Ημερολόγιο εκδηλώσεων του Σαν Φρανσίσκο - Δευτέρα,

Μουσική, ταινίες Indie, Beer & More

Η μουσική, οι indie ταινίες, η κωμωδία, η εκτόξευση μπύρας και ο χορός flash-mob για μια καλή αιτία είναι όλα μέρος της αναταραχής του Φεβρουαρίου 2015 στο Σαν Φρανσίσκο.

Magnolias από το Moonlight
3 Φεβρουαρίου, στις 7-9 μ.μ.
Ένας φυσιοδίφης οδηγεί μια φεγγαρισμένη βόλτα στη συλλογή των σπανίων και ιστορικών μανόλιας του Σαν Φρανσίσκο, τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη άνοδο από τα μέσα Ιανουαρίου έως το Μάρτιο. Ο περίπατος τελειώνει με τσάι και μπισκότα στο Moon Viewing Pond.

Φέρτε έναν φακό.
Στο βοτανικό κήπο του Σαν Φρανσίσκο, 9η Ave. στο Lincoln Way ή στο μνημείο Martin Luther King, Jr. από το Music Concourse, το Golden Gate Park. Σαν Φρανσίσκο 94122. Εισιτήρια $ 10, 20.

Νέο Φεστιβάλ Συχνοτήτων: Jazz @ YBCA
5-7 Φεβρουαρίου
Εστιάζοντας στους συνθέτες και τους μουσικούς αιχμής που συνδυάζουν διάφορα είδη, παραδόσεις, στυλ και επιρροές, αυτή η σειρά περιλαμβάνει τον νικητή του Grammy Angélique Kidjo, τον Henry Threadgill και το συγκρότημά του Double Mat, Matana Roberts, Satoko Fujii, Ben Goldberg και Myra Melford.
Στο Yerba Buena Κέντρο Τεχνών, 701 Mission St., Σαν Φρανσίσκο 94103. Εισιτήρια $ 10-40.

SF IndieFest
5-19 Φεβρουαρίου
Το Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Φεστιβάλ Κινηματογράφου SF είναι επίσης διάσημο για τα πάρτυ του (όπως το The Big Lebowski, η ντίσκο με ρόλλες και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για παράδειγμα), όπως οι κινήσεις του (indie, εναλλακτική, ανατρεπτική και διεθνής). Η φετινή γιορτή ανοίγει με τα χτυπήματα , μια σάτιρα για τη φήμη, την πολιτική των μικρών πόλεων και την εξέλιξη του ιού που χαρακτηρίζει τον Michael Cera.

Κεντρική ταινία Το άλλος Barrio είναι εγκατεστημένο και γυρίστηκε στην αποστολή, και βασίζεται σε μια ιστορία από τον Σαν Φρανσίσκο ποιητή ποιητή Alejandro Murguia.
Στο θέατρο Roxie, 3117 16th St., και σε άλλους χώρους του Σαν Φρανσίσκο. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν.

Απορροφώ
6 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ.
Εδώ είναι η ευκαιρία να μιλήσετε δυνατά, να φάτε, να πιείτε και ακόμα να χορέψετε στη βιβλιοθήκη - στα κοκτέιλ πάρτι Imbibe που ρίχτηκαν από τη δημόσια βιβλιοθήκη του Σαν Φρανσίσκο.

Στο πάρτι της ημέρας μπορείτε επίσης να κάνετε κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου.
Στο Portola Branch Library, 380 Bacon St., Σαν Φρανσίσκο 94134. Εισαγωγή: $ 40 για δύο άτομα (περιλαμβάνει μία συμμετοχή στη Φίλοι της SF Public Library). δωρεάν για μέλη Φίλων.

Καλιφόρνια Διεθνής Έκθεση Αρχαιοτήτων
Φεβρ. 6-8
Σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παλαιότερων παλαιών βιβλίων στον κόσμο, περιηγηθείτε σε βιβλία που εκτυπώθηκαν πριν από το 1501, χειρόγραφα, χάρτες και άλλα πολύτιμα έντυπα από 200 βιβλιοπωλεία από περισσότερες από 30 χώρες. Θα παρουσιαστούν αντικείμενα από ειδικές συλλογές στο Mills College. Υπάρχουν συνομιλίες για την αξιολόγηση και τη συλλογή βιβλίων, ενώ μια παρουσίαση για τον Jack London ως φωτογράφος περιλαμβάνει σπάνια εικόνες από τον συγγραφέα.
Στο Oakland Marriott City Center, 1001 Broadway, Όκλαντ. Εισιτήρια $ 15, 25.

Be Mine Adopt-a-thon & κοκτέιλ πάρτι
Φεβρ. 6-8
Η SPCA παραιτείται από τα τέλη υιοθέτησης όλο το σαββατοκύριακο. Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, ένα ελεύθερο πάρτι (5-9 μ.μ.) προσφέρει μια επίδειξη μόδας (για ανθρώπους και κατοικίδια ζώα), τατουάζ για $ 40, ανοιχτό μπαρ, ζωντανή μουσική και DJs.
Στο Σαν Φρανσίσκο SPCA, 201 Αλαμπάμα, Σαν Φρανσίσκο 94103. Δωρεάν.

