Ακαδημία Καρδινάλων της Αριζόνα 2017

Πριν ξεκινήσει η περίοδος ποδοσφαίρου Καρδινάλων, Πάρτε στο Πνεύμα

Πηγαίνουν τις μέρες που πρέπει να οδηγήσετε στο Flagstaff για να δείτε τους καρδινάλους της Αριζόνα στο στρατόπεδο εκπαίδευσης. Για κάποιους, αυτό μπορεί να είναι μια απογοήτευση, αλλά δίνει στους περισσότερους ανθρώπους στην περιοχή Phoenix την ευκαιρία να ελέγξουν τους αγαπημένους τους παίκτες καθώς και τους up-and-comers που εργάζονται σκληρά για να κάνουν το ρόστερ του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Αριζόνα Cardinals. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες:

Τοποθεσία: Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium , Glendale

Κόστος: Η είσοδος είναι δωρεάν.

Χώρος στάθμευσης: Χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν. Βγείτε από την 91η Λεωφόρο. Οι γκρίζες και οι πράσινοι χώροι στάθμευσης θα ανοίγουν κάθε ημέρα άσκησης ξεκινώντας στις 12:30 μ.μ. Για πρακτικές τα Σάββατα και τις Κυριακές, θα ανοίξουν πρόσθετες παρτίδες στην πορτοκαλιά πλευρά του γηπέδου. Εισάγετε στην Πύλη 3 (ανατολικά) ή την Πύλη 2 (βόρεια) μέσω του ομαδικού καταστήματος. Τα Σάββατα και τις Κυριακές μπορείτε επίσης να εισέλθετε στην Πύλη 1 (δυτικά).

Ώρα: οι ώρες για τις ανοιχτές συνεδρίες πρακτικής είναι από τις 2 μ.μ. έως τις 4:30 μ.μ., την τοπική ώρα .

Κάρτα Εκπαίδευσης Καρδινάλων - 2017

Αυτές είναι οι ημερομηνίες για τις ανοικτές πρακτικές προπονήσεις στο Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ Στάδιο.

Δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη συμμετοχή σε περιόδους κατασκηνώσεων Camping Cardinals της Αριζόνα

  1. Η ομάδα Cardinals της Αριζόνα Κατάστημα στο βόρειο άκρο του γηπέδου από την πύλη 2 θα είναι ανοικτή στις 1:30 μ.μ. για αγορές και είσοδο στο γήπεδο.
  2. Δεν υπάρχουν εφεδρικές θέσεις. Απλά βρείτε ένα μέρος για να καθίσετε στο χαμηλότερο επίπεδο, ανατολική πλευρά. Τα Σάββατα και τις Κυριακές θα υπάρχει επίσης ανοιχτό κάθισμα στο χαμηλότερο επίπεδο της δυτικής πλευράς.
  1. Ας υποθέσουμε ότι η τυπική διαδικασία ασφαλείας και πολιτικές θα ισχύουν στο γήπεδο.
  2. Οι στάσεις παραχώρησης θα είναι ανοιχτές για πώληση τροφίμων και ποτών.
  3. Στο βόρειο άκρο του γηπέδου στην κύρια αίθουσα θα υπάρχει διαδραστική ζώνη για παιδιά με φουσκωτή πίστα και άλλες δραστηριότητες σχετικές με το ποδόσφαιρο. Τα παιδιά πρέπει να εγγραφούν πριν να μπουν στην περιοχή. Το 2017: η Διαδραστική Ζώνη Παιδιών και η Παιδική Αυτογραφική Εμπειρία θα κλείσουν μετά την ανοιχτή πρακτική στις 31 Ιουλίου
  4. Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε εισιτήρια; Επισκεφθείτε το γραφείο εισιτηρίων στο βόρειο άκρο του σταδίου κοντά στην Πύλη 2.
  5. Μετά από κάθε πρακτική, επιλέξτε τους παίκτες να υπογράψουν αυτόγραφα για μικρό χρονικό διάστημα κατά μήκος των κάτω τοίχων.
  6. Φέρτε τη φωτογραφική μηχανή σας!

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Επισκεφθείτε την Αριζόνα Καρδινάλες online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.