Διακοπές του Eureka Springs Σαββατοκύριακα 2016 - Eureka Springs Gay Pride 2016

Γιορτάζοντας την Gay Pride στο βορειοδυτικό βουνό Όρκαρκ του Αρκάνσας

Προς μεγάλη έκπληξη πολλοί λαοί του GLBT που δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ ή δεν ζουν στο Αρκάνσας ή σε ένα γειτονικό κράτος, η μικρή ορεινή κοινότητα Ozark των Eureka Springs (πληθυσμός 2100) έχει έναν από τους υψηλότερους κατά κεφαλήν ομοφυλόφιλους πληθυσμούς οποιασδήποτε μικρής πόλης στη χώρα. Αν και βρίσκεται στην καρδιά της Belt Belt - μόλις μία ώρα με το αυτοκίνητο από το Branson, MO και 3,5 ώρες με το αυτοκίνητο από το Little Rock - και τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν ένα από τα μεγαλύτερα αγάλματα του Χριστού στον κόσμο, Οκτ. καθημερινή εμφάνιση του The Great Passion Play , αυτή η υπέροχη μικρή πόλη των ιστορικών κτιρίων και εκπληκτική θέα στα βουνά έχει ένα τεράστιο αποτέλεσμα ως ένα gay σαββατοκύριακο προορισμό.

Το Eureka Springs έχει από καιρό μια καλλιτεχνική, εξατομικευμένη προσωπικότητα, και οι εκλεκτικές και μερικές φορές φαινομενικά απίθανες παρατάξεις της πόλης φεύγουν εκπληκτικά καλά. Πολλά B & B, πανδοχεία και εστιατόρια στην λοφώδη, ατμοσφαιρική ιστορική συνοικία της πόλης είναι γκέι και θα συναντήσετε πολλά ζευγάρια του ίδιου φύλου όπως εσείς γύρω από την πόλη (είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για ρομαντικούς λόγους - πιο δημοφιλής για ζευγάρια από τη νυχτερινή ζωή -αναζητώντας singles). Θα βρείτε μια ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία ΛΟΑΤ κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε από τα τρία Σαββατοκύριακα διαφορετικότητας του Eureka Springs, που πραγματοποιούνται τρεις φορές το χρόνο: αρχές Απριλίου, αρχές Αυγούστου και αρχές Νοεμβρίου.

Αυτά τα εορταστικά Σαββατοκύριακα, τα οποία από ορισμένες απόψεις λειτουργούν ως de facto εορτασμοί Gay Pride, πραγματοποιούνται στις ακόλουθες ημερομηνίες κατά τη διάρκεια του 2016:

Κάθε ένα από τα τρία Σαββατοκύριακα ποικιλίας περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις. Τα τυπικά Σαββατοκύριακα περιλαμβάνουν εκδρομές διασκέδασης όπως οι πωλήσεις Fabulous Big Gay Yard, γαμήλιες γάμους και μήνα του μέλιτος και πάρτι και ζωντανή μουσική σε μερικά από τα αγαπημένα σημεία νυχτερινής διασκέδασης της πόλης, όπως το Cafe του Νέου Δελχί, το Just One More του Henri, το Rowdy Beaver Den , και το Beer Garden στο Eureka Live Underground.

Εάν δεν έχετε συγκεντρωθεί μέχρι τώρα, υπάρχει ένα σίγουρα χαρούμενο, χιουμοριστικό λυγισμένο σε πολλά από τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων της διαφορετικότητας.

Το καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο της Διαφορετικότητας είναι επίσης καιρός για το ετήσιο πάρτυ MVR για τους άνδρες στην Magnetic Valley Retreat - το οποίο πραγματοποιείται το Σάββατο, με κόστος $ 15 για ένα ολοήμερο πέρασμα. Για λεπτομέρειες σχετικά με κάθε Σαββατοκύριακο, ελέγξτε το Ημερολόγιο εκδηλώσεων Out στο Eureka.

Είναι ένα κομμάτι μιας προσπάθειας να φτάσετε στο Eureka Springs από τις περισσότερες μεγάλες πόλεις σε αυτό το τμήμα της χώρας, αν και είναι μια όμορφη κίνηση μόλις βρεθείτε στα τροχαία, καταπράσινα όρη Ozark. Ο χρόνος οδήγησης είναι 3 ώρες από το Tulsa , 3,5 ώρες από το Little Rock , 4 ώρες από το Kansas City , 4,5 ώρες από την πόλη της Οκλαχόμα , 5 ώρες από το Memphis , 5 ώρες από το St Louis και 6 ώρες από το Dallas .

Μπορείτε επίσης να πετάξετε στο περιφερειακό αερολιμένα Northwest Arkansas στο Bentonville, μία ώρα δυτικά της Eureka Springs, το οποίο εξυπηρετείται από τις περισσότερες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες με απευθείας πτήσεις προς το Σικάγο, την Ατλάντα, το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και πολλούς άλλους μεγάλους κόμβους . Το αεροδρόμιο του Μπράνσον, λίγο πάνω από τα σύνορα στο Μιζούρι, απέχει μόλις μία ώρα και έχει υπηρεσία στις αεροπορικές εταιρείες Frontier και Southwest.

Eureka Springs Gay Φορείς

Για ιδέες για το πού να φάτε, να ψωνίσετε, να μείνετε και να παίζετε ενώ βρίσκεστε στην πόλη, ελέγξτε την εξαιρετική ιστοσελίδα του Out In Eureka, που είναι ένας καταπληκτικός πόρος - ο ιστότοπος παραθέτει μια σειρά φιλικών προς τους ομοφυλόφιλους πανδοχεία, ξενοδοχεία και B & B στην πόλη - Το Eureka Springs διαθέτει πολλές διακριτικές επιλογές ανάμεσα σε πολλά βικτοριανά σπίτια και θέρετρα σπα.

Επίσης, είναι πολύ χρήσιμος ο κύριος ιστοχώρος πληροφόρησης για τον τουρισμό και το ταξίδι του Εμπορικού Επιμελητηρίου Eureka Springs και του EurekaSprings.org.