Σαν Φρανσίσκο Εβδομάδα μπύρας
6-15 Φεβρουαρίου
Πραγματικά 10 ημέρες, γεμάτη με 500 εκδηλώσεις εστιασμένες σε μπύρα σε ζυθοποιεία SF, Bay Area, εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα.

Με το χρονοδιάγραμμα γίνονται γευστικές δοκιμές σπάνιων, κλασικών και νέων μπύρες, περιηγήσεις στα παμπ, συνομιλίες από ζυθοποιούς, μπύρα με μπύρα, συναντήσεις ζευγαρώματος μπύρας, ειδικές εκδόσεις μπύρας, εργαστήρια παρασκευής μπύρας και μπύρες μπύρας και δείπνα.
Σε διάφορους χώρους σε όλη την περιοχή του κόλπου. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν.

Sketchfest
Μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου
Το ετήσιο φεστιβάλ κωμωδίας της SF περιλαμβάνει αφιερώματα στον Christopher Guest, τον Michael McKean, τον Harry Shearer, τον Penn & Teller και τον «Weird Al» Yankovic, την Princess (Maya Rudolph και Gretchen Lieberum) που παίζουν τη μουσική του Prince, μια ταινία The Princess Bride Quote-Along Party Screening , ζωντανές podcasts, improv και stand-up, εργαστήρια και εμφανίσεις από τον Bill Nye τον επιστήμονα Guy, τον Adam Savage, τη Margaret Cho, τον Kamam Bell, τον Nato Green, τον Killing My Lobster, τη Dana Gould και πολλούς άλλους. Πολλά από τα γεγονότα είναι ανοιχτά σε όλες τις ηλικίες.


Σε διάφορους χώρους στο Σαν Φρανσίσκο. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν.

Σεληνιακό Νέο Έτος στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης
8 Φεβρουαρίου, 10:30 - 16:00
Μουσική, λιοντάρι και άλλοι χοροί, αφήγηση, δραστηριότητες τέχνης και μαθήματα σε περπάτημα με ξυλοπόδαρο, χορό με κορδέλες και πολεμικές τέχνες, όλα για να καλωσορίσουμε στο Έτος του Ραμ.
Στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, 200 Larkin St., Σαν Φρανσίσκο 94102. Ελεύθερη με εισδοχή στο μουσείο.

Γουλιά με ψυχή
10 Φεβρουαρίου, στις 5: 30-8: 30 μ.μ.
Σιγουρευτείτε τα κρασιά δώδεκα Αφροαμερικανών οινοποιών, που είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσουν τη βιοτεχνία και τη βιομηχανία τους. Ορεκτικά και ζωντανή μουσική συμπληρώνουν τα κρασιά.
Στο 1300 στο Fillmore, 1300 Fillmore St., Σαν Φρανσίσκο 94115. Τα εισιτήρια $ 125.

KQED Μαύρη Ιστορία Μήνας Ιστορία & Screening ταινία
12 Φεβρουαρίου, στις 6: 30-9 μ.μ.
Ο Eason Ransom, πρώην Σαν Φρανσίσκο 49ερ και ανώτερος διευθυντής ενός προγράμματος μείωσης του αλεξιπτωτισμού στο σημείο YMCA του Bayview Hunter, και ο Rev. Joseph Bryant νεώτερος της κοινότητας Calvary Hill Community Church του Σαν Φρανσίσκο τιμούνται. Ο σκηνοθέτης Thomas Allen Harris παρουσιάζει μια προεπισκόπηση της ταινίας του PBS μέσω του Lens Darkly .
Στο CounterPulse, 1310 Mission St., Σαν Φρανσίσκο 94103. Δωρεάν.

Bay Area Rising Rally & Flash-Mob Χορός
13 Φεβρουαρίου, στις 4:30 μ.μ.
Μια στις τρεις γυναίκες στη Γη - δηλαδή 1 δισεκατομμύριο γυναίκες - θα βιαστεί ή θα κτυπηθεί στη ζωή τους. Αυτός ο αγώνας, μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων σε 190 χώρες για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη βία κατά των γυναικών και των κοριτσιών, περιλαμβάνει μια μαρμελάδα με τύμπανο, χορό με φλας-mob και παρατηρήσεις του δήμαρχου Oakland Libby Schaaf.
Στο Frank Ogawa Plaza, Oakland 94612. Δωρεάν.

Έκρηξη του Αγίου Βαλεντίνου
13 Φεβρουαρίου, στις 7:30 μ.μ.
Η επίδειξη ενοχλητικών ομολόγων φθάνει στο ετήσιο κορύφωμά της αυτό το μήνα - η αγάπη, τελικά, είναι υπεύθυνη για μερικές από τις καλύτερες, χειρότερες, πιο παράξενες και αμήνιες στιγμές της ζωής μας. Οι γενναίοι, μεγαλωμένοι ενήλικες παίρνουν τη σκηνή για να αποκαλύψουν τις πιο ακάθαρτες, αληθινές ερωτικές τους ιστορίες.
Στο DNA Lounge, 375 11η Στ., Σαν Φρανσίσκο 94103. Εισιτήρια $ 15, 21.

