Ταξιδεύοντας με παιδιά στη Χαβάη

Συμβουλές για να επιβιώσουν μακρινά αεροπλάνα με μικρά παιδιά

Ταξιδεύοντας με παιδιά δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά σε μια πτήση πέντε και μισή ώρα στη Χαβάη από την ηπειρωτική χώρα. Ωστόσο, με λίγη προετοιμασία, ο χρόνος ταξιδιού σας μπορεί να είναι τόσο ομαλός όσο ο βυθός του μωρού. Λοιπόν, ίσως δεν είναι τόσο ομαλό, αλλά μπορούμε σίγουρα να βοηθήσουμε να βγάλουμε τα μικρά κουνουπιέρες!

Σακίδια

Παιδιά σαν να είναι υπεύθυνος γι 'αυτό να τους δώσει κάτι για να είναι υπεύθυνος. Ένα σακίδιο είναι τέλειο επειδή παραμένει τοποθετημένο, σε αντίθεση με μια τσάντα που μπορεί να γλιστρήσει από τον ώμο τους και να καταλήξετε με ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να μεταφέρετε.

Βάλτε όλες τις αγαπημένες σας ιδέες από την παρακάτω λίστα και αφήστε τους να επιβαρύνουν! Ένα πλεονέκτημα σε αυτή την ιδέα είναι ότι έχετε δημιουργήσει το In-Flight Entertainment καθώς και πράγματα που μπορούν να κάνουν όταν φτάσετε στον προορισμό σας.

Βιβλία

Δεν υπάρχει ποτέ αρκετός χρόνος στη μέρα για να διαβάσετε στα παιδιά, ώστε να επωφεληθείτε από τη μακρά πτήση με αεροπλάνο για ένα-ένα-ένα. Συμπληρώστε τα αγαπημένα βιβλία των παιδιών σας για να τα διαβάσετε ή εύκολα βιβλία αναγνώστης για να τα διαβάζουν μόνοι τους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνδέσετε το μυαλό τους σε ηλεκτρονικά για όλη την πτήση. Αναπτύξτε τη φαντασία τους μέσα από τις ατελείωτες δυνατότητες σε ένα καλό βιβλίο.

Κάθισμα αυτοκινήτου στο αεροπλάνο

Ένας τρόπος να κρατήσετε ένα σκίουρο μικρό παιδί είναι να πάρετε το κάθισμα του αυτοκινήτου τους στο αεροπλάνο. Αυτό λειτούργησε πολύ καλά για τα παιδιά μας. Συμπεριφέρονται πολύ καλύτερα - που κρατά όλους ευτυχισμένους. Είναι στην πραγματικότητα σε θέση να ξεκουραστούν και να κοιμηθούν ευκολότερα στο κάθισμα του αυτοκινήτου τους, όπως κάνουν συχνά όταν οδηγούν στο αυτοκίνητο.

Ελέγξτε με την αεροπορική εταιρεία σας για τυχόν απαιτήσεις σχετικά με το πού μπορείτε να τοποθετήσετε το κάθισμα του αυτοκινήτου στο αεροπλάνο. Είχαμε έναν υπάλληλο πτήσης να μας πει ότι πρέπει πάντα να βρίσκεται στο κάθισμα του παραθύρου. Αυτό παρείχε μία ακόμη πηγή διασκέδασης - το μεγάλο ύπαιθρο!

Βιβλία χρωματισμού

Τα βιβλία για το χρωματισμό μπορεί να είναι μια μεγάλη απόσπαση της προσοχής και μπορεί να βοηθήσει να βγούμε από μια μικρή ενέργεια χαραγής. Ένα από τα αγαπημένα μου εργαλεία χρωματισμού για τα παιδιά μου είναι οι Crayola's Color Wonder δείκτες και χαρτί. Είναι υπέροχα επειδή οι σημειωτές γράφουν μόνο στο χαρτί Color Wonder που σημαίνει ότι τα μικρά σου δεν αφήνουν κανένα στοιχείο πίσω!

