Μια αναθεώρηση του Inn στο Randolph, Νάπα, Καλιφόρνια

Όπως πολλοί επαγγελματίες ταξιδιώτες, ταξιδεύω συχνά στο Σαν Φρανσίσκο για δουλειές. Η πόλη είναι ένα κομβικό σημείο για συνέδρια και συνέδρια και φιλοξενεί χιλιάδες καινοτόμες εταιρείες. Και ενώ μου αρέσει να επισκέπτομαι το Σαν Φρανσίσκο, μου αρέσει να παίρνω μερικές επιπλέον μέρες μια φορά το χρόνο (ή ίσως κάθε άλλο έτος) για να φτιάξω ετικέτα σε μια παράπλευρη εκδρομή από το Σαν Φρανσίσκο στην κοντινή κοιλάδα της Νάπα , στην Καλιφόρνια για λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης (και ίσως ένα άγγιγμα κρασιού ).

Εάν είστε ένα επαγγελματικό ταξίδι που κατευθύνεται προς το Σαν Φρανσίσκο, αξίζει σίγουρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο να περάσετε μια ώρα και μισή (ή κάτω) από βορειοανατολικά προς τη Νάπα και την κοιλάδα Napa για μία ή δύο μέρες. Η Νάπα είναι κεντρική χώρα κρασιού και ένα εξαιρετικό σημείο πηδώντας για ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από τις πανταχού παρούσες γευστικές δοκιμές στα οινοποιεία μέχρι τα αερόστατα με αερόστατο και το απίστευτο φαγητό. Φυσικά, υπάρχει αρκετό για να δείτε και να κάνετε στην κοιλάδα Napa για να διαρκέσει μια εβδομάδα, αλλά μπορείτε εύκολα να απολαύσετε τον εαυτό σας με μόλις μια ημέρα ή δύο, αν αυτό είναι το μόνο που έχετε.

Ή μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας αναζητώντας εξαιρετικές τοποθεσίες για μελλοντικές συναντήσεις ή εκδηλώσεις της εταιρείας, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές εκπληκτικές υπαίθριες ρυθμίσεις.

Παρόλο που υπάρχουν πολλά καταλύματα στη Νάπα και την κοιλάδα Napa, από ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας μέχρι οικονομικά μοτέλ, το Inn on Randolph, ακριβώς στο κέντρο της Νάπας, είναι μια καταπληκτική επιλογή για κάθε επαγγελματία ταξιδιώτη που θέλει μια πρώτη διαμονή, απίστευτα καθαρό δωμάτιο, εξυπηρετικό σέρβις και μια όμορφη και άνετη εμπειρία στο σπίτι.

Το Inn on Randolph είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για κάθε ταξιδιώτη επαγγελματία που αναζητά αλλεργία και ψάχνει για επιλογές χωρίς γλουτένη, καθώς το Inn είναι εντελώς απαλλαγμένο από γλουτένη. Παρόλο που δεν είναι αρκετά μεγάλο για να προσφέρει γεύμα ή δείπνα, το Inn σερβίρει ένα καταπληκτικό πρωινό χωρίς γλουτένη χωρίς πρωινό.

Επισκόπηση ξενοδοχείου

Το Downtown Napa βρίσκεται μόλις μισή ώρα και λιγότερο από το Σαν Φρανσίσκο, καθιστώντας τον εύκολο προορισμό για διακοπές πριν ή μετά την επαγγελματική εκδρομή. Η πόλη της Νάπα είναι βασικά στο κατώτατο σημείο της κοιλάδας της Νάπα και ξεκίνησε μία από τις κορυφαίες περιοχές καλλιέργειας της Καλιφόρνιας .

Το Inn on Randolph βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο κέντρο της Νάπας, σε έναν δεντρόφυτο δρόμο σε κοντινή απόσταση από τον κεντρικό κεντρικό δρόμο με μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα. Το Inn διαθέτει ένα ωραίο περιποιημένο γκαζόν, και οι μικρές γύρω περιοχές είναι πολύ καλά συντηρημένες. Υπάρχει μια ωραία γέφυρα στο πίσω μέρος ως αίθριο αίθουσες για να καθίσει και να χαλαρώσετε (ίσως με ένα ωραίο μπουκάλι κρασί).

Το ίδιο το Inn είναι ένα ιστορικό, βικτοριανό σπίτι που έχει εξυπηρετήσει πολλούς σκοπούς με την πάροδο των χρόνων (συμπεριλαμβανομένου και του κέντρου υγείας της γυναίκας στις αρχές της δεκαετίας του 1900!). Το Inn ανακαινίστηκε πλήρως το 2012 και ενημερώθηκε και πάλι το 2014 και δείχνει. Δεν είναι μόνο καθαρό από πάνω προς τα κάτω, αλλά είναι όμορφα σχεδιασμένο για να αναδείξει ιστορικά χαρακτηριστικά (όπως ξύλο και παράθυρα) ενώ έχει την αίσθηση ότι είναι απόλυτα μέχρι την ημέρα. Ο σχεδιασμός, τα χρώματα βαφής και οι αρχιτεκτονικές πινελιές είναι όλα πολύ καθαρά, πολύ μοντέρνα και θαυμάσια ενσωματωμένα στις ιστορικές ρίζες του Inn.

Το ξενοδοχείο είναι επίσης συμβατό με ADA.

Τα δωμάτια περιλαμβάνουν ένα δωρεάν, μαγειρεμένο πρωινό (περισσότερο αργότερα), ένα ποτό καλωσορίσματος, δωρεάν καφέ και τσάι, χρήση μιας αίθουσας συνεδριάσεων και πολλά άλλα.

