Αρχική πλακέτα για τις διακοπές στο Goodyear 2016

Goodyear, Αριζόνα χαιρετίζει τα Χριστούγεννα

Η Goodyear, η Αριζόνα στη Δυτική κοιλάδα, γιορτάζει την έναρξη της εορταστικής περιόδου με το Homeplate για τις διακοπές. Το Homeplate for Holidays αντικατέστησε το γεγονός της Goodyear, το οποίο ήταν γνωστό ως το Holly Jolly Festival.

Πότε είναι η εκδήλωση Goodyear Homeplate for the Holidays?

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 από τις 17:00 έως τις 20:30

Που είναι?

Θα πραγματοποιηθεί στο Ballpark της Goodyear. Εδώ είναι ένας χάρτης και οδηγίες για Goodyear Ballpark.

Αν έρχεστε από άλλα μέρη της κοιλάδας του Ήλιου, εδώ είναι μια εκτίμηση για το πόσο καιρό θα σας πάρει για να πάρετε Goodyear .

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια;

Δεν υπάρχουν εισιτήρια. Αυτό είναι ένα δωρεάν εισιτήριο με δωρεάν χώρο στάθμευσης. Τα βραχιολάκια για τα φουσκωτά θα πωλούνται για $ 10 το καθένα και θα επιτρέπουν απεριόριστο φουσκωτό παιχνίδι. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε τρία εισιτήρια για $ 5. Κάθε φουσκωτή δραστηριότητα απαιτεί ένα εισιτήριο.

Τι θα συμβεί?

Τόνους χιονιού! Το παιχνίδι χιονιού θα χωριστεί σε τρεις ηλικιακές ομάδες. Κάντε φωτογραφίες με το Santa, παίζετε παιχνίδια, ακούστε παραστάσεις από φοιτητές του Ινστιτούτου Μουσικής Anderson, παίζετε με τα φουσκωτά και ψωνίστε για δώρα διακοπών στους εκθεσιακούς χώρους των τεχνών και των τεχνών. Η τελετή φωτισμού των δέντρων με τον Δήμαρχο, το Συμβούλιο και τον Άγιο Βασίλη πραγματοποιείται λίγο μετά τις 18:00. Οι παραχωρήσεις θα είναι διαθέσιμες για αγορά σε όλο το πάρκο.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Goodyear Ballpark online.

- - - - - - - - - -

Φωτιστικά δένδρων, φώτα διακοπών, φεστιβάλ, μουσική διακοπών και διασκέδαση, οδηγοί δώρων και συμβουλές ταξιδιού διακοπών - βρείτε όλα αυτά στον οδηγό Χριστουγέννων διακοπών για το μεγαλύτερο Φοίνιξ .

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.