Ντάλας Παιδική Υγεία Παρέλαση Parade

Νυχτερινή διασκέδαση για την υγεία των παιδιών του Dallas Επισκόπηση:

Μια παράδοση διακοπών στο Ντάλλας για πάνω από 20 χρόνια, η παραθεριστική παρέλαση των παιδιών της Ντάλας δεν ξεκινά μόνο την εορταστική περίοδο στο Big D, είναι ένα σημαντικό έρανο για το παιδικό ιατρικό κέντρο στο Ντάλας. Μπορείτε να πάρετε κρατημένα καθίσματα, γενικά εισιτήρια εισόδου ή να φέρετε μια καρέκλα και ένα υπνόσακο και να καταλάβετε τη διαδρομή του κέντρου της παρέλασης.

Αλλά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης, η παραθεριστική παρέλαση των Dallas Children's Health είναι ένα αξιομνημόνευτο γεγονός ότι κάθε επισκέπτης στην περιοχή του Ντάλλας κατά την περίοδο των διακοπών πρέπει να προσπαθήσει να παρακολουθήσει.

Σχετικά με την ψυχαγωγική παρέλαση των παιδιών της Ντάλας :

Ξεκίνησε το 1987 ως ένας τρόπος για να γιορτάσει τις 75th επετείους του Adolphus και του παιδικού ιατρικού κέντρου του Ντάλλας, η παιδική παρέλαση Neiman-Marcus / Adophus έγινε γρήγορα παράδοση του Ντάλλας. Από τότε, η παρέλαση έχει αλλάξει χορηγίες και τίτλους και τώρα είναι γνωστή ως Holiday Parade Holiday για τα παιδιά της Ντάλας. Ανεξάρτητα από το όνομα, παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς παραθεριστικές παραστάσεις στο Τέξας. Περισσότεροι από 400.000 θεατές παρακολουθούν προσωπικά την παρέλαση, ενώ εκατομμύρια περισσότεροι παρακολουθούν την τηλεόραση. Η ίδια η παρέλαση αποτελείται από πλωτήρες, βαδίζοντας μπάντες, γιγαντιαίους μπαλόνις γεμάτους ήλιο, ομάδες χορού και κέφι και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης πολλές ευκαιρίες εθελοντισμού για όσους επιθυμούν να κάνουν περισσότερα από την παρακολούθηση της παρέλασης.

Η γενική είσοδος στην παρέλαση είναι δωρεάν, αλλά διατίθενται καθίσματα λευκαντικών για τιμές που κυμαίνονται από 25 έως 67 δολάρια ανά παιδικό κάθισμα (τα παιδιά κάτω των 2 δεν χρειάζονται ένα εισιτήριο για αποκλειστικά καθίσματα εάν κάθονται στην αγκαλιά ενός γονέα). Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια θα πρέπει να ενημερώνονται ότι τα εισιτήρια πρέπει να αγοραστούν εκ των προτέρων και δεν είναι διαθέσιμα στο ίδιο το γεγονός.

Ο ευκολότερος τρόπος αγοράς των εισιτηρίων είναι στον ιστότοπο της εκδήλωσης, ο οποίος παρατίθεται παρακάτω.

Όπου διεξάγεται η παραθεριστική παρέλαση για τα παιδιά της Ντάλας :

Η παρέλαση αρχίζει στη γωνία των οδών Austin και Commerce, ακολουθεί το Commerce ανατολικά έως την Harwood Street, ταξιδεύει νότια στο Harwood προς Young Street, κινείται δυτικά στην Young Street στο Ervay, νότια στο Ervay στο City Hall Plaza και τελειώνει στην οδό Akard.