Πού να βρείτε συμβολαιογράφο στο Φοίνιξ

Υπάρχουν πολλές συμβολαιογραφικές υπηρεσίες στην Αριζόνα και μερικές είναι ελεύθερες

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στις οποίες μπορεί να χρειαστείτε τις υπηρεσίες ενός συμβολαιογράφου. Εάν πουλάτε το αυτοκίνητό σας, το Πιστοποιητικό Τίτλου πρέπει να είναι συμβολαιογραφικό. Εάν λαμβάνετε υποθήκη ή αναχρηματοδοτείτε, θα χρειαστείτε συμβολαιογράφο όταν εκτελείτε τα εν λόγω έγγραφα. Ζώνες εμπιστοσύνης, πληρεξούσιοι - κάποια στιγμή θα χρειαστεί να βρεις έναν συμβολαιογράφο.

Τι είναι συμβολαιογράφος;

Όπως ορίζεται από το αναθεωρημένο καταστατικό της Αριζόνα (ARS § 41-312E), ένας συμβολαιογράφος της Αριζόνα είναι δημόσιος υπάλληλος που έχει ανατεθεί από τον υπουργό να εκτελεί συμβολαιογραφικές πράξεις.

Ένας συμβολαιογράφος είναι ένας αμερόληπτος μάρτυρας που επαληθεύει την ταυτότητα των υπογραφόντων εγγράφων.

Κάθε κράτος έχει συμβολαιογράφο, αλλά οι απαιτήσεις και οι όροι μπορεί να διαφέρουν από κράτος σε κράτος. Στην Αριζόνα, ένας συμβολαιογράφος πρέπει:

  1. Να είστε τουλάχιστον δεκαοκτώ ετών.
  2. Να είστε πολίτης ή νόμιμος μόνιμος κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών.
  3. Να είστε κάτοικος αυτού του κράτους για σκοπούς φορολογίας εισοδήματος και να ζητήσετε την κατοικία του ατόμου σε αυτό το κράτος ως την κύρια κατοικία του ατόμου στις κρατικές και ομοσπονδιακές φορολογικές δηλώσεις.
  4. Ποτέ δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα.
  5. Διατηρεί ένα εγχειρίδιο που εγκρίνεται από τον υπουργό Εξωτερικών και περιγράφει τα καθήκοντα, την εξουσία και τις δεοντολογικές ευθύνες των συμβολαιογράφων.
  6. Να είναι σε θέση να διαβάζει και να γράφει αγγλικά.

Προκειμένου να γίνει ένας συμβολαιογράφος της Αριζόνα, πρέπει να υποβάλετε αίτηση, να πληρώσετε ένα τέλος και να εξασφαλίσετε μια ομολογία για λόγους αστικής ευθύνης. Υπάρχουν προμήθειες που πρέπει να αγοραστούν για να εκτελεστούν οι εργασίες. Μόλις γίνει αποδεκτή, ο όρος για έναν συμβολαιογράφο της Αριζόνα είναι τέσσερα χρόνια.

Πού μπορώ να βρω συμβολαιογράφο στην Αριζόνα;

Ο Υπουργός διατηρεί βάση δεδομένων με όλους τους συμβολαιογράφους. Μπορείτε να αναζητήσετε έναν συμβολαιογράφο στην Αριζόνα online. Εάν δεν έχετε υπόψη κάποιον, πληκτρολογήστε έναν ταχυδρομικό κώδικα για να βρείτε έναν κοντά σας.

Μήπως ένας συμβολαιογράφος χρεώνει τέλη;

Ένας συμβολαιογράφος δικαιούται να χρεώσει μια χρέωση για την υπηρεσία και μπορείτε να υποθέσετε ότι αυτός ή αυτή θα αν ο συμβολαιογράφος δεν απασχολείται από μια επιχείρηση που είναι μέρος της συναλλαγής.

Μπορείτε επίσης να βρείτε συμβολαιογράφο σε ταχυδρομικές και ταχυδρομικές επιχειρήσεις, όπως το PostNet ή το UPS. Θα χρεώσουν ένα τέλος για συμβολαιογραφικές υπηρεσίες. Η τράπεζα ή η πιστωτική σας ένωση έχει συμβολαιογράφους στο προσωπικό και μπορεί να υπάρχει χρέωση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρωτήσει αν η αμοιβή μπορεί να αρθεί εάν έχετε μια καλή σχέση λογαριασμού.

Πού μπορώ να αποκτήσω κάτι δωρεάν;

Πολλά έγγραφα που πρέπει να είναι συμβολαιογραφικά σχετίζονται με συναλλαγές μέσω μιας επιχείρησης με την οποία ασχολείτε. Για παράδειγμα, κατά την αγορά ενός σπιτιού, θα πρέπει να ασχολείται με μια εταιρεία τίτλο που θα απαιτήσει ότι τα ακίνητα έγγραφα να είναι συμβολαιογραφική. Πολλά νομικά έγγραφα που δημιουργούνται από τον δικηγόρο σας πρέπει να είναι συμβολαιογραφικά. Αυτοί οι τύποι επιχειρήσεων έχουν συνήθως έναν ή δύο εργαζόμενους που είναι συμβολαιογράφοι και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις υπηρεσίες ως μέρος της συναλλαγής σας χωρίς πρόσθετη χρέωση.

Συμβουλή # 1: Καλέστε πρώτα για να βεβαιωθείτε ότι είναι διαθέσιμος ο συμβολαιογράφος. Ακόμη και σε μια δικηγορική εταιρεία ή μια εταιρεία τίτλου, μπορεί να υπάρχουν μόνο ένα ή δύο άτομα που είναι συμβολαιογράφοι, και θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι θα είναι εκεί όταν τις χρειάζεστε. Ίδια για τις ταχυδρομικές / ταχυδρομικές επιχειρήσεις και τις τράπεζες. Μια τράπεζα μπορεί να απαιτήσει από εσάς να είστε πελάτης για την παροχή συμβολαιογραφικών υπηρεσιών.

Συμβουλή # 2: Αν ο συμβολαιογράφος που έχετε επιλέξει είναι ένα άτομο που δεν απασχολείται από μια εταιρεία με την οποία ασκείτε επιχειρηματική δραστηριότητα, θα πρέπει να βρείτε ένα.

Ίσως παρατηρήσετε ότι στον ιστότοπο του Υπουργού Εξωτερικών δεν υπάρχουν αριθμοί τηλεφώνου. Δοκιμάστε τον τηλεφωνικό κατάλογο. Ενδεχομένως να θέλετε να αναζητήσετε πρώτα αυτόν τον συμβολαιογράφο στο Γραφείο Καλύτερης Επιχειρηματικής Υπηρεσίας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν καθόλου παράπονα. Στην πραγματικότητα, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτηση συμβολαιογράφου σας! Το BBB δεν σας χρεώνει για την πρόσβαση στις πληροφορίες του.