Χιονοδρομικά κέντρα στη Βόρεια Καλιφόρνια και τη Νεβάδα

Οι Καλιφορνένοι θέλουν να καυχηθούν για το πώς μπορούμε να πάμε από την ηλιόλουστη παραλία στο χιονισμένο βουνό την ίδια μέρα. Με την άκρη, είναι η αλήθεια! Όταν ο χειμώνας έρχεται, οι περισσότεροι από εμάς εδώ στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο είναι μόλις λίγες ώρες μακριά από την πλησιέστερη πίστα σκι.

Εδώ είναι μερικά μέρη για σκι στην Καλιφόρνια και συμβουλές για τον προγραμματισμό διακοπών για σκι ή snowboard.

Πού να κάνετε σκι κοντά Βόρεια Καλιφόρνια

Οι τρεις πιο κοντινές περιοχές σκι προς τη Βόρεια Καλιφόρνια είναι τα βουνά της κεντρικής Σιέρα Νεβάδα / Yosemite, η νότια λίμνη Tahoe California και η North Lake Tahoe / Reno, Νεβάδα.

Καθώς το αεροπλάνο πετάει, το δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο της Νότιας Καλιφόρνια Mammoth Mountain είναι εξίσου μακριά από το Σαν Χοσέ, όπως το North Lake Tahoe, αλλά τα χειμερινά κλεισίματα δρόμου σημαίνουν ότι θα πρέπει να πάτε γύρω από τις σίρες, ένα ταξίδι που θα κολλήσει σε λίγες ώρες. Είναι συνήθως πιο εύκολο να πετάξετε στο Mammoth από τη Βόρεια Καλιφόρνια.

Στην Καλιφόρνια, οι συνθήκες σκι και το χιόνι ποικίλλουν πολύ από μέρα σε μέρα, οπότε φροντίστε να ελέγξετε τις συνθήκες προτού φύγετε.

Οδήγηση αποστάσεων σε χιονοδρομικά κέντρα της Καλιφόρνιας:

Εδώ είναι οι αποστάσεις οδήγησης στα πλησιέστερα χιονοδρομικά κέντρα της Καλιφόρνια και της Νεβάδας. Οι δεδομένες αποστάσεις χαρτογραφήθηκαν από το κέντρο της πόλης Σαν Χοσέ στο θέρετρο, μεσαία ημέρα σε μια εβδομαδιαία ημέρα. Οι χρόνοι κίνησης ποικίλλουν, φροντίστε να το αντιστοιχίσετε από την αρχική θέση.

Επιλογές για την πτήση στη λίμνη Tahoe:

Σαν Χοσέ (SJC) προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Reno-Tahoe (RNO):

120 καθημερινές πτήσεις. Είναι ένα τριάντα έως εξήντα λεπτά με το αυτοκίνητο προς North Lake Tahoe και Truckee, CA θέρετρα και μια ώρα και 15 λεπτά με το αυτοκίνητο στα θέρετρα South Lake Tahoe.

Σαν Χοσέ (SJC) ή Σαν Φρανσίσκο (SFO) προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σακραμέντο (SMF):

145 πτήσεις χωρίς στάση. Είναι δύο ώρες με το αυτοκίνητο στα θέρετρα South Lake Tahoe.

Επιλογές για πτήσεις προς Λίμνες Μαμούθ:

Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο (SFO) προς το αεροδρόμιο Mammoth Yosemite (MMH): Μια καθημερινή πτήση χωρίς επιβίβαση στο Δέλτα. Είναι δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο προς την πόλη των Mammoth Lakes.