Βρίσκοντας τοποθεσίες σκοτεινού ουρανού αστρονομίας στο Νέο Μεξικό

Τα πάρτι Star, τον πολύ μεγάλο πίνακα, τα αστέρια N πάρκα και πολλά άλλα

Το Νέο Μεξικό προσφέρει πολλούς προορισμούς και γεγονότα σκοτεινού ουρανού. Οι δυνατότητες που προσφέρει ο σαφής νυχτερινός ουρανός του αναδεικνύουν τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Ο πολύ μεγάλος πίνακας

Εάν τα παρατηρητήρια είναι προορισμοί σκούρου ουρανού της επιλογής σας, βάλτε τον πολύ μεγάλο πίνακα στη λίστα σας. Είναι ανοιχτό για εκδρομές με ξεναγό κάθε μέρα. Οι εκπαιδευτικές ομάδες μπορούν να πάρουν ξεναγήσεις εάν πραγματοποιηθούν κρατήσεις πριν από καιρό. Οι ξεναγήσεις για το κοινό προσφέρονται μόνο δύο φορές το χρόνο.

Όλες οι εκδρομές είναι δωρεάν.

Ο πολύ μεγάλος πίνακας βρίσκεται περίπου 50 μίλια δυτικά του Socorro, Νέο Μεξικό.

Εθνικό Δημόσιο Αστεροσκοπείο Stars-N-Parks

Το Εθνικό Δημόσιο Παρατηρητήριο συνεργάζεται με κρατικά πάρκα στο Νέο Μεξικό, τη Νέα Υόρκη και την Πενσυλβάνια για να προσφέρουν συμβαλλόμενα μέρη με αστέρι. Αυτό το πρόγραμμα ονομάζεται Stars-N-Parks.

Το Stars-N-Parks φιλοξενεί πάρτι αστέρων σε έξι νότια πολιτείες του Νέου Μεξικού:

Αυτά τα πάρτι αστέρι της οικογένειας προσφέρουν κατασκήνωση στα κρατικά πάρκα, "περιηγήσεις" του νυχτερινού ουρανού και μερικές φορές επισκέπτονται ένα παρατηρητήριο. Μπορείτε ακόμη και να πάρετε μια έκπτωση εάν προσφέρετε εθελοντικά βοήθεια για τα γεγονότα.

Εθνικό ιστορικό πάρκο Πολιτισμός Chaco

Θέλετε να επισκεφθείτε ένα εθνικό πάρκο με πανέμορφο νυχτερινό ουρανό και το δικό του παρατηρητήριο; Το Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Πολιτισμού Chaco γιόρτασε το μεγάλο άνοιγμα ενός μόνιμου θολωτού παρατηρητηρίου το 1998.

Από τότε οι αφοσιωμένοι εθελοντές βοήθησαν να φιλοξενήσουν τα προγράμματα Night Sky στο πάρκο. Αυτά τα γεγονότα αστρονομίας, συμπεριλαμβανομένων των προβολών από τηλεσκόπιο, προσφέρονται από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο. Επιπλέον, από το Μάιο έως τον Οκτώβριο μπορείτε να συμμετέχετε σε εκδρομές, πεζοπορίες και άλλα βραδινά προγράμματα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον ιστότοπο για πληροφορίες σχετικά με το κλείσιμο δρόμων και τις συνθήκες του δρόμου.

Επίσης, μάθετε πώς θα είναι ο καιρός όταν εσείς τη στιγμή της επίσκεψής σας. Οι θερμοκρασίες μπορεί να διαφέρουν πολύ, έτσι πρέπει να προετοιμαστείτε.

Το Chaco Canyon βρίσκεται στο βορειοδυτικό Νέο Μεξικό.

Το Κόμμα Star Enchanted Skies

Socorro, Νέο Μεξικό, φιλοξενεί το ετήσιο Party Enchanted Skies Star. Αυτό το πολύ γνωστό γεγονός σκοτεινού ουρανού είναι μοναδικό στο γεγονός ότι λαμβάνει χώρα σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της κεντρικής του τοποθεσίας στο Παρατηρητήριο Etscorn, όπου μία νύχτα παρατήρησης είναι ανοιχτή στο κοινό και στην επίσημη ιστοσελίδα του Dark Sky στο El Camino Real International Heritage Center όπου είναι μια παράδοση για να έχει ένα δείπνο στυλ τροχόσπιτου. Επιπλέον, το Παρατηρητήριο Εθνικής Ραδιοαστροφικής Αστρονομίας με την Πολύ Μεγάλη Διάταξη και το Πολύ Μακρύ Πλαίσιο Βάσης, καθώς και το Apache Point και το Παρατηρητήριο της Magdalena Ridge περιλαμβάνονται κατά τη διάρκεια διαφόρων ετών στις περιηγήσεις και τις βραδιές του αστεριού.

Θα χρειαστεί να εγγραφείτε για το πάρτι αστέρι, και στη συνέχεια να κάνετε τις δικές σας ρυθμίσεις για κάμπινγκ ή διαμονή σε ένα μοτέλ ή bed and breakfast inn. Το Socorro προσφέρει πολλές επιλογές για καταλύματα και εστιατόρια.

