Αμφιθέατρο Zoo της Οκλαχόμα Σίτι


2011 NE 50th Street
Οκλαχόμα Σίτι, OK 73111
(405) 602-0683

Εν συντομία:

Για περισσότερα από 75 χρόνια, το Αμφιθέατρο Ζωολογικού Κήπου της Οκλαχόμα Σίτι ήταν ο πρεμιέρα υπαίθριου χώρου μουσικής του μετρό, μια μοναδική εμπειρία για πρωταγωνιστικές συναυλίες κάθε άνοιξη και καλοκαίρι. Αρχικά κατασκευασμένο από εγγενή ψαμμίτη το 1935 από το πολιτικό σώμα διατήρησης, η εγκατάσταση στεγάζει κοκτέιλ, συναυλίες, χορευτικά προγράμματα, θεατρικές παραστάσεις και ακόμη και δημόσιες συναντήσεις για πολλά χρόνια.

Βαθμολογήθηκε σημαντικά στη δεκαετία του 1960, αλλά αποκαταστάθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '70.

Σήμερα, το OKC Zoo Amp φέρνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο λαϊκό rock, country και κλασική ροκ μουσική στο μετρό κάθε χρόνο. Για τα δείγματα της ποιότητας και της ποικιλίας, τα τελευταία χρόνια παρουσιάζονται τα Maroon 5, Train, Tim McGraw, Bonnie Raitt, Godsmack, Metallica, Styx, Journey, Kansas, Huey Lewis και Νέα, Σικάγο και άλλα. Για πολλές εκπομπές, θα σταθείτε και θα τραγουδήσετε με τα πλήθη. για άλλους, να βιώνουν τη μουσική ενώ κάθονται στο γρασίδι ή μια κουβέρτα κάτω από τα αστέρια.

Τοποθεσία:

Το OKC Zoo Amphitheatre βρίσκεται ακριβώς έξω από τη λεωφόρο Martin Luther King, νότια του I-44 και δυτικά του I-35, σε μια περιοχή γνωστή ως Oklahoma City's Adventure District .

Πάρτε έναν λεπτομερή χάρτη με τις οδηγίες οδήγησης.

Εισιτήρια:

Τα εισιτήρια διαφέρουν ως προς την τιμή, ανάλογα με την προβολή, και μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο.

Κανόνες:

Στο Αμφιθέατρο Ζωολογικού Κήπου της Οκλαχόμα Σίτι, δεν επιτρέπονται ποτέ καροτσάκια πάγου ή οποιοδήποτε είδος εξωτερικού φαγητού και ποτού.

Επιπλέον, η ασφάλεια της πύλης δεν θα επιτρέψει κάμερες, κασετόφωνα ή εξοπλισμό βίντεο. Μην φέρνετε κατοικίδια ή όπλα οποιουδήποτε είδους.

Για συναυλίες με πωλήσεις εισιτηρίων 6.000 ή λιγότερων, επιτρέπονται καρέκλες για ξαπλώστρες και επιτρέπονται πάντα κουβέρτες.

2016 OKC Zoo Amp Συναυλίες:

Το πρόγραμμα του 2016 περιλαμβάνει:

Κοντινά Ξενοδοχεία & Καταλύματα: