Κρατήστε το τοπικό OK

Μάθετε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο OKC με αυτήν την κάρτα έκπτωσης

Ξεκίνησε στις αρχές του 2010 από τους επιχειρηματίες του Oklahoma City Bryce Bandy και τον Chris Branson, το Keep It Local OK είναι ένας οργανισμός αφιερωμένος στην προώθηση τοπικών και ανεξάρτητων επιχειρήσεων. Ο στόχος του ομίλου είναι να ευαισθητοποιήσει τα τοπικά ιδρύματα και να ενισχύσει την κοινοτική οικονομία προτρέποντας τους τοπικούς αγοραστές να ξοδεύουν τα χρήματά τους στις επιχειρήσεις της Οκλαχόμα. Για το σκοπό αυτό, το Keep It Local OK παρέχει online επιχειρησιακά προφίλ και διαφήμιση στους εμπόρους-μέλη, καθώς και μια ετήσια κάρτα έκπτωσης για τους αγοραστές.

Κρατήστε τα τοπικά πλεονεκτήματα καρτών OK στο OKC

Η κάρτα OK Keep It Local προσφέρει ειδικές εκπτώσεις στα συμμετέχοντα καταστήματα και εστιατόρια . Διαθέσιμο κάθε χρόνο, η κάρτα έκπτωσης κοστίζει μόνο 15 δολάρια. Δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το πόσες φορές μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προσφέρει σημαντικές οικονομίες. Για παράδειγμα, λάβετε υπηρεσίες με 10% έκπτωση, όπως αλλαγές πετρελαίου ή υπηρεσίες σαλόνι, να πάρετε δωρεάν πιάτα ή ποτά σε εστιατόρια, να απολαύσετε μετρητά σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή να πάρετε το 15% των λιανικών αγορών σας. Οι επιλογές είναι πολλές, ποικίλες και μοναδικές, η κάρτα είναι βέβαιο ότι θα πληρώσει για τον εαυτό της σε καμία περίπτωση καθόλου.

Συμμετοχή Διατηρήστε τις τοπικές θέσεις καρτών OK στην OKC

Υπάρχουν εκατοντάδες συμμετέχοντες τοπικοί έμποροι που προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις για πελάτες που εμφανίζουν μια κάρτα Keep It Local OK, επιχειρήσεις στην Οκλαχόμα Σίτι, Edmond, Moore, Norman, Midwest City και Yukon. Εδώ είναι μερικά μόνο:

Αποκτήστε τα περισσότερα από αυτή την κάρτα, βλέποντας έναν πλήρη κατάλογο των τοπικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν.

Πού να αγοράσετε την κάρτα

Μπορείτε να αγοράσετε μια ηλεκτρονική κάρτα Keep It Local OK και θα αποσταλεί σε λίγες μέρες. Εάν θέλετε την κάρτα σας πιο γρήγορα, αγοράζετε ένα απευθείας σε πολλές από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Πώς μπορεί η επιχείρησή μου να γίνει μέλος τοπικού OK;

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και επιθυμείτε να αγοράσετε ένα μέλος με το Keep It Local OK, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι περιορίζεται σε τοπικές επιχειρήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης ή η πλειοψηφία των ιδιοκτητών είναι κάτοικοι της Οκλαχόμα και η πλειοψηφία των καταστημάτων είναι σε κατάσταση. Επίσης, η επιχείρηση πρέπει να είναι εγγεγραμμένη στην Οκλαχόμα και δεν μπορεί να έχει έδρα εκτός έδρας. Τέλος, η επιχείρηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη, να ορίζεται ως εκείνη στην οποία ο ιδιοκτήτης έχει πλήρη εξουσία λήψης αποφάσεων και πληρώνει όλα τα έξοδα χωρίς τη βοήθεια εταιρικής έδρας.

Για όσους πληρούν τις απαιτήσεις, το ετήσιο κόστος συμμετοχής είναι $ 500 (συν $ 50 για κάθε επιπλέον θέση). Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη της ιδιότητας μέλους ή για να υποβάλετε αίτηση, ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο ή την κλήση (405) 760-3732.