Οκλαχόμα Σίτι Thunder Girls

Ο Thunder έχει πάρει το μετρό της Οκλαχόμα Σίτι με καταιγίδα και τα Thunder Girls είναι αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας του NBA. Εδώ είναι πληροφορίες σχετικά με το χορευτικό συγκρότημα της Oklahoma City Thunder Girls, με λεπτομέρειες σχετικά με τις ακροάσεις, με τα σημερινά μέλη της ομάδας, με τις αγορές στο ημερολόγιο και άλλα. Επίσης, αποκτήστε ένα πλήρες προφίλ της ομάδας Thunder, συμπεριλαμβανομένου του χρονοδιαγράμματος, προπονητές, πληροφορίες αγοράς εισιτηρίων και άλλα.

Thunder Girl Auditions:

Η οργάνωση Oklahoma City Thunder διοργανώνει κάθε φορά το καλοκαίρι τις οντισιές του Dance Team, με τον αρχικό γύρο του 2017 το Σάββατο 24 Ιουνίου στο INTEGRIS Blue Development Center στο Edmond. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 10 π.μ. και είναι ανοιχτές μόνο στους συμμετέχοντες. Οποιαδήποτε γυναίκα ηλικίας 18 ετών ή μεγαλύτερης είναι σε θέση να παρακολουθήσει οντισιόν και οι υπάλληλοι της ομάδας λένε ότι αναζητούν "ενεργητικές προσωπικότητες που δείχνουν να σταματούν".

Οι φιναλίστ καθορίζονται κατόπιν και οι τελικές ακροάσεις πραγματοποιούνται την Πέμπτη 29 Ιουλίου στο Riverwind Casino στο Norman. Αρχίζοντας στις 7 μ.μ., αυτές είναι ανοικτές στο κοινό.

Εάν ενδιαφέρεστε, μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε εργαστήρια χορού Thunder Girls όλο το καλοκαίρι, ξεκινώντας από την Ημέρα Μνήμης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Thunder.NBA.com ή επικοινωνήστε με τον Thunder Girls Manager και τη Χορογράφο Sabrina Ellison στο salesison@thunder-nba.com ή καλέστε (405) 208-4708.

2017-2018 Thunder Girls:

Εδώ είναι η φετινή ομάδα:

Ημερολόγιο καταιγιστικών κοριτσιών:

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δώρα για τους οπαδούς Thunder. Το Ημερολόγιο των Thunder Girls διατίθεται στην αγορά κάθε χρόνο γύρω στο Νοέμβριο και μπορεί να αγοραστεί στο Thundershop στο Chesapeake Energy Arena ή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ομάδας.

Η έκδοση του 2017, διαθέσιμη στις 12 Νοεμβρίου, διαθέτει όλα τα 20 Thunder Girls και διατίθεται σε 15 δολάρια.

Thunder Girls Events & Appearances:

Μπορείτε να δείτε τα Thunder Girls σε πολλά μέρη εκτός από τα παιχνίδια NBA Thunder. Δείτε το Ημερολόγιο Εκδηλώσεων των κοριτσιών στο διαδίκτυο. Οι χορευτές είναι διαθέσιμοι για σχεδόν κάθε είδους εκδήλωση και μπορούν να ζητηθούν για οποιονδήποτε συνδυασμό των παρακάτω, με τουλάχιστον 2 χορευτές για τουλάχιστον 2 ώρες:

Για πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση και / ή την κράτηση, καλέστε τη διευθύντρια κλήσεων Sabrina Ellison στη διεύθυνση (405) 208-4708 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο salesison@thunder-nba.com.