Δώρα του Αγίου Φραγκίσκου

Τα δώρα Bay Area-Made για τις 14 Φεβρουαρίου

Εκτός από τη δέσμευση μιας κράτησης για δείπνο, η εύρεση ενός εξαιρετικού δώρου για το γλυκό σας μπορεί να είναι το πιο αγχωτικό μέρος της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Αλλά δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε σοκολάτες από το φαρμακείο ή από τις κάρτες δώρων Amazon.com - επειδή ζείτε στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο, που κατοικείται από δημιουργικούς ανθρώπους που κάνουν ενδιαφέροντα και ποιοτικά αντικείμενα. Ακολουθούν μερικές ιδέες για δώρα για το Valentine σας, ξεκινώντας με σοκολάτα και άλλες ομάδες τροφίμων και ακολουθούμενη από μη εδώδιμα εγχώρια δώρα.

(Α, και για την κράτηση του δείπνου: Ελέγξτε τη λίστα των ρομαντικών και ειδικών περιστάσεων εστιατόρια στο Σαν Φρανσίσκο για ιδέες).

* Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Poco Dolce Σοκολάτες
Το Poco Dolce (που σημαίνει "δεν είναι πολύ γλυκό" στα ιταλικά) κάνει σοκολάτες σε μικρές παρτίδες στην κουζίνα του Dogpatch. Το κουτί σαμπάνιας και φράουλας περιέχει μια γλυκόπικρη καρδιά ganache σοκολάτας που βρίσκεται ανάμεσα σε τέσσερις τρούφα σαμπάνιας και τέσσερις τσαγιες βαλσάμικου φράουλας. Υπάρχουν επίσης κιβώτια των εννέα γλυκόπικρης καρδιάς σοκολάτας και το σύνολο δώρων του Αγίου Βαλεντίνου που περιλαμβάνει καρδιές σοκολάτας γλυκόπικρης, κεραμίδια, καραμέλες θαλάσσιου αλατιού συν δύο ράβδους σοκολάτας.

Τρούφες Socola Chocolatier
Η συλλογή της Aphrodite's Delight περιλαμβάνει δύο είδη τρούφες σοκολάτας, Hot Lava (βατόμουρο με σαμπάνια ganache), τυπωμένες με "αγάπη", "amore" και λέξη σε κινέζικα, εβραϊκά και άλλες γλώσσες, και Burnt Baby Burnt παύλα κόκκινου αλατιού της Χαβάης).

Κουτιά των 4, 12 και 24 τρούφες διατίθενται στο διαδίκτυο ή στο κατάστημα SoMa της Socola, 535 Folsom St., San Francisco 94105.

TCHO Αγίου Βαλεντίνου Κουτιά δώρων
Η TCHO έχει βάλει μαζί της τις σοκολάτες της σε κουτιά δώρων με γραφικά με καρδιά και αγάπη, τα οποία κατασκευάζονται από διάφορους σχεδιαστές. Διατίθενται στο διαδίκτυο, στην έξοδο του TCHO στο εμπορικό κέντρο Westfield San Francisco Center και σε ορισμένα καταστήματα Whole Foods.

Donsuemor Madeleines & άλλα κέικ
Η εταιρεία που εδρεύει στην Αλαμέδα είναι γνωστή για τα βουτυρικά μανταλάκια της, τα ψιλοκομμένα βανίλια που μοιάζουν με λουκάνικα, τα οποία φτάνουν απλά, με ξύσμα λεμονιού ή βουτηγμένα σε σοκολάτα. Οι χρηματοδότες της, τα γαλλικά κέικ με αμύγδαλα, είναι επίσης πλούσιοι. Το νεότερο προϊόν είναι το nonnette, ένα κέικ με μέγεθος μπουκιού που καλύπτεται από ένα λούστρο λεκέδων Meyer, βανίλιας ή μέντας. Τα μικρά κέικ είναι διαθέσιμα από την ιστοσελίδα του Donsuemor και από τα καταστήματα Peet's Coffee & Tea στο Σαν Φρανσίσκο.

