Επισκεφθείτε τη Βενετία με τα παιδιά

Αχ, Βενετία, Βενετία: βόλτες με γόνδολα, ρομαντικά εστιατόρια: Κάποιος στο σωστό μυαλό τους θα πάρει μαζί τα μικρά παιδιά; Οχι; αλλά η Βενετία είναι τόσο υπέροχη. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που βασίζονται σε ένα ταξίδι με τρία μικρά παιδιά ηλικίας οκτώ, έξι και τριών.

Φτάνοντας στη Βενετία

Με τους νέους, η Βενετία μάλλον αντιμετωπίζεται καλύτερα ως μετεπιβίβαση τριών ή τεσσάρων ημερών, ίσως με μια φτηνή πτήση από το Λονδίνο ή με τρένο από τη Ρώμη.

Εκπαιδεύστε τα παιδιά με ένα μεγάλο CD για τα παιδιά: το δαχτυλίδι του μυστηρίου του Vivaldi είναι μια μουσική ιστορία που βρίσκεται στη Βενετία. Ελέγξτε την Ιταλία Travel για πρακτικές λεπτομέρειες σχετικά με την άφιξη με το τρένο ή το αεροπλάνο.

Να θυμάστε ότι η Βενετία δεν έχει ταξί - καθόλου αυτοκίνητα. Έτσι είτε ταξιδεύει το φως είτε ελέγξτε τις επιπλέον αποσκευές σας στο σιδηροδρομικό σταθμό. Και βεβαιωθείτε ότι οι αποσκευές σας κυλούν σε τροχούς. δώστε στα παιδιά τις δικές τους μικρές βαλίτσες για να τραβήξουν.

Τριγυρίζω

Στη Βενετία, θα φτάσετε με τα πόδια ή με κάποια βάρκα: από τα ακριβά γόνδολες μέχρι τα μικρά πορθμεία (βαπορέττες) που συνεχώς αγκαλιάζουν τα κύρια κανάλια. Τα τριήμερα περάσματα για το βαπορέτο είναι μια καλή υπόθεση. ελέγξτε τις εκπτώσεις για μικρά παιδιά και για φοιτητές.

Μια λέξη για τα καροτσάκια: στη Βενετία, περπατάτε συνεχώς πάνω-κάτω στα σκαλιά των μικρών γεφυρών στα κανάλια. Ένας 3χρονος μπορεί πιθανώς να βγει από το καροτσάκι του και να περπατήσει πάνω από αυτές τις γέφυρες. εάν το παιδί σας δεν μπορεί, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σακίδιο.

Εάν πάρετε ένα καροτσάκι, βεβαιωθείτε ότι είναι εξαιρετικά ελαφρύ.

Τι θα κάνουν τα παιδιά;

Η Piazza San Marco είναι η καρδιά της Βενετίας: μια τεράστια καρδιά χτυπά με χιλιάδες φτερά περιστεριών. Τον τελευταίο καιρό, η Βενετία έχει στρέψει τα περιστέρια και μειώνει τους αριθμούς τους. Αλλά σε μια πρόσφατη επίσκεψη, τα περιστέρια ήταν ακόμα εκεί και τα μικρά παιδιά ήταν ακόμα ενθουσιασμένα. μικρές ορχήστρες παίζουν σε υπαίθριες καφετέριες. οι γονείς συγκλονίζουν τα αρχιτεκτονικά θαύματα - μεγάλη διασκέδαση!

Το εσωτερικό της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου είναι τόσο φοβερό, οι γονείς θα πρέπει να παίρνουν στροφές χωρίς μικρά παιδιά.

Πηγαίνετε σε περιπάτους παγωτού
Το περπάτημα στη Βενετία είναι μια χαρά. το τέχνασμα είναι να κρατήσουμε αυτά τα κουρασμένα μικρά πόδια να καμαρώνουν προς τα εμπρός. Η τακτική: να προσελκύσει τους νέους με παγωτά αντιμετωπίζει. Ευτυχώς, τα gelaterias είναι παντού, και το παγωτό είναι υπέροχο αν έχετε στυλ "Artigianale".

