Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Σαν Φρανσίσκο

Τρόποι για να γιορτάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια

Αν θέλετε να γιορτάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σαν Φρανσίσκο, μπορείτε να βρείτε πολλά πράγματα να κάνετε. Όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία και οι μεγάλοι χώροι εκδηλώσεων θα έχουν πάρτι. Είναι διασκεδαστικά αλλά ακριβά. Ένας κατάλογος μερικών από τους καλύτερους είναι κάτω.

Ο υπόλοιπος οδηγός υπογραμμίζει εναλλακτικούς τρόπους για να γιορτάσουμε που δεν κοστίζουν ένα χέρι ή ένα πόδι και δεν απαιτούν την αγορά ενός φανταχτερά ρούχα παντελόνι, είτε.

Πρωτοχρονιά Πυροτεχνήματα στο Σαν Φρανσίσκο

Το μεγάλο γεγονός που θα χτυπήσει στο Νέο Έτος είναι το Show Fireworks της Embarcadero .

Σβήνει τα μεσάνυχτα πάνω από το κτίριο των φέρι. Για να το δείτε από το δρόμο, σταθείτε κοντά στο τέλος της Market Street στο The Embarcadero.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τα πυροτεχνήματα από μέσα σε ξενοδοχεία με καλή θέα, ειδικά το Hotel Vitale, το Harbor Court και το Hyatt Regency, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε κράτηση πολύ νωρίτερα.

Γιορτάστε το Νέο Έτος δωρεάν

Γιορτάστε σαν κάτοικος του Σαν Φρανσίσκο και οικοδομήστε φωτιά στο Ocean Beach . Πρέπει να φέρετε καυσόξυλα - και μερικές κουβέρτες ίσως είναι χρήσιμες για να παραμείνετε ζεστές.

Οι κάτοικοι του Σαν Φρανσίσκο απολαμβάνουν επίσης ένα πικνίκ αργά το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στο πάρκο Dolores στην οδό Dolores και στην 19η οδό. Εμφανίζονται συνήθως στο ηλιοβασίλεμα με σαμπάνια και μπίρα για να φρυγανιστούν τα τέλη του έτους, ενώ απολαμβάνουν τις υπέροχες απόψεις του πάρκου.

Πρωτοχρονιά κρουαζιέρες

Μπορείτε να πάρετε ένα πανί γύρω από τον κόλπο, να γευματίσετε και να χορέψετε τη νύχτα σε μια κρουαζιέρα παραμονής Πρωτοχρονιάς του Hornblower, στο καρότσι του Σαν Φρανσίσκο Belle ή στην κρουαζιέρα Dinner Crudo Fireworks της Πρωτοχρονιάς, η οποία αναχωρεί από την πλατεία Mariner της Alameda.

Η κρουαζιέρα της Speakeasy Πρωτοχρονιάς είναι ένας από τους πρώτους εορτασμούς του Σαν Φρανσίσκο που πωλούν κάθε χρόνο, με τραπέζια μουσικής και μπλακτζάκ για να σας κρατάνε διασκεδαστικό όταν δεν βλέπετε το τοπίο.

Πάρτι της Πρωτοχρονιάς

Το πιο συναρπαστικό και ενδιαφέρον ενδιαφέρον για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς της Νέας Βοημίας είναι η τοποθεσία στο παλιό νομισματοκοπείο του Σαν Φρανσίσκο.

Εξαιρετική είναι και η σκηνοθεσία του Vau de Vire, που σχεδιάζει νευρικούς καλλιτέχνες των οποίων τα έργα θα ήταν στο σπίτι στο Burning Man, μαζί με μια μεγάλη σειρά μουσικών ερμηνευτών.

Μια άλλη ιδέα διασκέδασης είναι η ετήσια γιορτή στο USS Hornet. Ο παλιός αερομεταφορέας αγκυροβολείται στην Alameda, όπου μπορείτε να αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα μεσάνυχτα από το Flight Deck, με μια υπέροχη θέα στο Σαν Φρανσίσκο.

Εάν οι μπάλες μεταμφίεσης είναι περισσότερο το στυλ σας, δοκιμάστε το ετήσιο γκαλά της Συμφωνίας του Σαν Φρανσίσκο. Αρχίζει με μια συναυλία, ακολουθούμενη από ποτά και σνακ, και μετά χορεύει μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ο σταθμός του Σαν Φρανσίσκο αναφέρει όλα τα μεγάλα πάρτυ του Νέου Έτους στο Σαν Φρανσίσ

Περισσότεροι τρόποι να γιορτάσουμε

Δεν είναι ακριβώς ένα συμβαλλόμενο μέρος, αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε ένα άλμα για τις γιορτές, πηγαίνοντας στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς της Beach Blanket Babylon .

Το City Kayak παίρνει μόλις 30 έμπειρους paddlers έξω για τα ταξίδια μεσάνυχτα. Η τυχερή ομάδα, η οποία οδηγείται από οδηγούς σε ένα μηχανοκίνητο σκάφος, βγαίνει έξω για μια προβολή πυροτεχνημάτων μπροστά και ένα ποτήρι παγωμένο σαμπάνια.

Γύρω από το Σαν Φρανσίσκο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Η BART επεκτείνει τις υπηρεσίες της μέχρι τις 3 το πρωί στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με επιπλέον τρένα να τρέχουν αμέσως μετά το τέλος των πυροτεχνημάτων. Το Caltrain παρέχει επίσης δωρεάν υπηρεσίες, με τέσσερα τρένα μετά την πυροτεχνία.

Η ΑΑΑ παρέχει δωρεάν βόλτα και ρυμούλκηση οχήματος μέχρι 7 μίλια από το σημείο παραλαβής σε οδηγούς που έχουν καταναλώσει αλκοόλ. Ζητήστε μια Συμβουλή ρυμούλκησης καλώντας 1-800-400-4222. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη ανεξάρτητα από το αν είστε μέλος AAA ή όχι.