Γιορτή των φώτων στην Αριζόνα

Ένας οδηγός για το φως των διακοπών

UPDATE: Η γιορτή των φώτων της Αριζόνα πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά το 2012.

Βρείτε τα τρέχοντα αξιοθέατα και δραστηριότητες διακοπών στον οδηγό Χριστουγεννιάτικων διακοπών για το μεγαλύτερο Φοίνιξ , που ενημερώθηκε τον Νοέμβριο.

- - - - - -

Η γιορτή των φώτων στην Αριζόνα περιλάμβανε περισσότερα από 7.000.000 φώτα και 300 κινούμενες και ακόμα εμφανίσεις. Για να το δείτε, μένετε πραγματικά στο αυτοκίνητό σας και οδηγείτε μέσα από αυτό! Οι διοργανωτές έφεραν στο φως ότι ήταν η μεγαλύτερη έκθεση των φώτων διακοπών της Αριζόνα, με περίπου 140.000 άτομα να περνούν από την οθόνη.

Πού ήταν η γιορτή των φώτων στην Αριζόνα;

Στη 99η Λεωφόρο και το Loop 101 (στο Thomas).

Περί τίνος επρόκειτο?

Κάνατε οδήγηση για περίπου ένα μίλι από πέντε σήραγγες για να δείτε το φως των διακοπών. Μείνασες στο δικό σου αυτοκίνητο. Την Παρασκευή έως τις Κυριακές, το Santa's Village χαρακτήρισε δραστηριότητες, φαγητό και πωλητές.

Πόσο ήταν?

Επιβατικά οχήματα: 15 δολάρια ανά όχημα Δευτέρα έως Πέμπτη. $ 20 ανά όχημα την Παρασκευή, το Σάββατο, τις Κυριακές και τις αργίες.

Παρατηρήσεις μου για την γιορτή των φώτων στην Αριζόνα, 2011

  1. Εάν δεν αγοράσατε εισιτήριο για την εορταστική εκδήλωση των φώτων Arizona εκ των προτέρων σε απευθείας σύνδεση, φέρτε μετρητά για να αγοράσετε το εισιτήριό σας στην εκδήλωση.
  2. Θα παραμείνετε στο όχημά σας καθ 'όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας, από την αγορά εισιτηρίων μέχρι το τέλος της οθόνης. Μπορείτε να φέρετε τα αναψυκτικά σας για να απολαύσετε το όχημά σας.
  3. Στις πιο πολυσύχναστες νύχτες, ίσως έχετε περίπου μισή ώρα να περιμένετε να μπείτε στην οθόνη φώτων διακοπών. Πήγα σε ένα βράδυ της Παρασκευής περίπου στις 7 μ.μ., και η αναμονή μου ήταν μόνο περίπου 5 λεπτά.
  1. Η διαδρομή στην οθόνη διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Θα έχετε χρόνο να σταματήσετε αρκετά για να τραβήξετε φωτογραφίες, οπότε φέρτε τη φωτογραφική μηχανή σας.
  2. Τα διαφημιστικά υλικά υποδεικνύουν ότι η προβολή φωτός ρυθμίζεται στη μουσική. Δεν ήταν όταν ήμουν εκεί. Υπήρχαν οδηγίες για να ενεργοποιήσετε το ραδιόφωνο σας σε σταθμό που βασίζεται στην πίστη με μουσική διακοπών.
  1. Φυσικά, θα είναι σκοτεινό έξω. Έχετε ασκήσει τη λήψη φώτα διακοπών στο σκοτάδι;
  2. Αυτή η προβολή φώτων διακοπών αφορά μόνο τις λυχνίες, κάποιες αναβοσβήνουν και μερικές όχι. Δεν υπάρχουν ανάχωμα χιονιού ή άλλες διακοσμήσεις. Βεβαιωθείτε ότι πηγαίνετε όταν είναι σκοτεινό, αφού η περιοχή στην οποία οδηγείτε δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική στο φως της ημέρας.
  3. Καθώς οδηγείτε μέσα σε σας, έχετε οδηγίες να σβήσετε τους προβολείς σας. Όσο πιο σκούρο τόσο το καλύτερο! Εάν έχετε αυτόματα φωτιστικά, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να τα απενεργοποιήσετε πριν φτάσετε εκεί.
  4. Είναι κρύο εδώ το χειμώνα. Παρόλο που θα είστε μέσα στο αυτοκίνητό σας, ίσως θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι όλοι είναι ντυμένοι με ζεστά χρώματα - ίσως θέλετε να έχετε ανοιχτά τα παράθυρα και τις ηλιοροφές σας για να δείτε τις καλύτερες απόψεις και να ακούσετε τη μουσική.
  5. Έχετε ένα φορτηγό με επίπεδη κλίνη; Ναι, μπορείτε να συσσωρεύσετε στους ανθρώπους και να συμπεριλάβετε καρέκλες και ψυγεία!
  6. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να λάβετε εκπτώσεις στα εισιτήρια της Arizona Celebration of Lights, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε μόνο από μία έκπτωση ανά επίσκεψη.
  7. Τα αυτοκίνητα θα γίνουν αποδεκτά για να εισέλθουν στη διαδρομή της Γιορτής της Φωτιάς της Αριζόνα μέχρι την καθορισμένη ώρα κλεισίματος για εκείνη την ημέρα.
  8. Ακόμη και αν αγοράσατε ένα εισιτήριο με έκπτωση, μπορείτε ακόμα να δώσετε κονσέρβες ή νέα παιχνίδια για να βοηθήσετε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στην κοινότητά μας.

- - - - - - - - - -

Φωτιστικά δένδρων, φώτα διακοπών, φεστιβάλ, μουσική διακοπών και διασκέδαση, οδηγοί δώρων και συμβουλές ταξιδιού διακοπών - βρείτε όλα αυτά στον οδηγό Χριστουγέννων διακοπών για το μεγαλύτερο Φοίνιξ .

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.