Δωμάτια

Το Inn on Randolph προσφέρει μια εμπειρία μπουτίκ ξενοδοχείου με τη μορφή ενός κρεβατιού-πρωινού. Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά δέκα δωμάτια: πέντε μικρά (και πολύ όμορφα) εξοχικά σπίτια και πέντε δωμάτια στο αρχικό σπίτι.

Τα δωμάτια στο σπίτι είναι πολύ ωραία και πρόσφατα ανακαινισμένα με χαρακτηριστικά όπως θερμαινόμενα πατώματα στα μπάνια. Ενώ τα δωμάτια είναι μέρος του αρχικού σπιτιού του 1860, φαίνονται πιο κεχριμπαρένια, αχυρώνα μαύρα και κρέμα από την βικτοριανή. Τα δωμάτια στο κεντρικό πανδοχείο δεν διαθέτουν τηλεοράσεις, αλλά μπορείτε να πυροβολήσετε το laptop σας για να παρακολουθήσετε το Netflix μέσω WiFi.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ατομικές κεφαλές και κλιματισμό, μπουρνούζια και παντόφλες, πολυτελή κλινοσκεπάσματα και παπλώματα, προϊόντα μπάνιου χωρίς γλουτένη, θερμαινόμενα δάπεδα μπάνιου και ακόμη ένα δωρεάν μπουκάλι κρασιού 375ml!

Υπάρχουν και άλλα βασικά στοιχεία, όπως στεγνωτήρες μαλλιών, σιδερώστρα και διαφορετικά είδη μαξιλαριών. Να γνωρίζετε ότι τέσσερα από τα δωμάτια βρίσκονται στον δεύτερο όροφο του πανδοχείου, στον επάνω όροφο.

Τα άλλα δωμάτια του Inn είναι πέντε κατοικίες (μερικές συνδέονται) που περιβάλλουν την κεντρική κατοικία. Τα εξοχικά δωμάτια είναι πολύ παρόμοια με το design με τα κύρια δωμάτια του Inn, αλλά είναι μεγαλύτερα, με μεγαλύτερα μπάνια και ιδιωτικές εισόδους. Καθένα από τα σπίτια έχει δικό του, ιδιωτικό εξωτερικό καθιστικό ή κήπο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου, έμεινα στο εξοχικό σπίτι Randolph του Inn, το οποίο είχε τζάκι αερίου και υπαίθριο καθιστικό. Το δωμάτιο ήταν καθαρό, πολύ καλά σχεδιασμένο και μοντέρνο. Το κλιματιστικό λειτούργησε καλά, τα κουρτίνες κράτησαν τον πρωινό στον ήλιο και το μπάνιο ήταν εκπληκτικό.

Προοπτική επιχειρηματικού ταξιδιώτη

Το Inn on Randolph προσφέρει δωρεάν υπηρεσία WiFi στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους, καθώς και στις υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού την ίδια μέρα. Παρόλο που το πανδοχείο δεν είναι αρκετά μεγάλο για να διαθέτει γυμναστήριο, παρέχει εκπτωτικά γυμναστήρια για ένα τοπικό γυμναστήριο. Αλλά επειδή αυτή είναι η Καλιφόρνια, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε κάποια άσκηση κάνοντας μια βόλτα ή πηγαίνοντας για ένα τρέξιμο.

Τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν καθημερινές συνδρομές στην Wall Street Journal, το Σαν Φρανσίσκο Χρονικό ή στο Μητρώο Νάπα. Ιδιωτικές γευστικές εμπειρίες μπορούν επίσης να οργανωθούν, και υπηρεσίες θυρωρού είναι διαθέσιμες (με έδωσαν μια μεγάλη συμβουλή σε ένα τοπικό μονοπάτι πεζοπορίας!).

Τροφή

Ενώ το Inn δεν διαθέτει εστιατόριο με πλήρη εξυπηρέτηση (υπάρχουν πολλά κοντινά στο κέντρο της Νάπας), σερβίρει ένα πλήρες πρωινό δύο ποδιών καθημερινά στο κυρίως σπίτι. Το πρωινό είναι εντελώς χωρίς γλουτένη για άτομα με αλλεργίες ή κοιλιοκάκη. Το πρωινό σερβίρεται στην άνετη τραπεζαρία του Inn ή έξω από το κατάστρωμα. Τα συστατικά προέρχονται τοπικά και οργανικά όταν είναι δυνατόν.

Το πρωινό σερβίρεται σε δύο καθίσματα, στις 8:30 π.μ. και 9:15 πμ, οπότε κλείστε το βράδυ πριν. Το Inn θα προετοιμάσει επίσης ένα πρωινό για να πάει αν χρειαστεί να επιστρέψετε στο Σαν Φρανσίσκο νωρίς ή να πιάσετε μια πτήση.

Συνεδριάσεις και εκδηλώσεις

Παρόλο που το Inn on Randolph δεν είναι σίγουρα ένα μεγάλο συνεδριακό ξενοδοχείο, διαθέτει τις δυνατότητες φιλοξενίας μικρών εταιρικών εκδηλώσεων, με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Το Cabernet Room του Inn είναι μια ξεχωριστή αίθουσα συσκέψεων σε χώρο ιδιοκτησίας, με χώρο για μια μικρή ομάδα. Καθίζει δεκαπέντε για δείπνο. Το δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, μίνι ψυγείο, δωρεάν WiFi και τηλεόραση μεγάλης οθόνης. Τα διαλείμματα μπορούν να συνδυαστούν με έναν από τους υπαίθριους χώρους, όπως το κοντινό αίθριο ή το πίσω κατάστρωμα.

Πληροφορίες ξενοδοχείου

Το Inn στο Randolph
411 Randolph Street
Napa, California 94559
(707) 257-2886