Οδηγήστε ένα λεωφορείο νερού
Το νεώτερο σετ μπορεί να απολαύσει την βόλτα με το σκάφος, ενώ οι γονείς μάθουν τα παλάζια στο Μεγάλο Κανάλι: Μπορείτε να πιάσετε ένα βαπορέτο σε πολλές στάσεις και τρέχουν συνεχώς. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα με πλοίο στο Lido, στην παραλία της Βενετίας ή στο νησί Murano, το οποίο είναι διάσημο για γυαλί.

Πηγαίνετε στο Μουσείο Peggy Guggenheim
Η κληρονόμος Peggy Guggenheim αγαπούσε τη Βενετία και τώρα το σπίτι της είναι ένα θαυμάσιο μουσείο που ταιριάζει καλά στα παιδιά. Επωφεληθείτε από τη γέφυρα Academia, σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια από την πλατεία San Marco ή με πλοίο. Ακολουθήστε τις πινακίδες σε μια υπέροχη συλλογή σουρεαλιστικής σύγχρονης τέχνης - ίσως το πιο ενδιαφέρον είδος τέχνης για νεαρά μυαλά, με φανταστικά πλάσματα και τοπία και ζώα που πετούν μέσα στον ουρανό. Έξω είναι ένας υπέροχος κήπος γλυπτικής, όπου τα παιδιά μπορούν να τρέξουν γύρω. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο αίθριο ακριβώς πάνω στο Μεγάλο Κανάλι.

Τι θα φάει και θα πίνει;

Πόσο ευχάριστο είναι το παιδί, με παγωτό και πίτσα που εμφανίζονται παντού;

Όσον αφορά την κατανάλωση: πιθανώς δεν γάλακτος. Τα αμερικανικά παιδιά δεν χρησιμοποιούνται για τη γεύση του ιταλικού γάλακτος, είτε νωπά είτε θερμικά επεξεργασμένα. Ο χυμός είναι ακριβός, επίσης και οι χυμοί. Το εμφιαλωμένο νερό είναι άμεσα διαθέσιμο. Ωστόσο, το νερό της βρύσης είναι πόσιμο και πρόσφατα ορισμένοι οικολόγοι προωθούν την κατανάλωση νερού βρύσης, επειδή η διάθεση ατελείωτων κενών πλαστικών φιαλών είναι ακόμη χειρότερη, οικολογικά, στη Βενετία απ ​​'ό, τι αλλού. (Πάντα ελέγξτε για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το νερό, αν και.)

Πού είναι το νιπτήρα;

Εάν είστε τυχεροί, οι απόγονοι σας θα χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες στις γοητευτικές "trattoria" s όπου αγοράζετε γεύμα. Τα περισσότερα παιδιά, όμως, χρειάζονται μόνο ένα μπάνιο μόλις 10 λεπτά μετά τη διάθεσή τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί να παρατηρήσετε κάποια αναρτημένα σήματα που σάς κατευθύνουν σε ένα κοινό "WC". Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε για να τα χρησιμοποιήσετε.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Βενετίας

Το να είσαι ένα θαύμα του κόσμου έχει κάποιες παρενέργειες. Για παράδειγμα, μην περιμένετε τους τοπικούς ανθρώπους να χτυπήσουν στα πλήθη τουριστών. Επίσης, η Βενετία έχει μερικές από τις πιο slickest πορτοφολάδες στον κόσμο. (Παρακολουθήστε την τσάντα σας, όταν αγοράζετε τα κουνέλια παγωτού παιδιών σας.)

Ελέγξτε περισσότερους πόρους για τη Βενετία και πολλές φωτογραφίες στην τοποθεσία Travel Italy .

Αξίζει?

Είναι μερικές φορές δύσκολο να έχετε χέρια μικρών παιδιών να σέρνονται σε σας όταν θέλετε να καυχηθείτε στην ομορφιά και την τέχνη. Αλλά η Βενετία αξίζει σχεδόν κάθε τιμή. Εν τω μεταξύ, εισάγετε τα παιδιά σας σε μια πραγματική πολιτιστική εικόνα: η Βενετία θα είναι πάντοτε ιδιαίτερα δική τους.