Νομός γυμνιστών του νομού Σαν Φρανσίσκο

Θέσεις για ενδύματα προαιρετική αναψυχή στο Σαν Φρανσίσκο

Το νομό του Σαν Φρανσίσκο έχει μόνο μερικές γυμνές παραλίες, αλλά έχουν πιστή συνέχεια. Κατά τη διάρκεια του μεγάλου μέρους του έτους, μπορεί να είναι πολύ κρύο για να βγείτε έξω από τον ωκεανό και να πάρετε όλα τα ρούχα σας μακριά, αλλά όταν οι μέρες είναι ζεστές και ηλιόλουστες, μπορούν να πάρουν αρκετά απασχολημένοι.

Παρ 'όλα αυτά, το Σαν Φρανσίσκο έχει μερικές από τις πιο πολυσύχναστες και γνωστές γυμνές παραλίες στην Καλιφόρνια. Αυτό οφείλεται σε μια περίεργη διασταύρωση της γεωγραφίας και του νόμου.

Σε πολλά άλλα μέρη της Καλιφόρνια, οι τοπικοί νόμοι για τη γυμνότητα και οι κανονισμοί του κρατικού πάρκου δυσκολεύουν να βρουν μια γυμνή παραλία, όπου δεν υπάρχει κίνδυνος συλλήψεως ή, τουλάχιστον, ενοχλήσεων. Στο Σαν Φρανσίσκο, οι γυμνές παραλίες βρίσκονται στην Εθνική Περιοχή Αναψυχής της Golden Gate, η οποία είναι αμερικανική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχει κανένας ομοσπονδιακός νόμος ενάντια στο γυμνό, αλλά ούτε είναι εγγυημένο δικαίωμα. Αυτό σημαίνει ότι οι κρατικοί, νομαρχιακοί και τοπικοί νόμοι μπορούν να υπερισχύσουν, αλλά στην πράξη, δεν βρίσκονται στο Σαν Φρανσίσκο. Υπάρχει ένας νόμος πόλης / νομού ενάντια στο δημόσιο γυμνό, αλλά μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει επηρεάσει τι κάνουν οι άνθρωποι στις τοπικές γυμνές παραλίες. Μάθετε σχετικά με τους κανονισμούς γυμνότητας σε ομοσπονδιακό έδαφος και σε κρατικά πάρκα .

Ρούχα προαιρετικές παραλίες στην επαρχία του Σαν Φρανσίσκο

Οι παραλίες του Σαν Φρανσίσκο τείνουν να είναι ομιχλώδεις το καλοκαίρι και υπόκεινται στο "καλοκαίρι του Ιουνίου", όταν το υπεράκτιο θαλάσσιο στρώμα κολλάει όλη την ημέρα. Το νερό είναι τόσο κρύο όλο το χρόνο που λίγοι άνθρωποι θέλουν να κολυμπήσουν σε αυτό.

Αναμείνετε να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στην άμμο και όχι στο νερό. Αυτές είναι οι πιο γνωστές γυμνές παραλίες στο Σαν Φρανσίσκο (οι οποίες, παρεμπιπτόντως, είναι τόσο πόλη όσο και νομός με τα ίδια όρια.

Baker Beach : Η πιο πολυσύχναστη γυμνή παραλία του Σαν Φρανσίσκο έχει εκπληκτική θέα στη Γέφυρα του Golden Gate και ένα ζωντανό μείγμα φιλικών ανθρώπων.

Η παραλία χρησιμοποιείται τόσο από τους ντυμένους όσο και από τους αδέσποτους επισκέπτες, μαζί με τους τοπικούς ψαράδες και τους φωτογράφους (που προσπαθούν να κρατήσουν τυχαία τα γυμνά σώματα στις φωτογραφίες). Το μόνο μειονέκτημα του Baker Beach είναι ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να πάνε εκεί σε μια ζεστή, ηλιόλουστη μέρα. Αυτό επηρεάζει τον χώρο στάθμευσης, αλλά το προαιρετικό τμήμα της ρούνας δεν είναι ποτέ πολύ γεμάτο.

Γέφυρα Golden Gate (Marshall's Beach) : Η παραλία του Marshall είναι ένα πολυσύχναστο σημείο που είναι δημοφιλές στην τοπική ομοφυλοφιλική κοινότητα, αλλά υπάρχουν και singles και straight couples. Θα πάρετε φανταστική θέα στη γέφυρα από την παραλία, αλλά μπορεί να είναι τόσο κρύα και θυελλώδη που μπορεί να αποφασίσετε να κρατήσετε τα ρούχα σας επάνω.

Lands End Beach : Το Lands End είναι μια απομονωμένη παραλία που βρίσκεται στο βάθος ενός απόκρημνου μονοπατιού που ξεριζώνει από το ίχνος Lands End. Είναι βραχώδης και λίγο δύσκολο να φτάσετε, αλλά έχει φανταστικές απόψεις, και ίσως να είστε το μόνο άτομο εκεί, σε ένα σημείο που αισθάνεται σαν να βρίσκεστε στην άκρη του κόσμου.

Παραλία Fort Funston : Το Fort Funston χρησιμοποιήθηκε κάποτε ως γυμνή παραλία, αλλά αυτές τις μέρες είναι πιο δημοφιλείς με περιπατητές σκυλιών και αγκυροβόλι. Τη διατηρούμε στη λίστα μας, επειδή άλλοι οδηγοί δεν έχουν τις πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αρκετές γυμνές παραλίες βόρεια και νότια του Σαν Φρανσίσκο.

Στην πραγματικότητα, η βόρεια Καλιφόρνια έχει πολύ περισσότερες τοποθεσίες παραλία-προαιρετική παραλία από ότι η Νότια Καλιφόρνια.

Θα βρείτε αυτό που πρέπει να ξέρετε για τις προαιρετικές παραλίες ρούχων που βρίσκονται πιο κοντά στο Σαν Φρανσίσκο στους οδηγούς για τις γυμνές παραλίες του Marin County, τις γυμνές παραλίες της επαρχίας San Mateo και τις γυμνές παραλίες του County Santa Cruz .

Βαθμολογία:

Όταν ρωτήσαμε τους αναγνώστες μας ποια γυμνή παραλία στο Σαν Φρανσίσκο τους αρέσει καλύτερα, 4.500 από τους αναγνώστες μας είχαν το λόγο. Το 61% δήλωσε ότι τους άρεσε καλύτερα η παραλία του Marshall, το 16% δήλωσε το Lands End και το 15% του αρέσει το Baker Beach.

Παραδόξως, εάν ελέγξατε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν το καθένα, θα συμπεράνετε ότι τους αρέσει το Baker Beach καλύτερα.

Χαρτογράφηση των γυμνιστών παραλιών του νομού Σαν Φρανσίσκο

Αν θέλετε να δείτε πού όλα τα ρούχα του Σαν Φρανσίσκο προαιρετικές παραλίες χρησιμοποιούν αυτό το San Francisco County Beach Map στους χάρτες Google, όπου οι γυμνές παραλίες φέρουν κουκούλες.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πάρετε οδηγίες σε κάθε μία.