Πακέτα αναψυχής και άδειες για τον Βορειοδυτικό Ειρηνικό

Εξοικονομήστε χρήματα ενώ απολαμβάνετε περισσότερα βορειοδυτικά πάρκα και δάση

Όποιος απολαμβάνει να ξοδεύει χρόνο σε εξωτερικούς χώρους στο βορειοδυτικό του Ειρηνικού βρίσκεται μέσα και έξω από διάφορα εθνικά και κρατικά πάρκα και δάση πολλές φορές κάθε χρόνο. Οι περισσότεροι από αυτούς τους χώρους έχουν ημερήσια χρήση ή τέλη εισόδου που μπορούν να κυμανθούν από $ 3 έως $ 15 ή περισσότερα. Πάνω από ένα χρόνο, αυτά τα τέλη μπορούν πραγματικά να προσθέσουν επάνω. Αυτά τα δελτία προορίζονται αποκλειστικά για εισιτήρια και / ή για έξοδα ημερήσιας χρήσης, όχι για πρόσθετες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις όπως κάμπινγκ.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά ετήσια δελτία αναψυχής διαθέσιμα για πάρκα, δάση και άλλα κρατικά και ομοσπονδιακά εδάφη αναψυχής στο Όρεγκον και την Ουάσινγκτον. Όλα είναι διαθέσιμα για online αγορές. Εδώ είναι μερικές επιλογές.

Διασυνδεδεμένο ετήσιο δελτίο

Εάν προγραμματίζετε να επισκεφθείτε πολλά εθνικά πάρκα ή δάση ή να επισκεφθείτε για αρκετές μέρες κάθε φορά, είναι ένας τρόπος να περάσετε ένα ετήσιο δελτίο. Αυτά τα περάσματα, τα οποία μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο, σε σταθμούς ranger ή σε κέντρα επισκεπτών εθνικού πάρκου, ισχύουν για ένα έτος από τον μήνα αγοράς. Το Ετήσιο Πέρασμα της Interagency σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τοποθεσίες και εγκαταστάσεις του Όρεγκον, της Ουάσινγκτον και των ΗΠΑ που λειτουργούν από τους ακόλουθους οργανισμούς:

Αυτά τα περάσματα καλύπτουν τον ιδιοκτήτη περάσματος καθώς και τους επιβάτες που συνοδεύουν τον ιδιοκτήτη σε ένα μόνο μη εμπορικό όχημα. Οι ενισχυμένες και προεξοφλημένες εκδόσεις του ετήσιου διαβατηρίου Interagency είναι διαθέσιμες για τους ηλικιωμένους και τα άτομα που είναι τυφλά ή μόνιμα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Δωρεάν δελτία διατίθενται στο ενεργό στρατιωτικό προσωπικό και στους Αμερικανούς πολίτες ή μόνιμους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών που έχουν κάνει 500 ή περισσότερες εθελοντικές ώρες. Τα ετήσια δελτία διαζυγίου δεν καλύπτουν τα διευρυμένα τέλη ανέσεων (όπως οι ανεπτυγμένοι χώροι κατασκηνώσεων ή εγκαταστάσεις) ή ειδικές άδειες αναψυχής.

Ετήσιο δελτίο βορειοδυτικών δασών

Το Ετήσιο Βορειοδυτικό Δάσος Pass σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις τοποθεσίες ημέρας και τις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται από την Υπηρεσία Δασών των ΗΠΑ στο Όρεγκον και την Ουάσιγκτον για ένα χρόνο από τον μήνα αγοράς. Αυτό το πέρασμα παίρνει τη μορφή μιας ετικέτας κρεμάστε που τοποθετείτε στο κάτοπτρο ενός οχήματος. Διατίθενται μοτοσικλέτες για μοτοσικλέτες.

Το κράτος της Ουάσιγκτον ανακαλύπτει το πέρασμα
Το Passover Pass, το οποίο είναι καλό για ένα χρόνο και είναι μεταβιβάσιμο μεταξύ δύο οχημάτων, θα σας οδηγήσει σε πάρκα πολιτείας της Ουάσινγκτον και άλλα κρατικά υπόγεια εδάφη, όπως σημεία πρόσβασης στο νερό, περιοχές πολιτιστικής κληρονομιάς και άγρια ​​πανίδα και φυσικές περιοχές. είναι σήμερα $ 30? τα δελτία ημερήσιας χρήσης είναι $ 10. Το State Pass Discover Pass μπορεί να μεταφερθεί μεταξύ δύο οχημάτων.

Ημέρα των πάρκων της πολιτείας του Όρεγκον - Χρήση στάθμευσης

Αυτό το δελτίο, διαθέσιμο για 12 ή 24 μήνες, καλύπτει τα τέλη στάθμευσης σας στα κρατικά πάρκα γύρω από το Όρεγκον. Αυτός ο τύπος δελτίου είναι μόνο για καθημερινή χρήση και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για κατασκήνωση σε κρατικά πάρκα, που απαιτεί διαφορετική άδεια.

Ακτές του Όρεγκον

Η μεγάλη έκταση της ακτογραμμής του Όρεγκον είναι ένα πάρκο μετά το άλλο. Το Ακτοπλοϊκό Διαβατήριο του Όρεγκον καλύπτει τα τέλη εισόδου, στάθμευσης και καθημερινής χρήσης για 17 πολιτειακά και ομοσπονδιακά πάρκα, χώρους αναψυχής και τοποθεσίες κληρονομιάς που βρίσκονται στην ακτή του Όρεγκον.

Αυτό το δελτίο διατίθεται σε ετήσιες και 5 ημερών μορφές.

Το μεγάλο πράγμα για τα ετήσια περάσματα είναι ότι σας ενθαρρύνουν να επισκεφθείτε και να περάσετε περισσότερο χρόνο σε αυτούς τους εθνικούς θησαυρούς. Οποιαδήποτε από αυτά τα ετήσια περάσματα κάνουν επίσης μεγάλα δώρα για τις περισσότερες περιπτώσεις.