Μαύρη Παρασκευή Αγορές στο Σακραμέντο

Πώς να σκοράρουν εξαιρετικές προσφορές σε αυτή την τρελή ημέρα των αγορών.

Η μαύρη Παρασκευή είναι μια πολυπόθητη ημέρα αγορών για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα δώρο στις τιμές πώλησης. Τώρα, αυτές οι τιμές δεν είναι μόνο προεξοφλημένες, αλλά μπορείτε να βρείτε ορισμένα στοιχεία στις χαμηλότερες τιμές του έτους στη μαύρη Παρασκευή, την ημέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών.

Όπως έχω αποτολμήσει στη μαύρη Παρασκευή τα τελευταία χρόνια στο Σακραμέντο, έχω διαπιστώσει ότι το πρώιμο πουλί παίρνει το σκουλήκι. Εάν υπάρχει ένα στοιχείο που πρέπει να έχει στη λίστα σας, θα έπρεπε καλύτερα να ρυθμίσετε αυτά τα ξυπνητήρια έτσι ώστε να μπορείτε να είστε μεταξύ των πρώτων στην γραμμή για να μπείτε στο κατάστημα.

Υπήρξε ένας χρόνος, όταν δεν βγήκα αρκετά νωρίς, αλλά βρήκα πολύ καλές προσφορές, ειδικά από λιανοπωλητές που είχαν συμφωνίες πρόωρου πουλιού που παρέμειναν μέχρι το μεσημέρι. Στο Toys R Us στο Arden, βρήκα άφθονες εξαιρετικές τιμές που περιλάμβαναν ένα πρόωρο κίνητρο τιμής για τα πουλιά. Αυτές οι τιμές ήταν καλές συνήθως μέχρι το μεσημέρι ή 1 μ.μ.

Έτσι, εδώ είναι μερικές συμβουλές πριν αποταθείτε έξω.

Εμπορικά κέντρα για επίσκεψη για τη μαύρη Παρασκευή

Η μετάβαση σε μεμονωμένα καταστήματα είναι εξίσου καλή, και μερικές φορές ακόμα καλύτερη, από τη μετάβαση στο εμπορικό κέντρο. Ακολουθεί μια λίστα δημοφιλών λιανοπωλητών που θα επισκεφτούν την μαύρη Παρασκευή. Κάντε κλικ στο όνομα του καταστήματος για να βρείτε μια τοποθεσία κοντά σας.