Πού βρίσκεται η Ανατολική κοιλάδα και η Δυτική κοιλάδα στην περιοχή του μετρό Φοίνιξ;

Οι κάτοικοι συχνά αναφέρονται σε αυτά τα μέρη της πόλης, αλλά τι εννοούν;

Καλή ερώτηση. Εάν ζείτε στην περιοχή του μετρό Phoenix, θα δείτε αυτούς τους όρους που χρησιμοποιούνται τακτικά στα μέσα ενημέρωσης, κυριολεκτικά εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες φορές το χρόνο. Αλλά το ευρύ κοινό δεν φαίνεται να έχει μια σαφή ιδέα για το τι αποτελεί την Ανατολική κοιλάδα και τη Δυτική κοιλάδα. Εδώ βρήκαμε όσα βρήκαμε αφού εξετάσαμε προσεκτικά έναν χάρτη των πόλεων και των πόλεων Metro Phoenix και μια λίστα με τις πόλεις και τις πόλεις στην κομητεία Maricopa .

Πού είναι η East Valley;

Αυτός ο ορισμός ποικίλει, αλλά ορίζουμε την Ανατολική Κοιλάδα ως τις πόλεις και τις πόλεις της κομητείας Maricopa που είναι νότια και ανατολικά του Phoenix και του Scottsdale. Αυτά περιλαμβάνουν:

Αν και δεν είναι πόλη ή πόλη, συμπεριλαμβάνουμε τις ηλιόλουστες λίμνες στην ανατολική κοιλάδα.

Σε αντίθεση με ορισμένα περιοδικά και εφημερίδες, δεν συμπεριλαμβάνουμε το Scottsdale σε οποιονδήποτε ορισμό της Ανατολικής κοιλάδας. Ναι, είναι ανατολικά του Φοίνιξ. Ακόμα, όπως το Phoenix, το Scottsdale είναι ένας διεθνώς γνωστός προορισμός που είναι μεγάλος και ποικίλος αρκετά για να σταθεί μόνη της.

Πού βρίσκεται η Δυτική κοιλάδα;

Περιλαμβάνουμε όλες τις πόλεις και τις πόλεις που βρίσκονται δυτικά του Φοίνιξ . Αυτά περιλαμβάνουν:

Αν και δεν είναι πόλεις και πόλεις, περιλαμβάνουν Sun City, Sun City West και Sun City Grand στη Δυτική κοιλάδα.

Τι είναι το Phoenix;

Η πόλη του Φοίνιξ είναι καλά καθορισμένη, αλλά υπάρχουν μερικές κοινότητες που περιλαμβάνονται συνήθως στις συζητήσεις του Φοίνιξ.

Ο αρχικός Ύμνος δεν είναι πόλη ή πόλη. Πρόκειται για μια μεγάλη κοινότητα βόρεια του Φοίνικα που ξεκίνησε ως προγραμματισμένη κοινότητα. Το Cave Creek βρίσκεται επίσης στο βόρειο τμήμα της πόλης και συνδέεται συχνά με το Φοίνιξ. Και οι δύο μοιράζονται κάποιους ταχυδρομικούς κώδικες. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να συνδέσουν το Paradise Valley με το Scottsdale, πιθανώς επειδή και οι δύο θεωρούνται εύπορες περιοχές.

Γεωγραφικά, το Paradise Valley πιθανότατα ευθυγραμμίζεται περισσότερο με το Phoenix. Έτσι, για παράδειγμα, τα θέρετρα του Paradise Valley πρέπει να συμπεριληφθούν όταν συζητάμε για τα πακέτα θέρετρων του Phoenix .

Τι γίνεται με το Scottsdale;

Και πάλι, η πόλη του Scottsdale είναι καλά καθορισμένη. Γεωγραφικά, τρέχει κατά μήκος των ανατολικών συνόρων του Φοίνιξ και έχει μήκος πάνω από 30 μίλια. Οι περισσότεροι άνθρωποι περιλαμβάνουν Carefree με Scottsdale, αν και το Cave Creek και Carefree είναι αδελφές κοινότητες που βρίσκονται και στο βορειοανατολικό τμήμα της περιοχής του μετρό. Συνδέουν το Fountain Hills με το Scottsdale επίσης.

Πώς ορίζετε το μεγαλύτερο Phoenix;

Δεν υπάρχει επίσημη ονομασία γνωστή ως Greater Phoenix. Η μητροπολιτική περιοχή Phoenix, γνωστή ως Κοιλάδα του Ήλιου, κοιλάδα του ποταμού Salt, ή Metro Phoenix, είναι μια μητροπολιτική περιοχή αγκυροβολημένη από την πόλη του Φοίνιξ και περιβάλλεται από το μεγαλύτερο μέρος του κεντρικού τμήματος της πολιτείας της Αριζόνα. Το Γραφείο Απογραφής των Ηνωμένων Πολιτειών ορίζει την περιοχή ως Μητροπολιτική Στατιστική Περιοχή Phoenix-Mesa-Scottsdale (MSA), η οποία περιλαμβάνει τις κομητείες Maricopa και Pinal.

Οι ανεπίσημες ονομασίες Greater Phoenix και Metro Phoenix αναφέρονται στους τόπους όπου οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω από την περιοχή με κέντρο το Φοίνιξ ζουν, εργάζονται, πηγαίνουν στο σχολείο και παίζουν.

Αυτό σημαίνει ότι στην καθημερινή χρήση, αυτοί οι όροι συνήθως περιλαμβάνουν επίσης εδάφη εγγενών αμερικανών, το Gold Canyon, το Superior, τη Φλωρεντία, τη Maricopa και το Casa Grande, δεδομένου ότι είναι γεωγραφικά πολύ κοντά, αλλά όχι απαραίτητα, στην κομητεία Maricopa.