Numi τσάι ανθοφορία και επιδοκιμασία τσάι
Το ανθισμένο τσάι του Άνι είναι σαν ένα ανθοδέσμη σε μια τσαγιέρα: Προσθέστε ζεστό νερό και ένα ατέλειωτο τσαγιού ξεφλουδίζει σε μια όμορφη άνθηση. Η μαγεία προέρχεται από το χέρι-ράψιμο φύλλα τσαγιού και λουλούδια - όπως κρίνος, τριαντάφυλλο, χρυσάνθεμο, λεβάντα και γιασεμί - σε μια δέσμη. Για τη σοκολάτα χωρίς τις θερμίδες, τα επιδόρπια τσαγιού, σε τέσσερις ποικιλίες, συνδυάζουν τη σοκολάτα με τους Earl Grey, rooibos, μέντα και chai μπαχαρικά. Για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Numi προσφέρει 15 τοις εκατό έκπτωση των τριαντάφυλλων τσαγιού, τα επιδόματα τσάι και τα είδη δώρων από τις 3-16 Φεβρουαρίου 2015? εισάγετε τον κωδικό "VALENTINE15" online. Παραγγείλετε τηλεφωνικά στο (855) 972-0551.

Η Δημοκρατία του Τσαϊκού Ροζέ και Παθιασμένος Τσάι
Με τριαντάφυλλα του τσαγιού North Bay τσάι, μπορείτε να μυρίσετε και να πιείτε τα τριαντάφυλλα.

Υπάρχει ένα ανοιχτόχρωμο μείγμα τριαντάφυλλων και μαύρου τσαγιού, ένα φυτικό μίγμα Downton Abbey English Rose που παρασκευάζει ζωντανό ροζ και ένα τσάι από βότανα Raspberry Rose Hibiscus. Το Παρθένο φυτικό τσάι Get Passion περιέχει φλοιό muira puama, ρίζα ashwagandha και ρίζα maca, οι οποίες λέγεται ότι έχουν αφροδισιακές ιδιότητες, καθώς και rooibos, verbena λεμονιού και ιβίσκου. Παραγγείλετε online ή τηλεφωνικώς (800 298-4832).

Άλλα είδη δώρων για φαγητό και φαγητό
Ο οδηγός μας για είδη διατροφής είναι γεμάτος με ιδέες, όπως βιβλία μαγειρικής, πιστοποιητικά εστιατορίων, πακέτα φροντίδας, μαγειρεμένα και κρεοπωλείο.

* ΑΛΛΑ ΔΩΡΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ VALENTINE (ΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Επιστροφή στα κιτ ρίζας
Το 2009, οι χώροι καφέ και τα μανιτάρια εκτρέφονται από δύο φοιτητές UC-Berkeley οι οποίοι βρίσκονταν στα πρόθυρα της αποφοίτησης στην επενδυτική τραπεζική και στην παροχή συμβουλών.

Τώρα χρησιμοποιούν εκατομμύρια λίβρες από το έδαφος του καφέ του Peet για τα γκουρμέ πακέτα ανάπτυξης μανιταριών. Έχουν επίσης αναπτύξει έναν κήπο aquaponics στο σπίτι, ένα σύστημα κλειστού βρόχου που καθαρίζει ταυτόχρονα τη δεξαμενή ψαριών σας και λιπαίνει έναν κήπο μίνι βοτάνων.

Compass Rose κοσμήματα σχεδίου
Μια ομάδα Marin-wife-and-husband που εμπνέεται από τις βικτοριανές χειροτεχνίες χειροτεχνίας και κοσμήματα που χρησιμοποιούν αντίκα και vintage κουμπιά, κλειδιά, ρολόγια, πληκτρολόγια, μετάλλια και άλλα bits και bobs.

Ζητήστε δονητές και κοσμήματα
Κομψοί, κομψοί δονητές σχεδιασμένοι, κατασκευασμένοι και συναρμολογημένοι στο SoMa. Εκτός από την υπογραφή Duet (το μοντέλο lux της οποίας διπλασιάζεται επίσης ως sticks μνήμης), Crave κάνει επίσης αισθησιακό κόσμημα.

Sora Designs Κοσμήματα
Ένας σχεδιαστής κοινωνικών επιστημών-ερευνητών-μεταμορφωμένων κοσμημάτων στο Σαν Φρανσίσκο κάνει την καρδιά, το αστρολογικό σημάδι και άλλες μανταλάκια. (για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε να πείτε ότι είναι Cupid's) και καρδιές με σφραγίδες "X" και "O" (ή άλλα γράμματα ή αριθμοί της επιλογής σας). και σκουλαρίκια με μικροσκοπικά γαρνιτούρα και μπαχαρικά.