Επισκεφθείτε την αρχαία Acoma Pueblo

Το Sky City του Acoma Pueblo βρίσκεται σε υψόμετρο 370 ποδιών. Αυτή είναι η πατρίδα του λαού Acoma. Υπάρχουν 300 κατοικίες και κατασκευές στο mesa που ανήκουν στις γυναίκες της Acoma. Μεταφέρονται στις οικογένειές τους. Οι ξεναγήσεις με ωραίο ωράριο κάνουν τους επισκέπτες σε αυτό το καταπληκτικό μέρος. Θα δείτε τον αρχαίο Pueblo, την αποστολή και θα έχετε την ευκαιρία να ψωνίσετε για κεραμική Acoma. Το όμορφο νέο Πολιτιστικό Κέντρο διαθέτει μουσείο κεραμικής Acoma, καφέ και κατάστημα δώρων.

Μετάβαση στην Acoma Sky City

Από το I-40, πάρτε το Exit 102. Το Acoma Sky City βρίσκεται 45 λεπτά δυτικά του Albuquerque και μία ώρα ανατολικά του Gallup. Αν έρχεστε από το Gallup, είναι ωραίο να βγείτε βόρεια από το Sky City στο McCarty's και να ακολουθήσετε τα κάπως μικρά αξιοθέατα στην Acoma Sky City. Πρόκειται για μια όμορφη διαδρομή με βραχώδεις σχηματισμούς και υπέροχο τοπίο. Όταν είστε στην κράτηση, μην τραβάτε φωτογραφίες μέχρι να λάβετε άδεια. Χάρτης περιοχής

Τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνετε

Εγγραφείτε για μια περιήγηση στο παλιό ψηλό πούλβο στην κορυφή του ... Sky City. Ένα λεωφορείο θα σας οδηγήσει στο λόφο και ένας οδηγός θα σας οδηγήσει στο χωριό, μέσω της αποστολής και πέρα ​​από πολλούς προμηθευτές αγγειοπλαστικής. Οι δρόμοι είναι άνισοι. Φορέστε άνετα παπούτσια , φοράτε αντηλιακό και καπέλο. Απαιτείται modest φόρεμα (χωρίς σύντομο σορτς ή κορυφές δεξαμενών). Πριν ή μετά την περιοδεία, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει χρόνο για να επισκεφθείτε το μουσείο, παρουσιάσεις βίντεο, καφέ και κατάστημα δώρων. Το νέο (2006) Πολιτιστικό Κέντρο αποτελεί πόλο έλξης από μόνο του.

Πρόκειται για ένα όμορφο κτίριο.

Ημέρες και ώρες

Νοέμβριος - Μάρτιος ανοίγει από τις 8 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. και τον Απρίλιο - Οκτώβριο ανοιχτό 8 π.μ. έως 6:30 μ.μ. Η τελευταία περιοδεία του Sky City αφήνει μια ώρα πριν το κλείσιμο. Οι εκδρομές διαρκούν λίγο περισσότερο από μία ώρα. Συνήθως, το pueblo είναι κλειστό για περιηγήσεις στις 24 και 29 Ιουνίου, 10 Ιουλίου - 13 και 25 Ιουλίου, καθώς και το πρώτο και / ή το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου και το πρώτο Σάββατο του Δεκεμβρίου.

Σας προτείνουμε να καλέσετε πριν πάτε. 800.747.0181 (αυτός είναι και ο αριθμός για κρατήσεις σε ομάδες).

Δημόσιες εκδηλώσεις

Παρακολουθήστε τη γιορτή του κυβερνήτη στο Old Acoma το 1ο ή το 2ο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, την Ημέρα της Γιορτής της Santa Maria στο McCarty's, την πρώτη Κυριακή του Μαΐου, το Harvest Dance στην Sky City και την Ημέρα του Αγίου Εστέμπου, 2 Σεπτεμβρίου, Το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών και το Luminaria Tour 24 - 28 Δεκεμβρίου. Οι φωτογραφικές μηχανές δεν επιτρέπονται σε φεστιβάλ.

Περιηγήσεις από το Albuquerque

Μια εταιρεία περιοδεία, στο Δυτικό Pueblo Tours, προσφέρει ημερήσιες εκδρομές κάθε Τρίτη και Πέμπτη στην Acoma. Οι εκδρομές ξεκινούν από το ινδικό πολιτιστικό κέντρο Pueblo. Τηλέφωνο: 505.843.7270.

Δείπνο στο καφέ του Yaak'a

Το Cafe Yaak'a είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8:00 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Απριλίου και από τις 8:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Οκτωβρίου. Είναι ιδανική στάση για μεσημεριανό γεύμα κατά την επίσκεψή σας. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από αυτό το μενού φυσικής αμερικανικής σύντηξης. Δοκιμάστε τα stews. είναι φοβεροί!

Για περισσότερες πληροφορίες

Η νέα (2008) Acoma Sky City ιστοσελίδα έχει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας.

Αναθεώρηση και συστάσεις

Η επίσκεψη στο Sky City του Acoma Pueblo είναι ένα "πρέπει να κάνει" στο ταξίδι σας μέσω του Νέου Μεξικού .

Είναι ένα υπέροχο ταξίδι ημερών είτε από το Albuquerque είτε από το Gallup. Η διαδρομή μέσα από την ύπαιθρο κρασιών είναι όμορφη και κάνει μια ιδανική μετάβαση από τη φασαρία της πόλης και των αυτοκινητόδρομων στην ιστορία και την πνευματική σημασία της Sky City.

Το Acoma είναι ένα από τα μέρη που θέλετε να δείτε κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Είναι τόσο ξεχωριστό.