Φεστιβάλ Μουσικής Παγκόσμιας Φτώχειας

Συμβουλές για να απολαύσετε το RWMF κοντά στο Kuching στο Sarawak, Borneo

Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μουσικής Rainforest είναι μια ετήσια τριήμερη εκδήλωση στο Sarawak, Borneo, παρουσιάζοντας συγκροτήματα και ερμηνευτές κυριολεκτικά από κάθε γωνιά του κόσμου. Από ντόπιοι ντόπιοι χοροί και αφρικανικοί χοροί σε αμερικανική λαϊκή μουσική και κρουστά κρουστών - η συνεχώς εξελισσόμενη σύνθεση κάθε χρόνο στο φεστιβάλ συνδυάζει τον πολιτισμό με την ευκαιρία να χορέψει και να ιδρώσει με περισσότερους από 20.000 ανθρώπους από όλο τον κόσμο!

Ξεκίνησε το 1997, το φεστιβάλ μουσικής World Rainforest ψηφίστηκε από την Songlines ως ένα από τα 25 καλύτερα φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο. Σε αντίθεση με άλλα φεστιβάλ όπου οι μουσικοί σβήνουν για να κρυφτούν πίσω από τα παρασκήνια, είναι πιθανό να δουν τα αστέρια να περπατούν, να συμμετέχουν σε σέρφινες σε καθημερινές συναντήσεις και να απολαμβάνουν απλά την παράσταση μαζί με τους οπαδούς τους.

Η τιμή εισόδου - ήδη μια συμφωνία - περιλαμβάνει μια ολόκληρη μέρα διαδηλώσεων, εργαστηρίων και διασκέδασης πριν οι εκδηλώσεις ξεκινήσουν γύρω από το ηλιοβασίλεμα. Δύο στάδια κρατούν τη βραδινή δράση χωρίς τη συνήθη διακοπή καθώς αλλάζουν οι ζώνες.

Εργαστήρια Φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ Μουσικής του Παγκόσμιου Δρυμού δεν είναι μόνο για να παρακολουθήσουν μεγάλες μπάντες να παίζουν στη σκηνή. Σε αντίθεση με τα τυπικά φεστιβάλ μουσικής, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα εργαστήρια που βρίσκονται σε πολυκατοικίες για να απολαύσουν εκπαιδευτικές συναντήσεις jam με τους καλλιτέχνες.

Όταν οι καλλιτέχνες παίρνουν τις σκηνές το βράδυ, θα νιώσετε ότι τα γνωρίζετε, τα όργανα τους και τις μουσικές τους παραδόσεις λίγο καλύτερα.

Τόσο διασκεδαστικό όσο και εκπαιδευτικό, τα εργαστήρια κυμαίνονται από κρουστά μέχρι τον πολιτισμό Σαραουάκ και τον τοπικό χορό. πολλοί περιλαμβάνουν τη συμμετοχή του πλήθους και ίσως να προσκληθείτε να παίξετε ένα όργανο!

Τα εργαστήρια εκτελούνται καθόλη τη διάρκεια του απογεύματος σε τρεις διαφορετικούς χώρους μεταξύ 2 μ.μ. και 5 μ.μ.

Το πολιτιστικό χωριό Sarawak

Το Sarawak Cultural Village είναι ο ιδανικός χώρος για ένα υπαίθριο φεστιβάλ. Η καταπράσινη τοποθεσία ανάμεσα στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας και το κοντινό όρος Santubong συμβάλλει πραγματικά στην ατμόσφαιρα - αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να φτάσετε νωρίς και να εξερευνήσετε το Sarawak Cultural Village. Ένας κυκλικός άνεμος από ξύλινα σπίτια χτισμένα στο στυλ των τοπικών εγχώριων ομάδων. τα αγάλματα και τα αντικείμενα εμφανίζονται.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Sarawak Cultural Village.

