Χιούστον 2016 Gay Pride - Ημέρα Pride Χιούστον 2016

Γιορτάζοντας την ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια στη μεγαλύτερη πόλη του Τέξας

Το Χιούστον έχει μια από τις μεγαλύτερες και πιο ορατές γκέι κοινότητες στη χώρα, γεγονός που συχνά εκπλήσσει τους ξένους που θεωρούν το Τέξας ως αρκετά συντηρητικό. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε ένδειξη ότι η ομοφυλοφιλική σκηνή του Χιούστον είναι γεμάτη γροθιά, ελέγξτε το Φεστιβάλ Pride και Parade που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου (25 Ιουνίου είναι η ημερομηνία για το 2016), καλύπτοντας μια ολόκληρη εβδομάδα συγκέντρωσης και εκδηλώσεων. Αυτή θα είναι η 38η επέτειος της γιορτής Gay Pride του Χιούστον, η οποία συνήθως συγκεντρώνει περισσότερους από 425.000 συμμετέχοντες και θεατές.

Κατά τη διάρκεια των ημερών που οδηγούν στην Pride, μπορείτε να παρακολουθήσετε διάφορα συναφή μέρη και συναντήσεις. Εδώ είναι ένα πλήρες ημερολόγιο γεγονότων.

Η γιορτή Pride LGBT του Χιούστον πραγματοποιείται το Σάββατο 25 Ιουνίου, από το μεσημέρι μέχρι τις 11 μ.μ. - το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης, που θα πραγματοποιηθεί στην οδό 901 Bagby Street, έξω από το Δημαρχείο και ακριβώς απέναντι από την πλατεία Hermann. Υπάρχει ένα κύριο Pride Stage που χαρακτηρίζει παραστάσεις από διάφορους εξέχοντες καλλιτέχνες. Υπάρχουν επίσης ποπ και άλλες μουσικές παραστάσεις σε άλλες σκηνές, ένα δικαστήριο τροφίμων, μια κοινοτική ζώνη περίπου 200 τοπικών λιανικών πωλητών και οργανισμών GLBT και μια ασφαλή και ασφαλή Ζώνη Παιδιών με δραστηριότητες διασκέδασης. Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν.

Περισσότεροι από 400.000 θεατές και 1.000 συμμετέχοντες συμμετέχουν στην παρέλαση του Pride του Χιούστον, που πραγματοποιήθηκε επίσης το Σάββατο. Αυτή η παρέλαση είναι ασυνήθιστη, καθώς πραγματοποιείται τη νύχτα, ακολουθώντας το Φεστιβάλ Pride - αρχίζει στις 8:30 μ.μ. και διαρκεί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Η παρέλαση αρχίζει στην οδό Lamar, οδεύει προς την Smith Street και στρίβει δεξιά στην Walker Street και αριστερά στην οδό Milam και συνεχίζει στην οδό Jefferson.

Χιούστον Gay Πόρων

Γκέιμ μπαρ του Χιούστον , καθώς και εστιατόρια και ξενοδοχεία στην περιοχή, θα έχουν ιδιαίτερη ιδιαίτερη γιορτή σε όλη την εβδομάδα Pride. Ελέγξτε τα τοπικά γκέι χαρτιά και ιστότοπους, όπως το Out Smart Magazine και το HoustonGayGuide.com, για λεπτομέρειες.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο εξαιρετικό site GLBT που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, το Houston CVB.