Το Κόμμα των Άσπρων Sands Star

Το White Sands Star Party συνδυάζει τη δημόσια προβολή και τα γεγονότα στο Μουσείο Ιστορίας Διαστήματος του Νέου Μεξικού και το Clyde W.

Tombaugh IMAX Θόλο Θέατρο στο Alamogordo, Νέο Μεξικό, με κατασκήνωση στο Εθνικό Μνημείο White Sand και θέα περιορίζεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αστρονόμους και τις οικογένειές τους.

Περιπέτειες αστρονομίας

Αυτή η ξενάγηση σκοτεινού ουρανού πραγματοποιείται συνήθως στην κύρια περιοχή της Αστρονομικής Περιπέτειας, 15 μίλια νότια του Sante Fe, Νέο Μεξικό. Μπορείτε να δείτε τα θαύματα του νυχτερινού ουρανού μέσω του τηλεσκοπίου ανακλαστήρα 20 ιντσών του αστροφολόγου Peter Lipscomb. Οι αστρονομικές περιπέτειες κρατούν κάθε ομάδα μικρό, ώστε κάθε άτομο να έχει μεγαλύτερο χρόνο προβολής. Κάθε πρόγραμμα διαρκεί από μία ώρα και μισή έως δύο ώρες και μερικές φορές περισσότερο εάν οι συμμετέχοντες επιθυμούν να συνεχίσουν την προβολή.

Νυχτερινές Περιπέτειες

Αν βρίσκεστε μέσα ή γύρω από το Νέο Μεξικό, μια περιπέτεια με αστέρι στον ουρανό μπορεί να έρθει σε σας, με την ευγένεια των Geoff Goins και Night Sky Adventures. Αυτός ο σκοτεινόστροφος θα φέρει το φορητό τηλεσκόπιο καθρεφτών 24 ιντσών και τα "θαύματα του νυχτερινού ουρανού και του σύμπαντος" σε σας στο πανδοχείο, το ξενώνα ή το στρατόπεδο σας.

Θα μοιραστεί την αγάπη του για το σύμπαν και την εκτενή γνώση μέσω ενός προγράμματος σκοτεινού ουρανού που περιλαμβάνει μια σε βάθος παρουσίαση και συναρπαστική εμπειρία θέασης. Εδώ υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τα πράγματα που θα θέλατε να γνωρίζετε προτού να κάνετε κράτηση Night Sky Adventures

Δωμάτιο με πρωινό και πρωινό από το Adobe και το Stars

Ένα μέρος που οι επισκέψεις Night Sky Adventures επισκέπτονται αρκετές φορές το χρόνο είναι το Adobe και το Stars Bed & Breakfast Inn, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Taos, στο βόρειο Νέο Μεξικό. Ακόμα και όταν το τηλεσκόπιο Night Sky Adventures δεν είναι εκεί, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τους αστερισμούς ουρανούς από το παράθυρο, το κατάστρωμα ή το υδρομασάζ. Η τοποθεσία, που περιβάλλεται από τα βουνά Sangre de Christo, δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλεια για αυτό το πανδοχείο, το οποίο προσφέρει οκτώ δωμάτια, το καθένα με δικό του τζάκι kiva.

Casitas de Gila

Αυτός ο προορισμός σκοτεινού ουρανού, κυριολεκτικά "Little Houses of Gila", ονομάζεται "ένα σύμπλεγμα πέντε ξενώνες και γκαλερί τέχνης νοτιοδυτικών σπιτιών". Μπορείτε να πάρετε το πρωινό ή την ενοικίαση διακοπών με κουζίνα.

Για τους stargazers, η ρύθμιση είναι τέλεια. Κάθε casita έχει το δικό της πεδίο spotting και τα διαγράμματα αστέρων. Ο οικοδεσπότης προσφέρει επίσης περιηγήσεις νυχτερινού ουρανού χρησιμοποιώντας ένα τηλεσκόπιο ανακλάσεως 10 ιντσών. Μια τρίτη επιλογή είναι να φέρετε τον δικό σας εξοπλισμό και να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις εγκατάστασης Casitas de Gila με την δύναμη να απολαύσετε τους σαφείς σκοτεινούς ουρανούς του νοτιοδυτικού Νέου Μεξικού.

Το Casitas de Gila βρίσκεται περίπου 30 μίλια βορειοδυτικά της Silver City, Νέο Μεξικό.

Νέο Μεξικό ουρανοί

Βρίσκεται στην κορυφή του βουνού. Η χαρά στα όμορφα βουνά του Σακραμέντο του Νέου Μεξικού, στο Νέο Μεξικό, επιτρέπει στους ερασιτέχνες αστρονόμους να επωφεληθούν πλήρως από τους διάφανους, διαφανείς ουρανούς στα 7.300 πόδια. Το New Mexico Skies δεν είναι ένα bed and breakfast inn (θα χρειαστεί να φέρετε το δικό σας φαγητό ή να φάτε έξω στο Cloudcroft), αλλά προσφέρει μια ποικιλία από άνετα καταλύματα. Τα πραγματικά κεντρικά μέρη του ουρανού του Νέου Μεξικού είναι τα έξι χωριστά θολωτά παρατηρητήρια και μια ποικιλία άλλων τηλεσκοπίων που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε αυτούς τους ουρανούς του Νέου Μεξικού.