Απόδραση στην κοιλάδα της Νάπα

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στην κοιλάδα της Νάπα

Η Νάπα Κοιλάδα ήρθε στην προσοχή του κόσμου ως μια σοβαρή αμπελουργική περιοχή μετά τη διάσημη εκδήλωση τυφλού κρασιού του 1976, η απόφαση στο Παρίσι απεικονίστηκε στην ταινία Shock Bottle , αλλά πολύ πριν από αυτό οι Καλιφόρνιοι το γνώριζαν ως ένα καλό μέρος για την καλλιέργεια των πραγμάτων .

Η επίπεδη κοιλάδα μήκους 30 μιλίων και λίγο περισσότερο από ένα μίλι πλάτος βρίσκεται ανάμεσα σε δύο μέτριες οροσειρές που καθορίζουν τα όριά της και πλαισιώνουν τις απόψεις της.

Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι ημέρας της κοιλάδας Napa ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους. Εάν έχετε μόνο μια μέρα, δοκιμάστε αυτόν τον οδηγό ημερήσιων ταξιδιών .

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει η κοιλάδα Napa;

Η κοιλάδα Napa είναι δημοφιλής σε όσους αγαπούν τα τρόφιμα και το κρασί και οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ακούσει τόσα πολλά γι 'αυτό που θέλουν να το δουν ακόμα κι αν δεν είναι γνώστες.

Καλύτερος χρόνος να πάτε στην κοιλάδα της Νάπα

Κάθε εποχή έχει τα υπέρ και τα κατά. Ελέγξτε τον καιρό, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα - και συμβουλές επιβίωσης .

Μην χάσετε

Για μια γεύση της φυσικής ομορφιάς της Νάπας και των πολλών της οινοποιείων, πάρτε μια βόρεια κατεύθυνση στο Silverado Trail από την πόλη Napa στην Calistoga, στη συνέχεια πηγαίνετε πίσω νότια στο CA Hwy 29.

4 Περισσότερα σπουδαία πράγματα να κάνεις στην κοιλάδα της Νάπα

Δοκιμάστε το κρασί: Θα μπορούσατε να βρίσκεστε στην κοιλάδα Napa για μήνες και να μην το κάνετε σε κάθε οινοποιείο εκεί. Κάποια είναι πιο διασκεδαστικά από άλλα, έτσι έχουμε συντάξει μια λίστα με εκείνους που μας αρέσουν καλύτερα .

Δοκιμάστε το φαγητό: Το καλό κρασί δεν είναι η μόνη ειδικότητα της Νάπας.

Σταματήστε στο Oakville Grocery στο CA Hwy 29 βόρεια του Yountville ή Dean & DeLucca νότια της St. Helena για να περιηγηθείτε σε μερικά από τα γαστρονομικά προϊόντα τους. Το Round Pond Estate παράγει το δικό του ελαιόλαδο, ξύδι και σιρόπια εσπεριδοειδών και είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό να επισκεφθείτε κατά τη συγκομιδή της ελιάς. Το Ινστιτούτο Μαγειρικής της Αμερικής εκπαιδεύει μερικούς από τους καλύτερους σεφ της χώρας, αλλά προσφέρει και προγράμματα ενθουσιώδους φαγητού.

Αν αγαπάτε τα gadgets της κουζίνας, σταματήστε στη συσκευή του Steve's Hardware στο κέντρο της St. Helena.

Πάρτε τα παιδιά: Υπάρχουν περισσότερα για να κάνουν από ό, τι μπορεί να σκεφτείτε και έχουμε στρογγυλοποιήσει μια χούφτα των καλύτερων οικογενειακών δραστηριοτήτων της Νάπα για σας .

Πάρτε Muddy: Στο βόρειο άκρο της κοιλάδας Napa, Calistoga είναι το σπίτι για μερικά πολύ χαλαρωτικά ιαματικά λουτρά με χαλαρωτικό λουτρό λάμπα που θερμαίνεται από τις τοπικές θερμές πηγές. Βρείτε ένα που σας ταιριάζει καλύτερα.

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Συμβουλές για την επίσκεψη της κοιλάδας του Napa

Δεν είναι Ρομαντικό;

Μίσθωση μιας λιμουζίνας ή εταιρίας περιηγήσεων για να σας μεταφέρει σε μια ιδιωτική περιήγηση. Ξεκινήστε αργά το απόγευμα στο Ma (i) sonry στο κέντρο του Yountville για να δοκιμάσετε κρασιά από τη συλλογική συλλογή του και να απολαύσετε το ρομαντικό υπαίθριο αίθριο.

Ξεκουραστείτε για τη νύχτα σε ένα άνετο κρεβάτι και πρωινό - τι θα μπορούσε να είναι πιο ρομαντικό;

Καλύτερα δαγκώματα

Η Napa Valley έχει πάρα πολλά άριστα εστιατόρια για να καταχωρήσουμε εδώ, οπότε θα αναφέρουμε μόνο λίγα. Το Road Road του Gott, νότια της Αγίας Ελένης, ήταν γνωστό ως Ανανέωση του Taylor για πολλά χρόνια, αλλά η αλλαγή του ονόματος δεν άλλαξε τα υπερ-γουρουνάκια, τον κατάλογο κρασιών ή τα παρακμιακά, ξεχωριστά, ειδικά μιλκσέικ.

Ο τοπικός σεφ Cindy Pawlcyn, ο οποίος ίδρυσε το εστιατοριο Mustard's Grill του Napa, βρίσκεται επίσης στο τιμόνι της Backstreet Kitchen της Cindy

Oxbow Market στην πόλη της Νάπας είναι ένα καλό μέρος για να ζήσετε πολλά τοπικά καλούδια όλα σε ένα μέρος.

Που να μείνω

Μπορείτε να μείνετε σε οποιαδήποτε από τις πόλεις Napa Valley και να ταξιδέψετε εύκολα σε όλους τους. Το πιο σημαντικό είναι να σχεδιάσετε μπροστά αυτό το δημοφιλές μέρος, ειδικά εάν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος. Για τις πιο δραστήριες εποχές του χρόνου (καλοκαίρι και κατά τη διάρκεια της συγκομιδής το φθινόπωρο), προσπαθήστε να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας 2 έως 3 μήνες νωρίτερα.

Για να βρείτε το τέλειο μέρος για να μείνετε:

  1. Μάθετε τι χρειάζεται να ξέρετε για την ανεύρεση ξενοδοχείου σε Napa Valley .
  2. Διαβάστε κριτικές και συγκρίνετε τιμές στο Tripadvisor.
  3. Εάν ταξιδεύετε σε ένα RV ή τροχόσπιτο - ή ακόμα και σε μια σκηνή - ελέγξτε αυτές τις κάμερες Napa Valley .

Πού είναι η κοιλάδα Napa;

Η κοιλάδα Napa βρίσκεται βόρεια του Σαν Φρανσίσκο, αγκυροβολημένη από την πόλη Νάπα στο νότο και Calistoga στα βόρεια. Είναι περίπου 30 μίλια μεταξύ των δύο, τα οποία συνδέονται τόσο από το CA Hwy 20 όσο και από το μονοπάτι Silverado. Η πόλη της Νάπα είναι περίπου 50 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο και 60 μίλια από το Σακραμέντο. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε όλους τους τρόπους που μπορείτε να φτάσετε στην κοιλάδα Napa από το San Francisco .

Τα πλησιέστερα αεροδρόμια βρίσκονται στο Σαν Φρανσίσκο (SFO) και το Όκλαντ (OAK).