Το μειονέκτημα με οποιοδήποτε μικρό, στρογγυλό αντικείμενο είναι οι κύλινδροι αν το ρίξετε και στη συνέχεια έχει φύγει. Έχετε μείνει με ένα δυστυχισμένο κάμπιγκ. Ακόμη και ένα φλιτζάνι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά πιθανότατα θα πάρετε τις πιθανότητές σας με αυτό.

Έτσι, εάν το χρωματισμό είναι το αγαπημένο χόμπι του παιδιού σας, τότε πακετάρετε στα βιβλία χρωματισμού, αλλά πηγαίνετε εύκολα στα κραγιόνια και κρατήστε ένα διαθέσιμο χέρι για να κρατήσετε εκείνους που δεν χρησιμοποιεί.

Παιχνίδια άνεσης για μικρά παιδιά

Ρίξτε μια αγαπημένη κουβέρτα ή ένα γεμιστό ζώο για μικρά παιδιά. Μπορεί να τους βοηθήσει να χαλαρώσουν για ήσυχο χρόνο ή απλώς να βοηθήσουν να περάσουν από ένα ανώμαλο κομμάτι αέρα.

Δεν μπορείτε ποτέ να έχετε αρκετά στηρίγματα για να διασκεδάσετε τα τελευταία 20-30 λεπτά της πτήσης όταν όλοι είναι έτοιμοι να κατεβούν. Μερικά από τα αγαπημένα μας παιχνίδια για να παίξετε με έναν φίλο κουβέρτα ή αγκαλιά είναι peek-a-boo και pat-a-κέικ.

Χωρίστε και κατακτήστε - Μην χάσετε τα παιδιά.

Αποφασίστε μπροστά του ποιος είναι υπεύθυνος για το ποιο παιδί. Αυτό θα εξαλείψει την ερώτηση "Πού είναι έτσι;" με την απάντηση του "σκέφτηκα ότι τον παρακολουθούσατε". Η κακή επικοινωνία και τα χαμένα παιδιά δεν είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε διακοπές.

DVDs / ταινίες και προσωπικές συσκευές αναπαραγωγής DVD

Αυτές ήταν η χαλαρωτική χάρη μας σε μακριές βόλτες με αυτοκίνητο και πτήσεις με αεροπλάνα. Ένα φορητό υπολογιστή με μονάδα DVD λειτουργεί ακριβώς όπως ένα προσωπικό DVD player. Φέρτε ένα μακρύ ακουστικό (ή έναν διαχωριστή για να έχετε δύο ακουστικά), έτσι ώστε η εμφάνιση της αγαπημένης σας ταινίας να μην παρεμβάλλεται στην άνεση των άλλων.

Καθίστε ενήλικας ανάμεσα σε δύο παιδιά για να ελέγχετε το DVD player. Αυτό εξαλείφει τους αγώνες εξουσίας μεταξύ των παιδιών. Ακούγεται σαν ένα τρομακτικό μέρος για να είναι, αλλά σίγουρα χτυπάει να ελέγχει τα παιδιά με αναστάτωση. Φέρνουμε πάντα τις ταινίες που γνωρίζουμε ότι θα παρακολουθήσουν και θα παραμείνουν απασχολημένοι με. Εάν είμαστε τυχεροί, μπορεί ακόμη και να κοιμηθούμε.

Επόμενη Σελίδα > Περισσότερες Συμβουλές για Ταξιδεύοντας με Παιδιά

Προβλήματα αυτιών - μωρά

Με τα μωρά σας πρέπει να φέρετε κάτι που μπορεί να πιπιλίζουν για να ρυθμίσουν τα αυτιά τους κατά τη διάρκεια της πτήσης, ειδικά κατά την άνοδο και την κάθοδο. Οι πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών μπορούν να χαλαρώσουν γρήγορα από ένα μικρό αεροπλάνο με ακουστικά.

Μερικές ιδέες για να δοκιμάσετε: Μπουκάλια χυμού και / ή νερού, πιπίλα, jello jigglers με επιπλέον ζελατίνη Knox (αυτό είναι βρώμικο, αλλά τα παιδιά το λατρεύουν!), Ή οποιαδήποτε σνακ Gerber τύπου μωρών.

Διαλύονται γρήγορα στο στόμα, εξαλείφοντας τον κίνδυνο πνιγμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις προφυλάξεις ασφαλείας στην ετικέτα πριν αγοράσετε.

Τα αγαπημένα μας σνακ Gerber είναι τα αστέρια (πολλές γεύσεις), σνακ φρούτων (αυτά αρχίζουν να διαλύονται σχεδόν αμέσως) και μπάρες δημητριακών μωρών.

Προβλήματα αυτιών - Νήπια και μεγάλα παιδιά

Τα νήπια και τα μεγαλύτερα παιδιά δεν καταλαβαίνουν πάντα πώς να ρυθμίζουν τα αυτιά τους μόνο με την κατάποση, επομένως χρειάζεται μερικές φορές βοήθεια. Η αδελφή μου, που είναι νοσοκόμα, χρησιμοποιεί Starbursts για την κόρη της επειδή παίρνουν πολύ χρόνο για να μασήσουν και εμφανίζεται πολύ σάλιο για να κρατήσει την ανηψιά μου. Μερικές άλλες ιδέες είναι σνακ φρούτων, κόμμι και σκληρή καραμέλα (για μεγαλύτερα παιδιά).

Ηλεκτρονικά παιχνίδια

Τα φορητά παιχνίδια είναι εξαιρετικά δημοφιλή για τα μεγαλύτερα παιδιά και μπορούν να τους κρατήσουν ήσυχα για ώρες. Φέρτε ένα μακρύ ακουστικό έτσι ώστε το αγαπημένο παιχνίδι του παιδιού σας να μην παρεμβαίνει στην άνεση των άλλων. Μια μεγάλη διαδρομή με το αεροπλάνο μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να επενδύσετε σε ένα νέο παιχνίδι για μια ιδιαίτερη έκπληξη. (Δείτε την Έκπληξη Ταξιδιού παρακάτω.)

Mess Καθαρίστε

Κρατήστε μια τσάντα από μαντηλάκια, απολυμαντικό χεριών και σακούλες μίας χρήσης για βρώμικες πάνες κοντά. Τα μωρομάντηλα μπορούν να καθαρίσουν σχεδόν οτιδήποτε - ακόμα και σε χαλί. Το χέρι απολυμαντικό είναι απαραίτητο για τα ταξίδια με παιδιά και αυτές οι τσάντες μιας χρήσης είναι καλές για να περιέχουν ακατάστατα πράγματα εκτός από τις πάνες. Μην ξεχάσετε να φέρετε την αγαπημένη σας μάρκα από μαντηλάκια ή στυλό αφαίρεσης λεκέδων για εκείνες τις στιγμές που τα μαντηλάκια του μωρού δεν επαρκούν.

Γυμναστήριο εκπαιδευμένο - Σχεδόν

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες συμβουλές μητέρα μου γενικά, αλλά είναι ιδιαίτερα μεγάλη για τις διακοπές: Βάλτε ένα pull-up πάνω από τα εσώρουχά τους. Δεν μπορώ να σταματήσω να κάνω επιπλέον ρούχα, οπότε οτιδήποτε μπορεί να με αποπληρώσει, αλλά δίνει στα παιδιά την αίσθηση της ανάγκης να μένουν στεγνά, είναι ο νούμερο ένα για μένα.

Συνθέσεις καθισμάτων

Αν ταξιδεύετε με μια ομάδα ή ένα μεγάλο αριθμό μελών της οικογένειας, ίσως είναι διασκεδαστικό να αφήσετε τα παιδιά σας να επιλέξουν ποιο ενήλικο θέλουν να κάθονται. Εάν δεν βλέπουν τον θείον τον Bob πολύ συχνά και θέλουν να καθίσουν δίπλα του (και ο θείος Μπόμπ είναι εντάξει με την ιδέα) τότε παραιτούνται από τον γονικό έλεγχο για λίγες ώρες. Είναι πολύ καλή στιγμή να μιλήσετε και να πείτε ιστορίες με ανθρώπους που δεν μπορείτε να δείτε καθημερινά.

Σνακ

Σνακ, σνακ και περισσότερα σνακ! Όπως θλιβερή μια δήλωση όπως μπορεί να είναι, snacking κρατά τα παιδιά απασχολημένος και διασκεδαστικό. Συμπληρώστε τα αγαπημένα σας παιδιά για το μεγάλο ταξίδι σας. Το πιο υγιές τόσο το καλύτερο!

Αν είστε σε μια πτήση νωρίς το πρωί δοκιμάστε μερικά κομμένα τα μήλα ή φέρτε μια μπανάνα ή δύο. Ένα διασκεδαστικό μονοπάτι με μερικούς granola, τα αγαπημένα τους δημητριακά και τα αποξηραμένα φρούτα μπορεί να είναι μια αναζωογονητική αλλαγή από ζαχαρούχα σνακ.

Τα καλά παλιομοδίτικα PB & J's είναι πλούσια σάντουιτς και συνήθως μπορούν να περάσουν αρκετά καλά.

Ό, τι κι αν επιλέξετε, ρίξτε μερικά από τα αγαπημένα του mainstay μαζί με κάποιες υγιεινές επιλογές. Τότε δεν θα αισθανθείτε τόσο άσχημα να τους δει να τρώνε όλη την πτήση. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΠΟΝΟΥΣ: Μην βάζετε τα σνακ στα ειδικά σακίδια ή τις σακούλες τους. Ενώ είναι εξαιρετικό για αυτούς να είναι υπεύθυνοι για τα παιχνίδια ή τα βιβλία τους για ζωγραφική, μπορεί να μην θέλετε να είναι υπεύθυνοι για το σνακ. Ταξιδεύω πάντα με μια μεγάλη τσάντα μεταφοράς με όλα τα καλούδια που χρειάζομαι για τα παιδιά μου για την πτήση. Στη συνέχεια, έχω τον έλεγχο του ποιος παίρνει τα σνακ και πότε. Μπορώ ακόμα να τους προσφέρω επιλογές (έτσι διατηρούν μια μικρή ανεξαρτησία), αλλά είναι εντός των ορίων μου.

Αυτοκόλλητα βιβλία

Τα επαναχρησιμοποιούμενα βιβλία αυτοκόλλητων ετικετών είναι ιδανικά για τα παιδιά της πρώτης δημοτικής ηλικίας. Μπορείτε να τα βρείτε στον αγαπημένο χαρακτήρα / ενδιαφέρον τηλεοπτικών / κινηματογραφικών ταινιών του παιδιού σας. Και επειδή είναι επαναχρησιμοποιήσιμα, μπορείτε να δημιουργήσετε νέες σκηνές, ιστορίες ή απλά να τις αναμίξετε για διασκέδαση.

Ταξίδι έκπληξη

Η μητέρα μου είναι όχι μόνο η «βασίλισσα της οργάνωσης», αλλά και η «βασίλισσα των εκπλήξεων». Σχεδόν κάθε ταξίδι που κάνουμε μαζί της έχει κάποια έκπληξη για όλους (τα αδέλφια μου και εγώ καθώς και τα παιδιά μας).

Έχω διαπιστώσει ότι αν βάλω μια μικρή έκπληξη ή δύο στα παιδιά μου ταξιδεύουν σακίδια είναι σαν την Ημέρα των Χριστουγέννων - ένα νέο βιβλίο για να διαβάσετε, μια σελίδα αυτοκόλλητων ετικεττών, ένα μικρό παιχνίδι για να παίξετε, ένα βιβλίο δραστηριοτήτων με παζλ και λαβύρινθους ή είναι πραγματικά τυχερός) μια νέα ταινία για να παρακολουθήσετε.

Ελπίζουμε ότι μερικές από αυτές τις συμβουλές για ταξίδια με παιδιά θα κάνουν τις επόμενες διακοπές σας στη Χαβάη πιο ευχάριστες για όλους.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Το άρθρο αυτό γράφτηκε από την Amy Grover, η οποία θεωρεί τον εαυτό της «ενθουσιώδη Maui», με τρεις διακοπές εκεί τα τελευταία 9 χρόνια (1997, 2000 και 2004) και άλλες οικογενειακές διακοπές προγραμματισμένες για το Δεκέμβριο του 2006 / Ιανουάριο του 2007. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την περιπέτειά της και την οικογένειά της Maui στην ιστοσελίδα της www.Barefoot-In-Maui.com.