Λονδίνο Μπίν Κωμωδία Λέσχη Οκλαχόμα Σίτι

Εν συντομία:

Η σκηνή κλαμπ κωμωδίας στην Οκλαχόμα Σίτι ήταν μια ανομοιογενής για να πει το λιγότερο. Μερικοί έρχονται και έφυγαν γρήγορα, ακόμα και σε περιοχές ψυχαγωγίας όπως το Bricktown . Όμως, το Club Loony Bin Comedy ήταν η εξαίρεση. Μέρος μιας εταιρείας με τοποθεσίες franchise στο Tulsa, Wichita και Little Rock, το Loony Bin άνοιξε το 2002. Το club φιλοξενεί κορυφαίους κωμικούς από όλη τη χώρα, πολλοί από τους οποίους έχετε δει σε καταστήματα όπως το HBO και το Comedy Central , καθώς και τα τοπικά ταλέντα που θέλουν να πάρουν το μεγάλο διάλειμμα.

Παρακάτω, αποκτήστε πλήρη εικόνα του συλλόγου, πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής, τρόφιμα, κανόνες, πολιτικές και πολλά άλλα.

Τοποθεσία:

8503 North Rockwell Avenue
Οκλαχόμα Σίτι, OK 73132
(405) 239-4242

Το Loony Bin είναι στο Northwest Expressway και το Rockwell στη βορειοδυτική Οκλαχόμα Σίτι. Βρίσκεται δυτικά της κοινότητας Warr Acres. Πηγαίνετε δυτικά μέσω της διασταύρωσης Rockwell και μετατρέψτε το εμπορικό κέντρο στη νοτιοδυτική γωνία. Η λέσχη βρίσκεται στην πίσω πλευρά.

Προβολές και εισιτήρια:

Οι τιμές των εισιτηρίων εξαρτώνται από τη νύχτα και τον κωμικό. Ορισμένα είναι τόσο χαμηλά όσο $ 2, ενώ τα σαββατοκύριακα δείχνουν συνήθως $ 12 ή $ 14 για ειδικές προσλήψεις. Μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο ή μέσω τηλεφώνου.

Πολιτικές:

Το Loony Bin Comedy Club είναι 21 ετών και πάνω. Συνιστάται οι επισκέπτες να φτάνουν τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την επίδειξη. Ακολουθούν ορισμένοι άλλοι σημαντικοί κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε:

Μπαρ και αίθουσα πισίνας:

Πριν από την επίδειξη, να έχουν μια θέση στο χώρο του μπαρ να απολαύσετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου.

Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε τους κωμικούς που κρέμονται εκεί έξω μετά την παράσταση. Οι μπάρμαν είναι έτοιμοι να φτιάξουν σχεδόν οποιοδήποτε ποτό που θέλετε και το μενού μπαρ περιλαμβάνει κατεψυγμένα ποτά, κρασί, μπύρα και μερικά κέικ με εξειδικευμένα κέικ όπως το Laughing Gas, ένα ποτό 32 ρούχων που σερβίρεται σε ένα κύπελλο που περιλαμβάνει βότκα, τζιν, ρούμι, τεκίλα, βακκίνιο, ανανά, χυμό πορτοκαλιού και άλλα.

Τροφή:

Αφού εγκατασταθείτε στο τραπέζι σας, επιλέξτε από ένα μενού του είδους του ναύλου που θα περιμένατε σε μια λέσχη ή μπαρ χωρίς μια πλήρη κουζίνα. Το Nachos, μπαστούνια τυριού, φτερά βουβάλου και τσιπς και σάλτσα είναι από τα ορεκτικά, και αν είστε λίγο πιο πεινασμένοι, μπορείτε να πάρετε μια πίτσα ή ένα μπιφτέκι.