Εβδομάδα Εστιατόριο DFW

Φάτε το δρόμο σας μέσω του Ντάλας / Fort Worth σε μια εβδομάδα

Η Εβδομάδα Εστιατορίων DFW είναι η πιο θαυμάσια εβδομάδα του χρόνου στο Ντάλας αν είστε foodie . Το 2017, η Εβδομάδα Εστιατορίων DFW ξεκίνησε στις 7 Αυγούστου, με πολλά εστιατόρια που προσφέρουν ένα σαββατοκύριακο προεπισκόπησης από τις 4 έως τις 6 Αυγούστου και μερικά ακόμη και την επέκταση του προγράμματος μέχρι τις 26 Αυγούστου.

Η ιδέα είναι απλή: Δειπνήστε στο αγαπημένο σας εστιατόριο ή δοκιμάστε ένα καινούργιο και απολαύστε νόστιμα δείπνα τριών πιάτων για $ 39 ή $ 49 και δύο γεύματα για $ 20. Πολλά από τα συμμετέχοντα εστιατόρια προσφέρουν ζευγάρια κρασιών και κοκτέιλ με θέμα τα οποία συμπληρώνουν τα μενού τους DFW. Κάντε τις επιλογές σας από περισσότερα από 125 εστιατόρια του Βόρειου Τέξας που συμμετέχουν στην Εβδομάδα Εστιατορίων DFW ενώ δίνετε πίσω στη Βόρεια Τέξας Τροφίμων Τράπεζα στο Ντάλας και Lena Pope στο Fort Worth. Με 20 τοις εκατό της τιμής κάθε αγορασμένου γεύματος που θα βοηθήσει τις τοπικές οικογένειες που έχουν ανάγκη, οι υποστηρικτές έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν την κοινότητα και να απολαύσουν το καλύτερο φαγητό που έχει να προσφέρει η DFW ενώ το κάνει.

Κάντε μια κράτηση, καθώς γεμίζουν γρήγορα τα διαστήματα σε πολλά εστιατόρια. Κάντε κράτηση στο διαδίκτυο ή επικοινωνήστε απευθείας με το εστιατόριο της επιλογής σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δηλώσει ότι η κράτηση γίνεται για το DFW Restaurant Week όταν κάνετε κράτηση.