Λίμνη Hefner της Οκλαχόμα Σίτι

Βρίσκεται στη βορειοδυτική πόλη της Οκλαχόμα, η λίμνη Hefner χτίστηκε το 1947. Εκτός από το γεγονός ότι είναι ένας από τους ταμιευτήρες της πόλης και μία από τις πιο δημοφιλείς λίμνες στην περιοχή , είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ιστιοπλοΐα, πικ-νικ, αναψυχή και ψάρεμα. Η λίμνη συχνά εκτελεί αγώνες με ιστιοφόρα και φιλοξενεί εκτεταμένα μονοπάτια τζόκινγκ, παιδικές χαρές και γήπεδο γκολφ.

Στατιστική

Σύμφωνα με την πόλη της πόλης της Οκλαχόμα, η λίμνη Hefner είναι 2.500 στρέμματα σε μέγεθος με μέσο βάθος 29 πόδια.

Το βαθύτερο σημείο της λίμνης είναι περίπου 94 πόδια.

Τοποθεσία

Η λίμνη Hefner κάθεται δυτικά της λίμνης Hefner Parkway, βόρεια από τον Hefner Road και νότια από το Wilshire. Είναι επίσης προσβάσιμο μόνο βορειοανατολικά της διαδρομής Βορειοδυτικά μεταξύ MacArthur και Πόρτλαντ.

Βαρκάδα

Η λίμνη Hefner θεωρείται η πρεμιέρα τοποθεσία για ιστιοπλοΐα στην περιοχή της πόλης της Οκλαχόμα. Από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο, τα σαββατοκύριακα φέρνουν τους αγώνες ιστιοπλοϊκών και ο Hefner είναι το σπίτι της λέσχης σκαφών της Οκλαχόμα. Η λίμνη έχει αποβάθρες καθώς και στεγνό χώρο αποθήκευσης για σκάφη. Για πληροφορίες σχετικά με το λιμάνι ή το λιμάνι αποθήκευσης, καλέστε (405) 843-4976.

Οι ημερήσιες άδειες σκαφών είναι 6,25 δολάρια. οι ετήσιες άδειες είναι $ 33. Καλέστε (405) 297-2211 να μιλήσετε με έναν αντιπρόσωπο Parks and Recreation σχετικά με τις άδειες.

Αναψυχή

Ένα από τα πιο δημοφιλή πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη λίμνη Hefner είναι το τζόγκινγκ, τα πόδια ή το ποδήλατο. Η λίμνη Hefner μονοπάτια ίχνη ολόκληρη τη λίμνη και τέντωμα λίγο περισσότερο από 9 μίλια συνολικά.

Έχουν πλάτος 12 πόδια και άσφαλτο, ενώ στην ανατολική πλευρά της λίμνης υπάρχουν επίσης περίπου 6 πόδια πλάγια μονοπάτια ειδικά για τους πεζούς.

Παίξτε και πικνίκ

Υπάρχουν κορυφαίες παιδικές χαρές και περιοχές πικνίκ γύρω από τη λίμνη Hefner. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τα πολύχρωμα πανικά σκάφη καθώς πικνίκ ή χαρταετούς στην ευρύχωρη περιοχή των αποβάθρων.

Αλιεία

Παρόλο που οι εκτάσεις πικ-νικ και οι παιδικές χαρές είναι ελεύθερες, οι επισκέπτες της λίμνης Hefner πρέπει να έχουν άδεια αλιείας στην πόλη για να αλιεύουν από την τράπεζα ή τις καλυμμένες προβλήτες. Μια ημερήσια άδεια είναι $ 3,50. ετησίως είναι $ 18.50. Καλέστε (405) 297-2211 να μιλήσετε με έναν αντιπρόσωπο Parks and Recreation σχετικά με τις άδειες.

Υπάρχει επίσης μια κλειστή και θερμαινόμενη αποβάθρα αλιείας.

Αστέρια και Πάρκο Stripes

Στη νοτιοανατολική πλευρά της λίμνης βρίσκεται το πάρκο Stars and Stripes, το οποίο φιλοξενεί το ετήσιο Trot Classic της Τουρκίας καθώς και μια σειρά από ψυχαγωγικές εκδηλώσεις από ομαδικά αθλήματα μέχρι ποδηλασία.

Γήπεδο γκολφ Lake Hefner

Βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της λίμνης, λίγο έξω από τη λεωφόρο Northwest, το γήπεδο γκολφ της λίμνης Hefner ακολουθεί βόρεια και νότια πορεία. Η βόρεια πορεία είναι περίπου 7.000 μέτρα σε συνολικό μήκος, ενώ το νότιο τμήμα είναι λίγο μικρότερο σε περίπου 6.300.

Υπάρχει μια σειρά οδήγησης, βάζοντας πράσινο, εστιατόριο, κατάστημα γκολφ και όλα τα ενοίκια που χρειάζεστε. Καλέστε (405) 843-1565 για περισσότερες πληροφορίες ή για να πάρετε τα τέλη χρυσού online.

Εστιατόρια

Το γήπεδο γκολφ δεν είναι το μοναδικό μέρος για να πάρετε ένα δάγκωμα στη λίμνη. Στην πραγματικότητα, το Hefner είναι μια πολύ δημοφιλής τοποθεσία για φαγητό, προσφέροντας πολλά εστιατόρια με εξαιρετική θέα .

Κοντινά ξενοδοχεία και καταλύματα

Ταξιδεύοντας στη λίμνη Hefner στην πόλη της Οκλαχόμα;

Εδώ είναι μερικές επιλογές ξενοδοχείου κοντά: