Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε τη Βοστώνη σχετικά με έναν προϋπολογισμό

Καλώς ήρθατε στη Βοστώνη:

Αυτός είναι ένας ταξιδιωτικός οδηγός για να επισκεφθείτε τη Βοστώνη χωρίς να καταστρέψετε τον προϋπολογισμό σας. Όπως και με τις περισσότερες μεγάλες πόλεις, η Βοστώνη προσφέρει πολλούς εύκολους τρόπους να πληρώσει το κορυφαίο δολάριο για πράγματα που δεν θα ενισχύσουν πραγματικά την εμπειρία σας.

Πότε να επισκεφθείτε:

Το φθινόπωρο στη Νέα Αγγλία είναι "υψηλή εποχή" λόγω του υπέροχου φύλλωμα πτώσης και ήπιες θερμοκρασίες. Πολλοί άνθρωποι κάνουν ταξίδια για σκι και χρησιμοποιούν τη Βοστώνη ως βάση.

Αλλά η άνοιξη και το καλοκαίρι παρέχουν την ευκαιρία να επισκεφθείτε το σεβάσμιο πάρκο Fenway, το σπίτι του Boston Red Sox. Εν ολίγοις, δεν υπάρχει πραγματικά κακός χρόνος να βρεθείτε στη Βοστώνη - εξαρτάται πραγματικά από το τι θέλετε να δείτε και να κάνετε.

Που να φάω:

Durgin-Park, 340 Το Faneuil Hall Marketplace είναι μια μοναδική εμπειρία της Βοστώνης. Το κοινόχρηστο καθιστικό και το τραπέζι βοήθειας είναι όλα μέρος των διασκέδασης που οι άνθρωποι έχουν δει εδώ από το 1827. Η Burger Cottage του Bartley στην πλατεία του Χάρβαρντ είναι άλλο ένα τοπικό φαβορί. Οι τρατορίες του North End εξυπηρετούν υπέροχα ιταλικά μενού χαμηλού κόστους. Το Ye Olde Union Oyster House στην Union Street είναι τουριστικό αλλά σερβίρει νόστιμα θαλασσινά. Ο Ντάνιελ Webster ήταν κάποτε κανονικός - η υπηρεσία χρονολογείται από το 1826.

Που να μείνω:

Το Hostels.com προσφέρει μια σειρά από επιλογές στη Βοστώνη, όπως το The Prescott International Hotel και Hostel, το οποίο προσφέρει καταλύματα σε στιλ ξενώνα και ιδιωτικά δωμάτια. Όπως και με οποιαδήποτε μεγάλη πόλη, συχνά εξυπηρετείτε καλύτερα επιλέγοντας ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που βρίσκεται κοντά στα αξιοθέατα ή τις τοποθεσίες που έχουν μεγάλη σημασία για εσάς.

Αν σκοπεύετε να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο κέντρο της Βοστώνης, μην κλείσετε δωμάτιο που απέχει 30 μίλια από το κέντρο της πόλης. Τα χρήματα που εξοικονομείτε θα σας κοστίζουν χρόνο. Μερικές φορές, το 5 αστέρων Taj Boston στο Arlington και το Newberry προσφέρει μερικές προσιτές τιμές.

Τριγυρίζω:

Τα τρένα του αεροδρομίου κάνουν τις μεταφορές εδάφους φθηνότερες εδώ.

Η Μασαχουσέτη Bay Transit Authority προσφέρει μεταφορά με μετρό, τρένο, λεωφορείο και βάρκα. Αναζητήστε το μεγάλο μαύρο "T" που είναι το λογότυπο του MBTA. Μια διήμερη σύνδεση LinkPass (ελέγξτε για ένα πέρασμα επτά ημερών αν διαμένετε περισσότερο) επιτρέπει απεριόριστες μετακινήσεις στις γραμμές του μετρό, καθώς και μερικά λεωφορεία και τα εσωτερικά λιμάνια. Επιτρέπει επίσης τη μετακίνηση σιδηροδρομικής γραμμής σε απόσταση περίπου πέντε μιλίων από το κέντρο της πόλης. Η Βοστώνη έχει φήμη για κυκλοφοριακή συμφόρηση, οπότε αν σκοπεύετε να οδηγήσετε ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο, θεωρήστε τον εαυτό σας προειδοποιημένο.

Ακαδημαϊκή Βοστώνη:

Η μεγαλύτερη Βοστώνη φιλοξενεί περίπου 100 κολέγια και πανεπιστήμια, καθιστώντας ίσως τον σημαντικότερο κόμβο ανώτατης εκπαίδευσης στο έθνος. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές πολιτιστικές ευκαιρίες, βιβλιοθήκες και βιβλιοπωλεία για να εξερευνήσετε. Όπως συμβαίνει σε οποιαδήποτε "πόλη κολέγιο", θα βρείτε φθηνό φαγητό, διαμονή και δυνατότητες μουσείων στην περιοχή της πανεπιστημιούπολης. Συμβουλευτείτε τις ιστοσελίδες της σχολής για ημερομηνίες, ώρες και χάρτες. Τα σχολεία όπως το Harvard χαρακτηρίζονται ως αξιοθέατα που θα μπορούσαν εύκολα να γεμίσουν μια ολόκληρη μέρα χαμηλού κόστους.

Πολιτιστική Βοστώνη:

Μια συναυλία Boston Pops είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες που μπορείτε να έχετε εδώ. Pops Τα εισιτήρια ξεκινούν από το εύρος των $ 20- $ 30 στις καθημερινές και μπορεί να είναι αρκετά περισσότερο τα Σαββατοκύριακα ή για ειδικές εμφανίσεις.

Είναι δυνατόν να καθίσετε σε ανοικτές πρόβες για $ 18. Παρακολουθήστε για ειδικές προσφορές. Η Βοστώνη προσφέρει επίσης μια ζωντανή σκηνή θεάτρου και το περίφημο Μπαλέτο της Βοστώνης.

Περισσότερα Συμβουλές της Βοστώνης:

Αυτή είναι μια κάρτα που αγοράζετε πριν από το ταξίδι σας και στη συνέχεια ενεργοποιήστε την κατά την πρώτη χρήση. Μπορείτε να αγοράσετε κάρτες μιας έως επτά ημερών για δωρεάν είσοδο σε δεκάδες τοπικά αξιοθέατα. Σχεδιάστε το δρομολόγιό σας προτού σκεφθείτε την αγορά Go Boston, για να διαπιστώσετε εάν η επένδυση θα σας εξοικονομήσει χρήματα για εισόδους. Πολλές φορές, θα το κάνει.

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους αθλητικούς χώρους στον κόσμο, και το μικρότερο πάρκο στο Major League Baseball. Αυτό σημαίνει ότι τα εισιτήρια είναι δύσκολο να βρεθούν σε λογικές τιμές. Επομένως, ίσως να είναι ένα κομμάτι από μια φιγούρα, αλλά είναι πιθανό να θυμάστε. Δείτε εδώ τα εισιτήρια για Fenway Park και τα γραφεία καθισμάτων.

Λίγα μέρη στην Αμερική προσφέρουν την ευκαιρία να περάσουν από αυτή τη μεγάλη ιστορία σε απόσταση περίπου δύο μιλίων. Ακολουθήστε τις πινακίδες στα πεζοδρόμια και τις γραμμές τουριστών το καλοκαίρι. Τα κυριότερα σημεία είναι η αίθουσα Faneuil και η Quincy Market.

Η Haymarket είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές αγροτών που θα δείτε ποτέ. Η οδός Tremont είναι ένας χώρος όπου μπορείτε να ψωνίσετε (ή το κατάστημα παράθυρο σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό). Η Βοστώνη είναι ένας τόπος όπου υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες γειτονικές γειτονιές.

Οι κρουαζιέρες που παρακολουθούν φάλαινες, οι αποδράσεις του Cape Cod και ακόμη και οι εκδρομές στο φάρο είναι δυνατές από τη Βοστώνη. Μεταξύ των εταιρειών που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες είναι οι κρουαζιέρες στο λιμάνι της Βοστώνης. Ένα παράδειγμα των υπηρεσιών τους: η γρήγορη εξυπηρέτηση στην Provincetown (στην άκρη του Cape Cod) διαρκεί περίπου 90 λεπτά, και αυτό εξοικονομεί χρόνο στην κυκλοφορία.

Η Βοστώνη εκπονήθηκε σε αποικιακές μέρες και τείνει να είναι πολύ περιορισμένη σε μέρη. Εάν αρχίσετε να αισθάνεστε λίγο περιορισμένος, κατευθυνθείτε προς αυτό το ευρύχωρο και όμορφο πάρκο στο κέντρο της πόλης. Το ίδιο μπορεί να λεχθεί για το διάσημο Δημόσιο Κήπο της Βοστώνης και τα σκάφη Swan της.