Πηγαίνετε στις Μπαχάμες χωρίς να φύγετε από το Ντάλας σε αυτό το υδάτινο πάρκο

Παραλιακό υπαίθριο πάρκο Bahama Beach

Η Bahama Beach είναι ένα μεσοαστικό πάρκο νερού με τροπικό θέμα των Μπαχάμες. Προσφέρει μια αξιοπρεπή συλλογή από νεροτσουλήθρες και άλλους τρόπους για να βρεθείτε και να χαλαρώσετε.

Μην περιμένετε να βρείτε κάποια από τα φανταχτερά, συναρπαστικά αξιοθέατα που βρίσκονται σε μεγάλα πάρκα, όπως μια βόλτα με χοάνη ή μια περιπέτεια με νερό . Αλλά θα βρείτε το Τρίγωνο των Βερμούδων, ένας πύργος με τρεις διατρήσεις σώματος και το Riptide Slide και το Bahama Bullet, διαφάνειες που μπορείτε να οδηγήσετε σε σωλήνες ενός ή δύο επιβατών.

Το Tortuga Express είναι μια πολυ-λωρίδα ματ αγώνων αγώνων. Οι πόλεμοι του νερού είναι ένα παιχνίδι μπαλόνι με νερό.

Εκείνοι που αναζητούν πιο χαλαρή διασκέδαση θα μπορούσαν να επιπλέουν στο λιτό ποτάμι του Calypso Cooler. Οι νεότεροι επισκέπτες θα ήθελαν να ελέγξουν την περιοχή διαδραστικής υδροληψίας Coconut Cove. Περιλαμβάνει έναν κάδο απορριμμάτων, μικρές διαφάνειες, ψεκαστήρες, σκάλες και άλλους τρόπους για να βρεθείτε και να διασκεδάσετε.

Η παραλία Μπαχάμα ονομαζόταν Χαβανέζικο Φράιτς. Η πόλη του Ντάλας το αγόρασε και τώρα είναι μια δημοτική εγκατάσταση που είναι μέρος των πάρκων και των υδάτινων τμημάτων.

Πληροφορίες εισόδου

Υπάρχει μια μειωμένη τιμή για τα παιδιά (κάτω των 48 ετών) 2 και κάτω είναι δωρεάν.Οι τιμές του ομίλου και τα περάσματα εποχής είναι διαθέσιμα.Υπάρχει έκπτωση για τους κατοίκους του Ντάλλας.Για πρόσθετες αμοιβές, οι επισκέπτες μπορούν να νοικιάσουν καμπάνες, τραπέζια και ομπρέλες.

Πακέτα γενεθλίων που περιλαμβάνουν εισδοχή στο πάρκο και φαγητό είναι διαθέσιμα. Το πάρκο προσφέρει επίσης κιόσκια για ενοικίαση που μπορούν να φιλοξενήσουν ομάδες έως 520 ατόμων για ειδικές εκδηλώσεις.

Τοποθεσία

Ντάλλας, ΤΧ. Η διεύθυνση είναι το 1895 Campfire Circle.

Από το Φορτ Γουόρθ (Δυτικά): I-30 ανατολικά έως το Ντάλας έως I-35E. Ταξιδέψτε νότια στο I-35E μέχρι SH67. SH67 νότια προς την έξοδο South Hampton Road. Ακριβώς πάνω στο South Hampton Road για περίπου 1/2 μίλι. Ακριβώς στον κύκλο του Campfire.

Από το Mesquite (Ανατολικά): I-30 δυτικά έως το Ντάλλας έως I-35E.

Ακολουθήστε τις οδηγίες παραπάνω.

Από το Ντάλλας (Βόρεια): I-35E έως SH67. Ακολουθήστε τις οδηγίες παραπάνω.

Περίοδος λειτουργίας

Το πάρκο νερού ανοίγει στα μέσα Μαΐου μέχρι τα μέσα Αυγούστου

Τι να φάτε;

Οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν μικρούς ψύκτες. Υπάρχει ένα σνακ μπαρ με φαγητό και ποτά.

Άλλα πάρκα νερού του Τέξας

Αν ψάχνετε για μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα με μεγαλύτερες συγκινήσεις συγκινήσεις και περισσότερα αξιοθέατα στο κράτος, εδώ είναι μερικοί που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Επίσημη ιστοσελίδα

Μπαχάμα Beach Waterpark Ντάλλας