Έργο 180 στην Οκλαχόμα Σίτι

Πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο βελτίωσης και ανακαίνισης

Μια συλλογή βελτιώσεων στο κέντρο της πόλης κοστίζει 140 εκατομμύρια δολάρια, το Project 180 είναι ένα σημαντικό σχέδιο ανακαίνισης της πόλης της Οκλαχόμα. Οι υπάλληλοι της Οκλαχόμα Σίτι αποκαλούν το Project 180 έναν "επανασχεδιασμό των δρόμων, των πεζοδρομίων, των πάρκων και των πλαζ στο κέντρο της πόλης για να βελτιώσουν την εμφάνιση και να κάνουν τον κεντρικό πυρήνα πιο φιλικό προς τους πεζούς".

Λάβετε πληροφορίες και μια λίστα με τις συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το σχέδιο βελτίωσης και ανακαίνισης του έργου Oklahoma City's Project 180.

Έργο 180 Γεγονότα

Τοποθεσία: Το Project 180 επικεντρώνεται στο κέντρο της πόλης της Οκλαχόμα, με πολλαπλές φάσεις που καλύπτουν δρόμους και πάρκα από τη λεωφόρο Reno βόρεια μέχρι δρόμους γύρω από το National Memorial & Museum στο 6ο και το Harvey.
Αρχιτέκτονες Τοπίου: Γραφείο του James Burnett
Εκτιμώμενο κόστος: 140 εκατομμύρια δολάρια
Έναρξη κατασκευής: Αύγουστος 2010
Εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης: Ιανουάριος 2014

Συχνές ερωτήσεις έργου 180

Ποιες ανακαινίσεις περιλαμβάνονται στο Έργο 180; : Οι βελτιώσεις του Project 180 περιλαμβάνουν:

Τι σημαίνει το όνομα "Project 180"; : Αναφέρεται στα εκτιμώμενα 180 στρέμματα στο κέντρο της πόλης Οκλαχόμα, τα οποία θα λάβουν μαζικές ανακαινίσεις και βελτιώσεις στο πλαίσιο του έργου.

Το Έργο 180 αποτελεί μέρος των ΧΑΠ; : Όχι. Οι πρωτοβουλίες του MAPS 3 είναι τελείως ξεχωριστά έργα που χρηματοδοτούνται από έναν ενιαίο φόρο επί των πωλήσεων για διάφορους σκοπούς από την αρχική MAPS το 1994.

Το Project 180 δεν αυξάνει τους φόρους για τους κατοίκους της Οκλαχόμα Σίτι.

Τότε πώς χρηματοδοτείται το Project 180; : Η προβλεπόμενη χρηματοδότηση 140 εκατομμυρίων δολαρίων για το Έργο 180 προέρχεται κατά κύριο λόγο από τη χρηματοδότηση της αύξησης του φόρου (TIF) για την κατασκευή του κεντρικού σταθμού του Devon Tower . Επιπλέον, περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια θα καταβληθούν από Ομόλογα Γενικής Υποχρεωτικής Δανειοδοσίας που εγκρίθηκαν σε εκλογή ομολόγων του 2007.

Πότε θα ολοκληρωθούν οι βελτιώσεις του Project 180; : Το Έργο 180 αποτελείται από τρεις ξεχωριστές "φάσεις", όλες ολοκληρώθηκαν μέχρι τον Ιανουάριο του 2014. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει την ανακαίνιση του δρόμου κατά μήκος του Reno και τις αλλαγές στο Myriad Gardens. Οι Κήποι αναμένεται να ανοίξουν πάλι τον Απρίλιο του 2011. Η Φάση 2 ξεκινά το 2011 και καλύπτει τις βελτιώσεις γκαζόν του Δημαρχείου, καθώς και τις κατασκευές στην East Main Street, Sheridan, Hudson, Park Avenue, Broadway και EK Gaylord. Η τελική φάση έχει προγραμματιστεί για το 2012 και περιλαμβάνει εργασίες για την 4η οδό NW, Robert S. Kerr, West Main Street, Broadway, Harvey και North Walker, καθώς και για την ανακαίνιση του Bicentennial Park.

Το έργο 180 θα προκαλέσει προβλήματα κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης; : Ναί. Διάφοροι δρόμοι σε όλο το κέντρο της πόλης θα βρίσκονται υπό κατασκευή σε διαφορετικές χρονικές περιόδους σε κάθε φάση του σχεδίου. Η πόλη έχει έναν χάρτη συμβουλών κίνησης στο διαδίκτυο για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το ταξίδι στο κέντρο της πόλης σας.



Τι θα μοιάζουν οι ανακαινίσεις Project 180; : Εδώ είναι μερικές απεικονίσεις από τον αρχιτέκτονα τοπίου του έργου, το γραφείο του James Burnett: