Συνεργαζόμενοι και κοινόχρηστοι χώροι γραφείων στο Silicon Valley

Εάν εργάζεστε εξ αποστάσεως, όπως πολλοί από εμάς στο Silicon Valley, γνωρίζετε τον αγώνα να μην έχετε ένα γραφείο 9 έως 5 γραφείων. Τα καφενεία είναι αξιοπρεπή μέρη για εργασία, αλλά μπορούν να είναι θορυβώδη και το Διαδίκτυο είναι συχνά αναξιόπιστο.

Έχουν δημιουργηθεί χώροι συνεργασίας (ή "κοινόχρηστου γραφείου") για να προσφέρουν δημιουργικά και ανεξάρτητα επιχειρηματίες ένα άνετο μέρος για να εργαστούν και να δικτυωθούν με ομοϊδεάτες επαγγελματίες.

Είναι συχνά φωτεινά φωτισμένα με κομψή μοντέρνα διακόσμηση και προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να κάνετε πράγματα. Σε αντίθεση με τα δημόσια wifi σε βιβλιοθήκες και καφετέριες, οι χώροι συνεργασίας προσφέρουν επιχειρηματικές εγκαταστάσεις (εκτυπωτές, φωτοαντιγραφικά, φαξ) και πρόσβαση σε απεριόριστα ποτά που θα σας εξοικονομήσουν χρήματα - αυτά τα $ 4 lattes προστίθενται γρήγορα!

Εδώ είναι ένας οδηγός για μερικούς από τους κορυφαίους χώρους συνεργασίας, κοινόχρηστους χώρους γραφείων και προσωρινά κέντρα γραφείων στο Silicon Valley.

HackerDojo

599 Fairchild Dr, Mountain View

Ένας από τους πρωτοπόρους της συνεργασίας του Silicon Valley. Ο χώρος HackerDojo ιδρύθηκε το 2009, όταν αρκετοί μηχανικοί συναντήθηκαν για να ξεκινήσουν ένα μη κερδοσκοπικό κοινοτικό κέντρο για τους geeks. Η αποθήκη που μετατράπηκε σε κοινόχρηστο χώρο γραφείων προσφέρει εβδομαδιαία ή μηνιαία συμμετοχή ξεκινώντας από $ 50. Η πρόσβαση περιλαμβάνει Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, κουζίνα με απεριόριστο καφέ και τσάι, πρόσβαση σε όλες τις εκδηλώσεις και το MakerSpace, καθώς και ένα εργαστήριο ηλεκτρονικών ειδών και εξοπλισμού.

Εκπτώσεις για ετήσιες συμμετοχές. Η συμμετοχή σε φοιτητές είναι $ 60 / μήνα.

NextSpace

97 S 2η St, Ste 100, San Jose

Μια εθνική ομάδα συνεργατικών χώρων με τοποθεσίες στο Σαν Φρανσίσκο, Σάντα Κρουζ, Μπέρκλεϊ και Νότια Καλιφόρνια. Η είσοδος περιλαμβάνει καπνό χωρίς τσάι και τσάι, Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, φωτοαντιγραφικά, εκτυπωτές, φαξ και πρόσβαση σε προγραμματισμένα συμβάντα δικτύωσης.

Ημέρα (ημέρα εργασίας από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή): $ 25.

Σχεδιασμός χώρων

1045 Linda Vista Ave. Μονάδα-Α, θέα στο βουνό

Ένας χώρος συνεργασίας ανάμεσα στο κέντρο της πόλης Mountain View και το Google . Το γραφείο προσφέρει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ντους και δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το Caltrain. Οι μηνιαίες συμμετοχές ξεκινούν από $ 250 / μήνα με ειδικά γραφεία και ιδιωτικούς χώρους γραφείων διαθέσιμα προς ενοικίαση. Προγραμματίζετε να εργαστείτε νομαδικά ή να περάσετε πολύ χρόνο μακριά από το Silicon Valley; Προσφέρουν επίσης μια αποκλειστική ταχυδρομική διεύθυνση επιχείρησης με σάρωση και αποστολή αλληλογραφίας.

Enerspace

2225 Ε Bayshore Rd, Ste 100, Palo Alto

Ένα άρτια εξοπλισμένο και αριστοκρατικό χώρο γραφείων. Η είσοδος περιλαμβάνει εκτύπωση, απεριόριστο καφέ Philz, ποτά Nespresso και υγιεινά σνακ. Οι συμμετοχές ξεκινούν από $ 389 / μήνα με αποκλειστικά γραφεία και ιδιωτικούς χώρους γραφείων διαθέσιμα προς ενοικίαση.

HanaHouse

456 Πανεπιστημιακή Ave, Πάλο Αλτο

Ένα καφέ και χώρος συναναστροφής που σερβίρει καφέ Blue Bottle, τσάι Samovar και υγιεινά καφέ σνακ σε ένα ιστορικό κέντρο της πόλης Palo Alto, το παλιό New Varsity Theatre. Η συνεταιριστική αίθουσα προσφέρει μια ποικιλία γραφείων και ένα μενού ιδιωτικών χώρων εργασίας, που διατίθενται από $ 3 / ώρα. Όπως και άλλα πολυάσχολα καταστήματα καφέ της πόλης, ο δημόσιος χώρος καφέ γεμίζει και το wifi μπορεί να είναι αναξιόπιστο.

Άλλοι πόροι:

Ελέγξτε το Peerspace, τις τοποθεσίες "Airbnb of coworking". Ο δικτυακός τόπος προσφέρει ανεξάρτητα καταγεγραμμένα γραφεία, συνεδριάσεις και χώρους εκδηλώσεων για $ 6 / ώρα.