Σημαντικές συμβουλές για να απολαύσετε το Φεστιβάλ

Rainforest World Music Festival Ώρες

Το πολιτιστικό χωριό Sarawak ανοίγει στο κοινό στις 10 το πρωί για ανθρώπους που θέλουν να εξερευνήσουν τους περιποιημένους κήπους, να κάνουν κάποια ψώνια και να απολαύσουν φαγητό πριν αρχίσει το φεστιβάλ. Τα εργαστήρια ξεκινούν γύρω στις 2 μ.μ. και κατανέμονται σε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές εγκαταστάσεις εντός του χωριού.

Ο καθένας κάνει ένα διάλειμμα γύρω στις 5 μ.μ. για να προετοιμαστεί για τις παραστάσεις της μπάντας που ξεκινούν γύρω στις 7:30 μ.μ.

Η μέρα του φεστιβάλ τελειώνει γύρω στα μεσάνυχτα. το τελευταίο λεωφορείο για το Kuching αναχωρεί την 1η π.μ.

Λήψη εισιτηρίων

Μπορείτε είτε να αγοράσετε εισιτήρια στην πύλη ή να αποθηκεύσετε κάποιο χρόνο στην ουρά με την αγορά εισιτηρίων εκ των προτέρων στο Κέντρο Πληροφοριών Επισκεπτών στο Kuching . Τα εισιτήρια μπορούν επίσης να αγοραστούν στο διαδίκτυο (http://www.ticketcharge.com.my) για επιπλέον χρέωση του RM3 (US $ 1), αλλά θα χρειαστεί να αλλάξετε την επίσημη απόδειξη για ένα βραχιολάκι στην είσοδο του φεστιβάλ.

Τόσο το μονοήμερο όσο και το τριήμερο είναι διαθέσιμα για το φεστιβάλ. Οι τριήμερες κάρτες πρέπει να αγοραστούν εκ των προτέρων, θα μπορούσαν ενδεχομένως να ξεπουληθούν και δεν είναι διαθέσιμες την ημέρα του φεστιβάλ.

Τιμές για εισιτήρια μιας ημέρας:

Τιμές για τριήμερες κάρτες που έχουν αγοραστεί εκ των προτέρων:

Σημείωση: Για να εξασφαλίσετε την αυθεντικότητα, μην αγοράζετε ποτέ εισιτήρια στο δρόμο ή από ανεπίσημους αντιπροσώπους που βρίσκονται εκτός του φεστιβάλ.

Πηγαίνετε στο Φεστιβάλ Μουσικής

Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μουσικής του Rainforest πραγματοποιείται στο πολιτιστικό χωριό Sarawak περίπου 45 λεπτά έξω από το Kuching, πρωτεύουσα του Sarawak στο Βόρνεο.

Οι Air Asia και Malaysia Airlines προσφέρουν φτηνές πτήσεις από Κουάλα Λουμπούρ (KUL) προς Κούτζιγκ (KCH). βιβλίο το συντομότερο δυνατόν για τις καλύτερες τιμές.

Μετάβαση στο πολιτιστικό χωριό Sarawak

Μια ποικιλία επιλογών μεταφοράς είναι διαθέσιμες από το Kuching στο φεστιβάλ. τα δημόσια λεωφορεία είναι η φθηνότερη επιλογή. Τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν τη δική τους μεταφορά από και προς το φεστιβάλ.

Ελέγξτε το γραφείο που βρίσκεται στο συγκρότημα τουρισμού Sarawak στο κτίριο που βρίσκεται στο χαμηλότερο άκρο της προκυμαίας ή ελέγξτε την επίσημη τοποθεσία RWMF (http://rwmf.net/) για να βρείτε τα σημεία παραλαβής του λεωφορείου στο Kuching καθώς μπορεί αλλαγή από έτος σε έτος.

Η τελευταία δημόσια λεωφορείο επιστρέφει πίσω στο Kuching γύρω στην 1 π.μ. - μην το χάσετε ή θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε μια ακριβή βόλτα ταξί!

Πλήρης Αποκάλυψη

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο, διαμονή και εισιτήρια για την ανασκόπηση του φεστιβάλ. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.