Επαναφόρτιση σακίδιο με φωνή NYC

Η Voice NYC, ένας πρωτοποριακός σχεδιαστής φορητού ηλεκτρονικού εξοπλισμού, δημιούργησε ένα εξαιρετικό σακίδιο. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ημερήσιους ταξιδιώτες, τουρίστες, κατασκηνωτές, πεζοπόρους, αθλητές, δημοσιογράφους και άλλους που παίρνουν επαναφορτιζόμενες ηλεκτρονικές συσκευές σε μέρη όπου δεν μπορούν να συνδεθούν για να επαναφορτιστούν. Ο σακίδιο FYL 1 Φωνητικός Χαρτογράφος Fly με ενσωματωμένο φορτιστή είναι απλός, κομψός και ανθεκτικός. Διαθέτει ειδικό καπάκι χωρητικότητας σχεδιασμένο να συγκρατεί ένα ταμπλέτα ή ένα φορητό υπολογιστή μεγέθους όσο 14 ".

Δίπλα στο καπάκι είναι μια εσωτερική θήκη που περιέχει μπαταρία ιόντων λιθίου 11.000 mAh. Το κύριο διαμέρισμα του σακιδίου είναι 18 "x 13,5" x 6 ", αρκετά μεγάλο για να φέρει φορητό υπολογιστή 16 ιντσών, μερικά ρούχα και μπουκάλι νερό. Μια εξωτερική τσέπη με καπάκι 6 "x 6" x 1 "είναι αρκετά μεγάλη για ένα τηλέφωνο, γυαλιά, αντηλιακό και ένα σάντουιτς.

l, δημιουργική σκέψη που πήγε στο σχεδιασμό της. Για παράδειγμα, ένα φερμουάρ από τη μία πλευρά ανοίγει και τα δύο. Κάθε λεπτομέρεια του σακιδίου Mapmaker FYL αποκαλύπτει τα περίτεχνα διαμερίσματα, επιτρέποντάς σας να ανακτήσετε αντικείμενα από το κάτω μέρος της τσάντας χωρίς να χρειάζεται να τα αποσυσκευάσετε από την κορυφή. Ο εξωτερικός καμβάς από βαμβάκι και η εσωτερική επένδυση από ελαφρύ βαμβάκι έχουν καθαρές, ομοιόμορφα ραμμένες ραφές. Η επένδυση είναι συμπαγής, όχι πολύ σπογγώδης. Η τσέπη της μπαταρίας είναι μεγαλύτερη από την μπαταρία και διατηρείται στη θέση της με ένα μόνο ιμάντα αντί για ένα πτερύγιο. Αυτό επιτρέπει στη μπαταρία να φορτίζει ένα δισκίο στο καπάκι, χωρίς υπερθέρμανση.

Η μπαταρία μπορεί να αφαιρεθεί από τη συσκευασία για επαναφόρτιση ή για να μειώσει το βάρος της συσκευασίας (2 λίβρες 8 ουγκιές με την μπαταρία).

Το άνοιγμα στην κορυφή του πακέτου έχει σύστημα ασφαλούς αποτυχίας. Κλείνει με κορδόνι περίσφιξης και ήταν καλυμμένο με ένα πτερύγιο στερεωμένο στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας με δύο ρυθμιζόμενους ιμάντες.

Οι πόρπες ρυθμίζουν το μήκος των ιμάντων. αλλά, για λόγους ευκολίας, αυτές οι πόρπες συνδέονται με την τσάντα με μεγάλες μαγνητικές ασφάλειες. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αποσυνδέετε τους ιμάντες κάθε φορά που ανοίγετε την τσάντα. Μετά από αρκετή χρήση, τα πτερύγια στην τσάντα μας δεν έχουν ανοίξει ποτέ τυχαία.

Μία άλλη προσεκτική λεπτομέρεια μας εντυπωσίασε επίσης. Ένα καπάκι από γάζα, καλυμμένο με νάιλον ιστό, στην εσωτερική επιφάνεια των ιμάντων ώμων τους ανυψώνει μακριά από τους ώμους και το στήθος για να αυξήσει την άνεση.

Με λίγα λόγια, ο Mapmaker FYL είναι ένα καλά σχεδιασμένο, καλά σχεδιασμένο καλά κατασκευασμένο πακέτο.

Χαρακτηριστικά Sidebar

Διαστάσεις του σακιδίου Mapmaker FYL: 18 "x 13.5" x 6 "

Εσωτερικές διαστάσεις: 37,5 "κυβικές ίντσες

Βάρος: 2 λίβρες, 8 ουγκιά (με μπαταρία)

Υλικό: 100% βαμβακερή πάπια

Εγγύηση: Τρία μηνύματα σε περίπτωση ελαττωμάτων του κατασκευαστή

Ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου 11.000 mAh