Οι πιο αμφιλεγόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο

Προτιμάτε τους συνοδούς σας με μπικίνι ή μπόρκα;

Όταν σκέφτεστε τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους - αν ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, έτσι κι αλλιώς - σκέφτεστε τη Southwest Airlines. Και αν είστε κάτω από μια ορισμένη ηλικία (ας πούμε 40), ξέρετε Southwest κυρίως για τις χαμηλές τιμές. Αλλά οι ηλικιωμένοι, ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι άνδρες που κάποτε πέταξαν την αεροπορική εταιρεία για τις επιχειρήσεις, θυμούνται νοτιοδυτικά διαφορετικά.

«Οι αεροσυνοδούς φορούσαν ζεστά παντελόνια», συχνά θυμάται ο πατέρας μου, μιλώντας για τα ταξίδια του γύρω από το Τέξας στα Νοτιοδυτικά στις αρχές της δεκαετίας του 1980. "Και προσπάθησαν να σας χάνουν, ακόμη και σε 30 λεπτά πτήσεις μεταξύ Χιούστον και Ντάλας.

"Και φορούσαν ζεστά παντελόνια", θα συνεχίσει πάντα, με μια έκφραση στο πρόσωπό του που περιβάλλει την ευχαρίστηση και την αμηχανία.

Βεβαίως, όταν κοιτάζετε τον κόσμο για τα νοτιοδυτικά γνωρίσματα, με βάση το σημερινό νοτιοδυτικό, είναι δελεαστικό να επιλέγετε τις παραδοσιακές αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, όπως η AirAsia της Μαλαισίας ή η Ευρώπη easyJet. Αλλά η νοτιοδυτική ήταν μια αμφιλεγόμενη επιλογή πολύ πριν γίνει μια συνειδητή. Εδώ είναι έξι άλλες παγκόσμιες αεροπορικές εταιρείες που έχουν δημιουργήσει τη δική τους διαμάχη.