Γοτθικό μπαρ και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης

Τα καλύτερα σημεία νυχτερινής διασκέδασης για ποτό και χορό στην παλαιότερη περιοχή της Βαρκελώνης

Οι στενοί δρόμοι του Barrio Gotico (γνωστός και ως Γοτθική συνοικία) είναι το ιδανικό περιβάλλον για τα πλάσματα της νύχτας. Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη κάποια από τα πιο τρελά νυχτερινή ζωή της Βαρκελώνης που θα βρείτε εδώ. Από θορυβώδεις ινδικές ντίσκο σε ζωντανά τζαζ κλαμπ, το Barrio Gotico έχει νυχτερινά κέντρα και μπαρ που ταιριάζουν σε κάθε γούστο. Εδώ είναι μερικά μόνο σημεία που αξίζει τον έλεγχο.

Indie / Rock Music Clubs

Για indie και ροκ μουσική κεφάλι για Plaça Reial.

Εδώ, απέναντι από την είσοδο της Las Ramblas , είναι το Sidecar (προφέρεται "See-de-car") και το Κάρμα. Και οι δύο είναι υπόγειες και μπορούν να πάρουν εξαιρετικά ζεστό και ιδρωμένο τις νύχτες του Σαββατοκύριακου. Αλλά παίζουν ένα καλό μίγμα βράχου, έχουν ένα ανεμπόδιστο πλήθος και είναι ταραχώδης καλή διασκέδαση. Το Sidecar έχει επίσης μια καλή εξάπλωση ζωντανών συγκροτημάτων που παίζουν εκεί.

Funk, Soul και Latin Music Clubs

Το Cafe Royale χάθηκε πολύ όταν έκλεισε για αρκετά χρόνια - αλλά είναι πίσω, και με τη χρυσή διακόσμησή του, τη λατινική μουσική και τους καρχαρίες dancefloor είναι cheesier από ποτέ. Προσφέρει μια εξαιρετική βραδιά στην πόλη, σε ένα αδιαμφισβήτητο δρομάκι δίπλα στην Plaça Reial.

Εν τω μεταξύ, το Marula Cafe είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χορέψετε στο mùsica negra - στην Ισπανία, αυτό σημαίνει οτιδήποτε αόριστα ρυθμικό, και επομένως negra , από funk έως salsa. Βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα κακή περιοχή του El Gotico, ανάμεσα στις πλατείες George Orwell και Plaça Reial.

Hip-Hop Clubs

Βρίσκεται κάτω από τις στοές της πλατείας Plaça Reial, Jamboreeis το μέρος για να πάει για μια φέτα της Afro-Americana στη Βαρκελώνη.

Είτε παίζει το τελευταίο hip-hop και το R'n'B είτε προβάλλει ζωντανές τζαζ και ψυχές, είναι πάντα νικητής.

Κλαμπ Τζαζ

Jazz, ψυχή και μπλε πράξεις είναι οι συνδετήρες στο Harlem Jazz Club, το οποίο προσελκύει ένα υπέροχο πλήθος με καρυκεύματα σε ένα άλλο ήσυχο backstreet της γοτθικής συνοικίας.

Barock Gotico Κοκτέιλ Μπαρ

Αν ψάχνετε για ένα μικρό και οικείο για ένα κοκτέιλ και τυχαίνει να βρίσκεστε κοντά στην Plaça Reial , το Los Alamos είναι μια καλή επιλογή για το Carrer Escudellers.

Γύρω από το Carrer Aglà 9 βρίσκεται η Σαγκάη, η οποία έχει την ατμόσφαιρα ενός οπιού και είναι αγαπημένη με νέους fashionistas. Απέναντι από τη Σαγκάη στο νούμερο 4 βρίσκεται το Pilé 43, γεμάτο από παλιές έπιπλα Ιταλών σχεδιαστών και εξυπηρετώντας νόστιμους μωσώτες βατόμουρου.

Ένα άλλο καλό κοκτέιλ μπαρ, και απείρως πιο ευρύχωρο, είναι η Margarita Blue στο Carrer Josep Anselm Clavé. Οι τοίχοι του είναι γεμάτοι με τοπικά έργα τέχνης και εκτός από κοκτέιλ, σερβίρει μεξικάνικο φαγητό.

Μπύρες και μουσική

Για κάτι εξίσου μποέμικο, αλλά beerier, δοκιμάστε είτε τα διάσημα μπαρ της Plaça George Orwell, Oviso ή Bahia. Έχουν περάσει εδώ και χρόνια και είναι πάντα γεμάτοι με ένα πολύχρωμο πλήθος.

Μια καλή βουτιά για ζωντανές DJs και φθηνά ποτά είναι το θορυβώδες Malpaso. Αν σας αρέσει η βαριά μουσική ροκ μουσικής στο Tequila Bar, ένα όργανο μεταλλουργών στο Carrer Escudellers no.28. Το ανεξάρτητο πλήθος μπορεί να βρει κάτι περισσότερο στη γεύση τους στο Μάντσεστερ Μπάρ, το οποίο είναι δυσάρεστα δημοφιλές κάθε βράδυ της εβδομάδας και έχει φτηνά πλάνα.

Αν το βράδυ φαίνεται να τελειώνει και δεν θέλετε να είναι, για ένα τελευταίο ποτό ή δύο υπάρχει το Pipa Club, το οποίο έχει θέα στην πλατεία και διαθέτει ένα μουσείο τύπου σωλήνα, καθώς και πολλά βικτοριανά έπιπλα στυλ pubby . Είναι όμως πολύ ακριβό.