Πώς να αποκτήσετε μια κάρτα βιβλιοθήκης

Αν θέλετε να δανειστείτε βιβλία, μουσική, ταινίες ή άλλα υλικά από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη του Memphis , θα χρειαστείτε μια κάρτα βιβλιοθήκης. Η λήψη της κάρτας είναι εύκολη. Δείτε πώς:

Δυσκολία: Εύκολη

Απαιτείται χρόνος: Συνήθως λιγότερο από 10 λεπτά

Εδώ είναι πώς

  1. Προσδιορίστε την καταλληλότητα διαμονής. Δωρεάν κάρτες βιβλιοθήκης είναι διαθέσιμες για τους κατοίκους και τους ιδιοκτήτες ακινήτων στο Memphis, Bartlett, και το unincorporated Shelby County. Οι άνθρωποι που ζουν εκτός αυτών των περιοχών μπορούν να λάβουν κάρτα βιβλιοθήκης για $ 50 ετησίως.
  1. Προσδιορίστε την καταλληλότητα ηλικίας. Παρόλο που άτομα όλων των ηλικιών είναι επιλέξιμα να λάβουν κάρτα βιβλιοθήκης, όσοι είναι κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από γονέα κατά την υποβολή της αίτησης. Ο γονέας θα πρέπει να υπογράψει την αίτηση του ανηλίκου και να παράσχει ταυτοποίηση.
  2. Συλλέξτε την απόδειξη ταυτότητας και διαμονής. Θα σας ζητηθεί να παρουσιάσετε την ταυτότητα που να δείχνει την τρέχουσα διεύθυνσή σας. Αποδεκτή απόδειξη είναι μια έγκυρη άδεια οδήγησης του Tennessee ή ταυτότητα ή δύο από τα ακόλουθα: τρέχουσα στέλεχος ελέγχου, το τρέχον νομοσχέδιο κοινής ωφέλειας, μίσθωση ή δήλωση υποθηκών, ή προεκτυπωμένο έλεγχο.
  3. Συμπληρώστε μια εφαρμογή. Η φόρμα αίτησης κάρτας βιβλιοθήκης μπορεί να ληφθεί ηλεκτρονικά ή σε οποιαδήποτε δημόσια βιβλιοθήκη.
  4. Υποβάλετε την αίτηση και τα άλλα απαιτούμενα έγγραφα προσωπικά σε οποιαδήποτε βιβλιοθήκη.

Συμβουλές

  1. Η δημόσια βιβλιοθήκη Memphis προσφέρει μια κάρτα βιβλιοθήκης keychain. Αυτή η μικροσκοπική κάρτα γλιστράει ακριβώς πάνω στο μπρελόκ σας, όπως και οι κάρτες πίστης που εκδίδονται από πολλά καταστήματα.
  1. Εάν χάσετε την κάρτα της βιβλιοθήκης σας, μπορείτε να πάρετε αντικατάσταση για $ 1 σε οποιαδήποτε βιβλιοθήκη.
  2. Εκτός από τα βιβλία, η κάρτα της βιβλιοθήκης σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να ελέγξετε τα βίντεο, τα DVD, τα βιβλία σε κασέτα και τα CD μουσικής, αν και υπάρχει τέλος για να δείτε κάποια στοιχεία.

Ο, τι χρειάζεσαι

Οδηγός για την Κεντρική Βιβλιοθήκη Benjamin L. Hooks

Η Κεντρική Βιβλιοθήκη Benjamin L. Hooks είναι η κύρια βιβλιοθήκη στο σύστημα Δημόσιας Βιβλιοθήκης του Memphis. Δεν είναι το μόνο μέρος για να πάρετε μια κάρτα βιβλιοθήκης. Μια κάρτα μπορεί να ληφθεί σε οποιοδήποτε κλάδο του συστήματος. Αλλά η κεντρική βιβλιοθήκη Benjamin L. Hooks παρέχει μια μεγάλη εισαγωγή σε όλο το σύστημα και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην πόλη κατά μήκος της λεωφόρου Poplar μεταξύ της διασταύρωσης της με Walnut Grove Road και Highland Street.

Οι έφηβοι θα απολαύσουν ιδιαίτερα το Cloud901, το κέντρο εφηβικών βιβλιοθηκών που άνοιξε το φθινόπωρο του 2015. Το κέντρο είναι γεμάτο με τεχνολογία, τυχερά παιχνίδια, παραγωγή βίντεο και ήχου και πολλά άλλα. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθουν οι έφηβοι σε ένα είδος 21ου αιώνα και είναι το μέλλον των βιβλιοθηκών που θα γίνουν.

Μην ξεχνάτε ότι η δημόσια βιβλιοθήκη μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να καλύψει κανείς την τελευταία τρέλα της τηλεοπτικής εκπομπής χωρίς να πάρει συνδρομητική υπηρεσία. πολλά βίντεο είναι διαθέσιμα για check out.