Πόλη του Σαν Ματέο Γυμνές παραλίες

Χώροι για τα είδη ένδυσης Προαιρετική αναψυχή στην επαρχία San Mateo

Οι γυμνές παραλίες στην επαρχία San Mateo είναι λίγες (μόλις δύο), αλλά προσελκύουν πολλούς επισκέπτες. Το San Mateo County είναι επίσης το σημείο όπου θα βρείτε την παραλία San Gregorio, η οποία είναι η παλαιότερη επίσημη παραλία στην Αμερική.

Μπορείτε να βρείτε περιστασιακά ενημερωμένους πόρους στο διαδίκτυο που λένε ότι η παραλία Montara State και η παραλία Pomponio State Beach είναι γυμνές παραλίες, αλλά δεν συνιστώνται. Η Μοντάρα έχει πάρα πολλές οικογένειες ντυμένες πάνω της (και οι κυνηγοί μπορεί να σας παραπέμψουν για γυμνότητα εκεί).

Το Pomponio είναι δύσκολο και επικίνδυνο.

Ρούχα προαιρετικές παραλίες στην επαρχία San Mateo

Αυτές είναι οι δύο γυμνές παραλίες της επαρχίας San Mateo που είναι εύκολα προσβάσιμες και χρησιμοποιούνται από το ευρύ κοινό:

Devil 's Slide (γνωστός και ως Gray Whale Cove και Edun): Στο παρελθόν, αυτή η παραλία ονομάζεται επίσης Gray Whale Cove και Edun (nude spelled backward). Αυτές τις μέρες, παίρνει το όνομά του από μια κοντινή περιοχή που είναι επιρρεπής στις κατολισθήσεις. Είναι σε ένα κρατικό πάρκο της Καλιφόρνιας και γενικά έχει καλές αξιολογήσεις από άτομα που ήταν εκεί. Ωστόσο, υπόκειται στην επιβολή των πολιτικών της πολιτείας California State Parks, οι οποίες συνοψίζονται στον οδηγό California Nude Beach Laws .

Παραλία San Gregorio : Η παλαιότερη γυμνή παραλία της χώρας είναι από το 1967. Είναι μια αμμώδης παραλία με σπηλιές για εξερεύνηση. Και είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι ιδιόκτητο, πράγμα που μειώνει τις πιθανότητες παρενόχλησης από την επιβολή του νόμου. Είναι επίσης μια πολύ μεγάλη παραλία που δεν έχει πάρα πολλούς επισκέπτες, καθιστώντας το λιγότερο γεμάτο.

Βαθμολογήστε τις γυμνές παραλίες του νομού San Mateo

Ζητήσαμε περισσότερους από 6.700 αναγνώστες μας για να μάθετε ποια είναι η γυμνή παραλία του San Mateo County που τους αρέσει περισσότερο. Το 62% ψήφισε για τη Gray Whale Cove και το 28% για την παραλία San Gregorio.

Χαρτογράφηση των γυμνιστών παραλιών του νομού San Mateo

Αν θέλετε να δείτε πού βρίσκονται όλες οι προαιρετικές παραλίες του San Mateo, χρησιμοποιήστε αυτό το χάρτη της San Mateo County Beach στους χάρτες Google, όπου οι γυμνές παραλίες σημειώνονται με κουπαστές.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πάρετε οδηγίες σε κάθε μία.

Περισσότερα μέρη για ενδυμασία Προαιρετική αναψυχή κοντά στο νομό San Mateo

Από το San Mateo County, δεν είναι τόσο μακριά από τις γυμνές παραλίες της επαρχίας του Σαν Φρανσίσκο ή τις γυμνές παραλίες της επαρχίας Santa Cruz . Λίγο πιο μακριά, μπορείτε να βρείτε μερικά μέρη για γυμνά αναψυχή στην κομητεία Monterey και βόρεια του Σαν Φρανσίσκο στην κομητεία Marin .

Δεν είναι παραλίες, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε διάφορα είδη ιματισμού προαιρετικά θέρετρα στην Καλιφόρνια . Οι περισσότεροι από αυτούς χρεώνουν εισιτήριο εισόδου και προσφέρουν πολλά πράγματα να κάνουν. Ορισμένες από αυτές έχουν επίσης θέσεις όπου μπορείτε να μείνετε μια μέρα στην άλλη.

Νόμοι γυμνότητας στη συνοικία San Mateo

Πριν πάτε σε μια από αυτές τις παραλίες ή προσπαθήστε να βρείτε ένα απίστευτο σημείο για ηλιοθεραπεία χωρίς ρούχα, ίσως να θέλετε να διαβάσετε τους νόμους περί γυμνότητας του San Mateo County. Οι παραλίες στα κρατικά πάρκα έχουν διαφορετικούς κανονισμούς, τους οποίους μπορείτε να βρείτε εδώ .

Αυτό λέει ο νόμος του νομού San Mateo σχετικά με το δημόσιο γυμνό:

3.32.030 Απαγόρευση εμφάνισης ιδιωτικών εξαρτημάτων. Κάθε άτομο είναι ένοχο παραπτώματος που εκθέτει τα ιδιωτικά του μέρη ή τους γλουτούς του ή χρησιμοποιεί οποιαδήποτε συσκευή ή κάλυψη για την προσομοίωση των ιδιωτικών τμημάτων ή της ηβικής τρίχας αυτού του προσώπου, συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε πράξη, επίδειξη ή έκθεση σε οποιοδήποτε δημόσιο ίδρυμα, εγκαταστάσεις που είναι ανοιχτές στο κοινό ή εγκαταστάσεις που είναι ανοιχτές για δημόσια προβολή ή όταν σερβίρουν φαγητό ή ποτό ή και για τους πελάτες. (Προηγούμενος κώδικας S 3178.2, σειρά 2208, 07/10/73)

3.32.060 Ποινή. Η παραβίαση αυτού του κεφαλαίου τιμωρείται με χρηματική ποινή που δεν υπερβαίνει τα 500 δολάρια (500 δολάρια) ή με φυλάκιση στην κομητεία φυλάκισης για όχι περισσότερο από έξι (6) μήνες ή και με το πρόστιμο και τη φυλάκιση. (Προηγούμενος κώδικας S 3178.5, σειρά 2208, 07/10/73)