Παγκόσμια έκθεση ταινιών: Σαν Φρανσίσκο 1915
19 Φεβρουαρίου, στις 7-9 μ.μ.
20 Φεβρουαρίου 2015 είναι η 100η επέτειος της Διεθνούς Έκθεσης του Παναμά-Ειρηνικού, η Παγκόσμια Έκθεση που φιλοξένησε το Σαν Φρανσίσκο για να σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση του καναλιού του Παναμά και να αναδείξει την ανάκαμψη της πόλης από τον σεισμό και τη φωτιά του 1906. Με ζωντανή συνοδεία πιάνου, το Φεστιβάλ Silent Film του Σαν Φρανσίσκο παρουσιάζει εικόνες και κινηματογραφικές ταινίες του Σαν Φρανσίσκο και εντοπίζει τη δύναμη της κινηματογραφικής ταινίας για να διατηρήσει και να διαμορφώσει την ιστορία.
Στη λέσχη αξιωματικών Presidio, 50 Moraga Ave., Σαν Φρανσίσκο. Ελεύθερος.

Θόρυβος Pop
20 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου
Indie μουσική, ταινία και τέχνη σε ένα φεστιβάλ, το οποίο στην 23χρονη ιστορία του είχε εκτελεστές όπως Yo La Tengo, Sleater-Kinney και Death Cab για Cutie. Η φετινή σύνθεση περιλαμβάνει τους Dan Deacon, Geographer, K. Flay, Εγκαταστάσεις πτήσης, Καθεδρικούς Ναούς, Caribou και Best Coast και ταινίες που προβάλλουν το Devo και τον Spike Jonze.
Σε διάφορους χώρους του Σαν Φρανσίσκο και του East Bay. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν.

Κοινοτική Ημέρα στο Μέγαρο Καλών Τεχνών
21 Φεβρουαρίου, στις 12-5 μ.μ.
Στις 20 Φεβρουαρίου 1915, η Διεθνής Έκθεση του Παναμά Ειρηνικού άνοιξε στο Σαν Φρανσίσκο, γιορτάζοντας το νεόκτιστο κανάλι του Παναμά και σηματοδοτώντας την ανάκαμψη του Σαν Φρανσίσκο από τον σεισμό του 1906. Αυτό το ξεκίνημα σε μια ετήσια 100ετή γιορτή περιλαμβάνει uke-a-thon (η έκθεση ήταν η εισαγωγή του ukulele στις Η.Π.Α.), χορός, όπερα και μουσικές παραστάσεις, εκθέσεις έργων έκθεσης, μοντέλο Ford-T και πυροσβεστικές μηχανές από 1915, ιστορικοί χαρακτήρες με κοστούμια και δραστηριότητες και εκθέσεις από οργανισμούς όπως τα Μουσεία Καλών Τεχνών του Σαν Φρανσίσκο, το Exploratorium, το Smithsonian και την Ιστορική Εταιρεία Καλιφόρνιας.
Στο παλάτι των Καλών Τεχνών, 3301 Lyon St., Σαν Φρανσίσκο 94123. Δωρεάν.

Παλάτι μετά το σκοτάδι
Στις 21 Φεβρουαρίου, στις 7-10 μ.μ.
Νιώστε πώς ήταν να βρίσκεστε στην Παναμά Ειρηνικού Διεθνούς Έκθεσης πριν από 100 χρόνια καθώς βλέπετε μια ταινία και φωτισμό και βόλτα στο χώρο του Παλάτι των Καλών Τεχνών.
Στο παλάτι των Καλών Τεχνών, 3301 Lyon St., Σαν Φρανσίσκο 94123. Δωρεάν.

Οικονομικές προοπτικές των ΗΠΑ το 2015
25 Φεβρουαρίου, 6: 30-7: 30 μ.μ.
Ο Jason Furman, πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Συμβούλων του Προέδρου Obama, συζητά τους παράγοντες και τις τάσεις που διαμορφώνουν την οικονομία, τις προοπτικές ανάπτυξης και τις αποφάσεις δημόσιας πολιτικής.
Στο Συμβούλιο Παγκόσμιων Υποθέσεων, 312 Sutter St., Σαν Φρανσίσκο 94108. Εισιτήρια δωρεάν- $ 20.

sf | noir Φεστιβάλ Οίνου & Τροφίμων
25 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου
Αναδεικνύοντας τη μαύρη κουζίνα, την κουλτούρα και τις τέχνες κατά τη διάρκεια του Μήνα της Μαύρης Ιστορίας, το φεστιβάλ περιλαμβάνει ένα τζαζ brunch, μαγειρικές διαδηλώσεις, γεύση γαρίδων και γκρέιπ, συζητήσεις για τα τρόφιμα, την τέχνη και την τεχνολογία και τις ομιλίες.
Σε διάφορους χώρους στο Σαν Φρανσίσκο και το Όκλαντ. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν.