Υψηλό άγχος διοχέτευσης

Πάρκο δράσης στο Vernon, NJ

Η οπτικά εντυπωσιακή βόλτα με το πάρκο, το High Anxiety στο Πάρκο Δράσης του Νιου Τζέρσεϋ, στέλνει τους επιβάτες σε τέσσερα άτομα τριφύλλι κάτω από μια απότομη διαφάνεια και σε μια τεράστια χοάνη. Οι σωλήνες σκαρφαλώνουν εμπρός και πίσω κατά μήκος των τοίχων και παράγουν μερικές εκπληκτικές ελεύθερες επιπλέουσες αισθήσεις προτού τα πίδακα νερού εκτοξεύσουν τα έξω από το στενό άκρο της χοάνης.

Μία από τις τρεις διαδρομές του είδους του όταν έκανε το ντεμπούτο του το 2003 (οι υπόλοιπες ήταν στο Safari του Holiday World , στο IN και στο Six Flags της Νέας Αγγλίας ), το High Anxiety είναι μια ασυνήθιστη εμφάνιση και διασκέδαση. Όσο μεγάλη είναι η βόλτα που πρέπει να παρακολουθήσετε καθώς είναι η διαδρομή, η λαμπερή κόκκινη και κίτρινη δομή χοάνης είναι μια επιβλητική θέα στο βουνό του πάρκου.

Βρίσκεται κοντά στην κεντρική πύλη του Action Park, είναι δύσκολο για τους επισκέπτες να δουν τι συμβαίνει όταν πλησιάζουν αρχικά το πίσω μέρος του Υψηλού Άγχους. Εκεί βλέπουν τους αναβάτες να πετάνε μέσα σε μια σήραγγα, να μπουκάνουν με μια κουρτίνα νερού και να αναπηδούν από τους τοίχους μιας λεκάνης πριν να σταματήσουν. Καθώς οι επισκέπτες έρχονται γύρω από την άλλη πλευρά της διαδρομής, η απόλυτη κλίμακα της χοάνης και η τρελή ιδέα της έλξης έρχονται σε πλήρη εικόνα.

Οι αναβάτες ανεβαίνουν σε έναν πύργο (ένας από τους λίγους στο Action Park, δεδομένου ότι οι περισσότερες από τις βόλτες χρησιμοποιούν το φυσικό τοπίο του βουνού) με τους σωλήνες τριφυλλιού που σηκώθηκαν στην έξοδο της βόλτας.

Όταν είναι η σειρά τους, ένα βόλτα op τους ωθεί σε μια κλειστή σήραγγα εκτόξευσης για μια πτώση 40 ποδιών σε μια απότομη γωνία που αδειάζει μέσα στο χωνί. Οι κραυγές ξεκινούν συνήθως από τη σήραγγα και ο ήχος είναι κάπως μπερδεμένος. Όταν οι αναβάτες ανεβαίνουν μπροστά στη μία πλευρά της χοάνης, οι κραυγές ξεσπούν πραγματικά και αντηχούν σε όλη την πλαγιά του βουνού.

Η χοάνη μήκους 50 ποδιών, η οποία έχει διάμετρο 60 πόδια στο άνοιγμά της και καταλήγει κάτω, λειτουργεί ως ένας τεράστιος θάλαμος ηχώ.

Ανάλογα με τον αριθμό των αναβατών, το βάρος τους και τη διανομή τους, οι σωλήνες ανυψώνονται οπουδήποτε από τα 15 έως τα 25 πόδια κατά μήκος της μακρινής πλευράς της χοάνης πριν σταματήσουν στιγμιαία και ολισθαίνουν προς την άλλη κατεύθυνση. Εκείνη τη στιγμή, οι αναβάτες βιώνουν ένα παραπλανητικό αίσθημα ελεύθερης πλεύσης. Οι σωλήνες κατευθύνονται προς το άλλο τοίχωμα της χοάνης, αν και όχι για πρώτη φορά και παρέχουν μικρότερη δόση χρόνου ομιλίας. Καθώς οι σωλήνες επιπλέουν πίσω στην αντίθετη πλευρά και προχωρούν προς τα εμπρός στο χωνί, μια εκτόξευση νερού τους πυροβολεί μέσα από το στενό άκρο.

Σε ένα πάρκο γεμάτο με wedgie-προκαλώντας, άγρια ​​εμπειρίες, υψηλό άγχος είναι ένα από τα αξιοσημείωτα αξιοσημείωτα αξιοθέατα του Action Park.