Τώρα Προσγείωση: Εβδομάδα Τρούφας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Newark-Liberty

Κυνήγι Τρούφας

Οι ταξιδιώτες που αναχωρούν ή φθάνουν στο τερματικό σταθμό C της United Airlines στο Διεθνές Αεροδρόμιο Newark-Liberty, οι οποίοι τυχαίνει να είναι λάτρεις της τρούφας, είναι για μια θεραπεία από τις 5-12 Νοεμβρίου. Η OTG Management, η εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα εστιατόρια του αεροδρομίου, έχει συνεργαστεί με το Urbani Truffles για να φέρει 200 ​​κιλά βρώσιμου μύκητα, αξίας 600.000 δολαρίων για μια εβδομάδα Τρούφας στο τερματικό γεγονός.

Ειδικά πιάτα τρούφας θα προσφέρονται σε έξι εστιατόρια στο Terminal C:

Κάθε εστιατόριο εκτός από το Casciano's θα έχει επίσης ζευγάρι κρασιών. Η OTG θα προσφέρει επίσης γευστικές δοκιμές προϊόντων τρούφας, όπως ποπ κορν και πατατάκια στην αγορά του Abruzzo και στο United Mile Shop.

Κατά τη διάρκεια μιας μαγείας της εκδήλωσης, τρία εστιατόρια - το Wanderlust Burger Bar, το Καθημερινό και το ιταλικό Steakhouse Abruzzo - προσφέρουν δείγματα των πιάτων τρούφας που διατίθενται στους επιβάτες. Το πιάτο από το Wanderlust Burger Bar ήταν ένα μαύρο μπιφτέκι τρούφας (με τρούφες στο τυρί) με το μέσο έδαφος από τον κρεοπωλείο Pat LaFrieda Meat Purveyor με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Επίσης σερβίρεται παϊνός με πιπεριά που παρασκευάζεται με τυρί κρέμας τρούφας και πατάτες τριαντάφυλλου τριαντάφυλλου. Σερβίρεται με ένα κόκκινο κρασί Oddero Langhe Nebbiolo το 2011.

Η επόμενη στάση ήταν Καθημερινή, όπου μια ψητή πάπια Rohan σερβίρεται με φρέσκες ξυρισμένες τρούφες και ένα ποτήρι κόκκινου κρασιού Prunotto Barbaresco DOCG 2012. Δείγματα λευκού τσαγιού τσαγιού και τσιπς πατάτας τρούφας ήταν διαθέσιμα στην αγορά Abruzzo. Στην επόμενη πόρτα στο ιταλικό Steakhouse Abruzzo, ο σεφ σερβίρεται κανελονί με τσίλι με τρούφα, μια σάλτσα τρούφας ζαμπαϊνέ και μπούγκογου, σε συνδυασμό με ένα κόκκινο κρασί Domaine Prieuer-Brunet.

Η νύχτα τελείωσε στο Saison, όπου μας σερβίρονται νεαρά σούσι σολομού με φρέσκα τρούφες, μαζί με ένα ψητό κοτόπουλο ψητό. Το επιδόρπιο ήταν ένα παγωτό μέλι-βανίλιας-τρούφας, το οποίο ολοκληρώθηκε με μια νέα τρούφα.

Αναβάθμιση σε εξέλιξη

Η Εβδομάδα Τρούφας αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας από την OTG και την United Airlines για να τονίσει μια συνεχιζόμενη αναβάθμιση ύψους 120 εκατομμυρίων δολαρίων του Τερματικού C, που ξεκίνησε το 2014 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2017. Ανάμεσα στις αλλαγές στο κατάστημα είναι ένα νέο ολοκληρωμένο σημείο ελέγχου ασφαλείας, καθίσματα και iPads που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πελάτες για την παρακολούθηση πτήσεων και την παραγγελία γευμάτων για παράδοση και φυσικό φωτισμό που προσαρμόζεται στην ώρα της ημέρας.

Σε συνεργασία με την OTG, η United έχει φέρει νέους εμπορικούς χώρους και εστιατόρια, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να επαναδιατυπώνουν ακριβώς τι θα πρέπει να μοιάζει με ένα τερματικό αεροδρομίου. Το OTG χρησιμοποίησε τις βιομηχανικές του συνδέσεις για να προσελκύσει μερικούς από τους καλύτερους σεφ του κλάδου, όπως το gastropub του Vesper Tavern από τον Paul Liebrandt, το γαλλικό εστιατόριο Riviera από τον Alex Guarnaschelli, το μπαρ ramen Shoushin Yanaura, το Cafe Meatball της Nonna από την Amanda Freitag και την Tacquila από τον Alex Stupak, που σερβίρει street tacos και 200 ​​διαφορετικούς τύπους τεκίλα.

Μέχρι το 2017, το Terminal C θα έχει περίπου 60 νέα εστιατόρια με πολλές επιλογές και διαφορετικές τιμές. Όλα θα αναδείξουν φρέσκα, τοπικά υλικά και θα σας δείξουν τις καλύτερες τοπικές και τοπικές γευστικές εμπειρίες. Θα έχει εστιατόρια που μεταμορφώνονται από το πρωί μέχρι το απόγευμα: το μακαρόνι παπαρούνας στο γαστρονομικό deli του Casciano ή το Café Sugar και Crepes στο Custom burgers και το Notorious PIG, προσφέροντας στους ταξιδιώτες πολλές διαφορετικές επιλογές.

Και αν ταξιδεύουν απλά θέλουν να παραμείνουν κοντά στην πύλη, το τερματικό θα έχει άνετους χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας με iPads που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να παρακολουθήσουν πτήσεις και να παραγγείλουν γεύματα από κοντινά εστιατόρια για παράδοση. Και όσοι είναι μέλη της συχνής διαδρομής MileagePlus χρησιμοποιούν τα μίλια για να πληρώσουν για φαγητό και ποτά στο τερματικό σταθμό.