προβολής. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Ένωση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.whitehousehistory.org.