Μεταφορά αποσκευών για επαγγελματικά ταξίδια

Τι να εξετάσει κατά την αγορά

Με τις τσάντες που κοστίζουν οπουδήποτε από $ 30 έως $ 3.000, οι αποσκευές μπορούν να είναι μια σημαντική επένδυση. Ανεξάρτητα από το πόσο ξοδεύετε, θα χρειαστείτε τις αποσκευές σας για να συνεχίσετε μαζί σας και το πρόγραμμα εργασίας σας. Δεν υπάρχει καθόλου αποσκευές για τη ζωή, γι 'αυτό αγοράστε τις ανάγκες σας και αποφύγετε να πληρώνετε για περιττές φτέρνες.

Υπάρχουν τέσσερα πράγματα που θα θελήσετε να εξετάσετε κατά την αγορά για ένα νέο κομμάτι τροχαίων αποσκευών για επαγγελματικά ταξίδια:

Τροχοί

Κάθε κομμάτι των τροχαίων αποσκευών τους έχει, αλλά ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώνονται μπορεί να ποικίλει ευρέως. Γενικά, θα βρείτε αποσκευές με ένα από τα παρακάτω συστήματα τροχών:

Λαβές

Μπορεί να μην φαίνονται σαν κάτι που πρέπει να δώσουν προσοχή, αλλά καθώς οι λαβές (μαζί με τους τροχούς) παίρνουν την περισσότερη κατάχρηση από τους ταξιδιώτες, οι διαφορές στις λαβές αξίζουν την προσοχή σας.

Υλικά

Ο επαγγελματίας ταξιδιώτης έχει μια μεγάλη ποικιλία υλικών για να επιλέξει κατά την αγορά νέων αποσκευών, αλλά πιθανότατα θα επιλέξετε από ένα από τα ακόλουθα:

Χαρακτηριστικά

Ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες που θα διευκολύνουν τα επαγγελματικά ταξίδια περιλαμβάνουν:

Αυτό το άρθρο επιμελήθηκε ο David A. Kelly