Πώς να βρείτε το κατάστημα MAC στην Πράγα

Βρείτε πλατεία Wencelas και είστε εκεί

Το Make-up Art Cosmetics, γνωστό παγκοσμίως ως MAC, ξεκίνησε ως προμηθευτής καλλυντικών, ναι, καλλιτέχνες μακιγιάζ, εξ ου και το όνομα. Οι οποίοι γνώριζαν? Έτσι, η αντίληψη ότι η MAC είναι στην κορυφή της λίστας, με την ποιότητα σοφός, είναι βάσιμη στην ιστορία της. Η εταιρεία είναι γνωστή για τα τολμηρά της χρώματα και τις ιδιόμορφες συλλογές της - τα riffs Viva Glam για το μακιγιάζ των διασημοτήτων, οι Venomous Villains παίρνουν τα συνθήματά της από τους καλούς, αν κακοί χαρακτήρες όπως η Cruella de Vil και το Maleficent και οι Fabulous Felines - .

Το MAC είναι μεγάλο στην κοινωνική συνείδηση ​​και δεν δοκιμάζει κανένα από τα προϊόντα του σε ζώα και ενθαρρύνει την ανακύκλωση επιβραβεύοντας την επιστροφή γυάλινων και πλαστικών καλλυντικών δοχείων με ένα ελεύθερο κραγιόν, lipgloss ή σκιά ματιών.

MAC Stores στην Πράγα

Εάν υποφέρετε από έκτακτο καλλυντικό ενώ βρίσκεστε στην Πράγα , μην ανησυχείτε. Το MAC διαθέτει τρία καταστήματα στην περιοχή της Πράγας και το ένα είναι σίγουρο ότι θα είναι βολικό για οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Το πιο πιθανό να είναι κοντά είναι το κύριο κατάστημα MAC της Πράγας στην πλατεία Wenceslas στο κέντρο της πόλης, το οποίο βρίσκεται κοντά σε πολλά ξενοδοχεία και τουριστικά αξιοθέατα. Τα άλλα δύο βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα έξω από το κέντρο της πόλης. θα βρείτε ένα στο εμπορικό κέντρο Flora και το άλλο στο Chodov.

Προϊόντα και υπηρεσίες MAC

Θα βρείτε ό, τι θα χρειαστείτε για να νιώσετε και να δείτε την κάλυψη περιοδικών στο MAC: κραγιόν, γυαλιστερό χείλος, μολύβι για τα χείλη και αστάρι για τα χείλη. σκιά ματιών, eyeliner, μάσκαρα και αστάρι μάτι? θεμέλιο, σκόνη, ρουζ, concealer, αστάρι προσώπου και κρέμα ΒΒ. βερνίκι νυχιών; υγραντήρες; βούρτσες; και εκδόσεις μεγέθους ταξιδιού.

Πλέον έχει πάντα τα φορτία των κατασκευαστών ομορφιάς στην πώληση, που ονομάζεται "αντίο".

Εάν χύσει τη βροχή ή το χιόνι στην Πράγα και έχετε λίγο χρόνο στη διάθεσή σας, ελέγξτε τις υπηρεσίες στο MAC. αυτά είναι διαθέσιμα σε κάθε αυτόνομο κατάστημα MAC. Τα επαγγελματικά μακιγιάζ του θα σας διδάξουν πώς να εφαρμόσετε τα καλλυντικά, καλά, όπως κάνουν.

Μπορείτε να πάρετε μια γρήγορη (και δωρεάν) επίδειξη, ακόμη και αν έχετε περπατήσει στο κατάστημα, για το κυνήγι για ό, τι ανακάλυψατε χρειάζεστε. Αν θέλετε μια επαγγελματική εφαρμογή ή ένα μάθημα, κάντε μια συνάντηση για μια περίοδο 30, 60 ή 90 λεπτών. Με όλη αυτή τη διασκέδαση, θα μπορούσατε να ελπίζετε για κάποιο κακό καιρό.