Το Φεστιβάλ Fringe του Εδιμβούργου - Γρήγορα γεγονότα

Το Φεστιβάλ του Εδιμβούργου Fringe αναλαμβάνει την πρωτεύουσα της Σκωτίας για το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου.

Τώρα στο 69ο έτος, θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου με την υπόσχεση ότι, μέχρι την τελική κουρτίνα να πέσει στις 29 Αυγούστου, "Εδώ τίποτα πηγαίνει, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί". Το πρόγραμμα του 2016 δηλώνει με τόλμη ότι το φεστιβάλ, το οποίο διπλασιάζει τον πληθυσμό του Εδιμβούργου τον Αύγουστο, «αψηφεί τον κανόνα από το 1947».

Τι είναι όλα αυτά και τι μπορείτε να περιμένετε;

Εδώ είναι μερικά γεγονότα που θα σας βάλουν στην εικόνα.

Τα βασικά στοιχεία του Εδιμβούργου

Κάτι φόντο

Το 1947, το Διεθνές Φεστιβάλ του Εδιμβούργου οργανώθηκε για να επιταχύνει τη μεταπολεμική Βρετανία. Το Φεστιβάλ Fringe ξεκίνησε μαζί του, ως μια άτυπη ευκαιρία για τους λιγότερο καθιερωμένους καλλιτέχνες. Εκείνη την εποχή, ήταν γνωστή ως το Φεστιβάλ του Εδιμβούργου.

Σήμερα, είναι το Φεστιβάλ Fringe του Εδιμβούργου και υπάρχουν πολλά στη λεπτή αναδιάταξη των λέξεων. Το Διεθνές Φεστιβάλ του Εδιμβούργου συνεχίζει να φιλοξενεί σημαντικές εταιρείες θεάτρου, μουσικής και χορού από όλο τον κόσμο και είναι μια πολύ διάσημη υπόθεση. Αλλά όταν πρόκειται για ένα πάρτι τέχνης για να νικήσει το συγκρότημα, το Fringe Festival είναι το ολόκληρο enchilada.

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τέχνης στον κόσμο;

Αυτή είναι μια αρκετά μεγάλη αξίωση, αλλά το Εδιμβούργο Fringe Festival έχει τα εκπληκτικά γεγονότα για να το υποστηρίξει. Εδώ είναι μερικά:

Έτσι, αρκετά μεγάλο τότε; Λοιπόν, κάθε χρόνο το Edinburgh Fringe μεγαλώνει και, ως συνήθως, κάθε χρόνο παράγει το μεγαλύτερο φεστιβάλ τέχνης στον κόσμο, πάντα.

Τι είδους παραστάσεις να περιμένετε

Οι παραστάσεις ξεκινούν από την κωμωδία, την αναβίωση κλασσικών θεαμάτων, τις εμφανίσεις ενός ατόμου σε άγρια ​​πρωτοπορία, τις παραγωγές στο πρόσωπό σας σε μέρη όπως - το πιστεύετε ή όχι - μια δημόσια τουαλέτα και ένα κινούμενο διώροφο λεωφορείο.

Μολονότι κάθε χρόνο είναι μοναδικό, τα έντυπα τέχνης που έχουν προγραμματιστεί για το φεστιβάλ το 2016 μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα:

Είναι φιλικό προς την οικογένεια;

Το Φεστιβάλ Fringe του Εδιμβούργου έχει κάτι για όλους. Υπάρχει αφθονία ψυχαγωγίας στο θέατρο του δρόμου, παρελάσεις για τα παιδιά συγκίνησης όλων των ηλικιών και πολλά για τα παιδιά να γλείφουν, να φωτογραφίζουν και να απολαμβάνουν. Και υπάρχουν αριθμοί παραστάσεων, κουκλοθέατρων, εργαστηρίων και μουσικών εκδηλώσεων για παιδιά . Μια επιφύλαξη όμως - το Εδιμβούργο είναι γεμάτο κατά τη διάρκεια της σεζόν του Φεστιβάλ, ώστε τα παιδιά να είναι αρκετά ηλικιωμένα για να αντιμετωπίσουν τα πλήθη ή αρκετά νεαρά για να μην παρατηρήσουν.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Φεστιβάλ Fringe του Εδιμβούργου