Το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στο Chartres

Ταξιδεύοντας από το Παρίσι στο Chartres με το τρένο και το αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι και το Chartres .

Το Chartres βρίσκεται στο τμήμα Eure-et-Loir (28) στην περιοχή της κοιλάδας του Λίγηρα. Το πιο διάσημο θέαμα είναι ο μαγευτικός καθεδρικός ναός που κυριαρχεί στη γύρω εξοχή. Πηγαίνετε μέσα για μερικά από τα πιο όμορφα βιτρό παράθυρα στη Γαλλία που εξηγούνται σε μια σειρά πάνελ. Πάρτε μαζί σας ένα κιάλιο. τα παράθυρα είναι ψηλά και οι ιστορίες που λένε τα παράθυρα αξίζει να δουν.

Η πόλη με το μείγμα των μεσαιωνικών πλακόστρωτων δρόμων, των ευγενών πλατειών και των παλαιών κτιρίων είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους επισκέπτες της Γαλλίας και ιδιαίτερα για τους επισκέπτες που επισκέπτονται την κοιλάδα του Λίγηρα. Τα ξενοδοχεία παίρνουν κράτηση ιδιαίτερα στην υψηλή περίοδο του Ιουλίου και του Αυγούστου, ώστε το βιβλίο εκ των προτέρων. Το καλοκαίρι έχει τα μπόνους του. τα κτίρια σε όλη την πόλη φωτίζονται με θεαματικούς τρόπους. Μην παραλείψετε να δείτε τον ήχο και το φως στις δυτικές και νότιες πλευρές του καθεδρικού ναού, όταν ο βραδινός ουρανός έχει γίνει σκοτεινός. Το μικρό τρένο ξεκινάει και σταματάει στον καθεδρικό ναό και περνάει από την πόλη μέχρι αργά το βράδυ.

Παρίσι στο Chartres με το τρένο

33 Τα τακτικά δρομολόγια TER προς το σταθμό Chartres φεύγουν καθημερινά από το Παρίσι Gare Montparnasse (17, Boulevard Vaugirard, Παρίσι 15) με διάρκεια περίπου 1 ώρας.

Μεταφορικές συνδέσεις με το σταθμό Gare Montparnasse στο Παρίσι

Άλλες συνδέσεις με το Chartres

Οι δημοφιλείς άμεσες συνδέσεις περιλαμβάνουν το Tours και το Le Mans.
Ο σταθμός Chartres βρίσκεται στον 8ο σταθμό Pierre Semard.

Κάντε κράτηση ταξίδι με τρένο στη Γαλλία

Περισσότερα για το ταξίδι με τρένο στη Γαλλία

Παρίσι προς Chartres με το αυτοκίνητο

Η απόσταση από το Παρίσι έως το Chartres είναι περίπου 90 χιλιόμετρα και το ταξίδι διαρκεί λίγο πάνω από 1 ώρα ανάλογα με την ταχύτητά σας. Υπάρχουν διόδια για το Autoroutes.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Για πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο πλαίσιο του καθεστώτος μίσθωσης, το οποίο είναι ο οικονομικότερος τρόπος ενοικίασης αυτοκινήτου, εάν βρίσκεστε στη Γαλλία για περισσότερες από 17 ημέρες, δοκιμάστε την υπηρεσία Renault Eurodrive Buy Back Lease.

Αν οδηγείτε, ανατρέξτε στις συμβουλές οδικής κυκλοφορίας και οδήγησης στη Γαλλία

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι