Πληροφορίες, υπηρεσίες και πληροφορίες του Oneworld

Μια συλλογή εργαλείων και πληροφοριών για ταξιδιώτες ενός κόσμου

Πληροφορίες, υπηρεσίες και πληροφορίες του Oneworld

Ψάχνετε για επαφές ενός κόσμου ; Πρέπει να βρείτε τους αριθμούς τηλεφώνου ή τους ιστότοπους των μελών της αεροπορικής εταιρείας oneworld; Θέλετε να μάθετε τις πολιτικές αποσκευών κάθε αεροπορικής εταιρείας; Συμβουλευτείτε τη σελίδα επαφών και υπηρεσιών του oneworld για μια σειρά συνδέσεων με όλα τα υπάρχοντα μέλη του oneworld, από τους ναύλους και τις κρατήσεις προς τις πολιτικές αποσκευών για να χαλαρώσετε πληροφορίες και πολλά άλλα.

Χάρτες τερματικού

Όταν ταξιδεύω, μου αρέσει να διαρκέσω μερικά λεπτά για να μάθω για τα αεροδρόμια που πετάω από, μέσα ή μέσα.

Έτσι, μπορώ να μάθω πού είναι οι πύλες μου, τι είναι κοντά μου και πού να φάω αν έχω μερικά επιπλέον λεπτά. Τα μέλη του Oneworld μπορούν να αναφερθούν σε αυτή την ιστοσελίδα για χάρτες αεροδρομίων και τερματικών ενός αεροδρομίου, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα σαλόνια που σχετίζονται με το oneworld.

Σε μεγαλύτερα αεροδρόμια, τα γραφεία μεταφοράς και τα γραφεία εξυπηρέτησης πελατών θα φέρουν το λογότυπο oneworld. Στα γραφεία, το προσωπικό μπορεί να βοηθήσει τα μέλη του singleworld με συνδέσεις ή μεταφορές.

Λάβετε υπόψη ότι, ως ένα από τα οφέλη του προγράμματος oneworld, οι αποσκευές θα (γενικά) μεταφερθούν μεταξύ αεροπορικών εταιρειών μελών μέχρι τον προορισμό σας.

Πληροφορίες Αποσκευών

Όπου κι αν ταξιδεύω ή σε ποια αεροπορική εταιρεία ταξιδεύω, πρέπει πάντα να ελέγχω διπλά τις απαιτήσεις αποσκευών. Αλλάζουν τόσο συχνά και τόσο γρήγορα, ότι δεν θέλω να πάρω την ευκαιρία να πάρω πάρα πολλά τσάντες ή να συσκευάσω πάρα πολύ στις τσάντες μου, έτσι ώστε να χρεώσω για τις υπερβολικές αποσκευές.

Οι ταξιδιώτες του Oneworld μπορούν να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα ενημέρωσης του αποσκευές του oneworld για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές αποσκευών, καθώς και πληροφορίες και συνδέσμους σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε αν (ή ίσως πότε) χάνετε τις αποσκευές σας.

Προσαρμοσμένος οδηγός Oneworld

Αν χρησιμοποιείτε αεροπορικές εταιρείες ενός αεροσκάφους για να ταξιδέψετε σε ορισμένους προορισμούς, ίσως αξίζει να χρησιμοποιείτε τους προσαρμοσμένους ναύλους του κόσμου, οι οποίοι επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να ταξιδεύουν σε διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες ενός αεροσκάφους και επιλεγμένους συνεργάτες σε πολλαπλά σκέλη μέσω ενός ενιαίου ναύλου.

Πληροφορίες πτήσης

Πετώντας σε μια αεροπορική εταιρεία ενός αεροσκάφους; Συμβουλευτείτε τη σελίδα "όπου πετάμε" του oneworld για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τους προορισμούς και τα χρονοδιαγράμματα. Το oneworld διαθέτει επίσης έναν διαδραστικό χάρτη δικτύου ενός κόσμου, καθώς και χρονοδιαγράμματα με δυνατότητα λήψης και εφαρμογές αναζήτησης πτήσεων για iPhones και κινητές συσκευές.