Επίσκεψη στη Γαλλία με μωρά και μικρά παιδιά

Η επίσκεψη στη Γαλλία με ένα μωρό ή ένα μικρό παιδί μπορεί να είναι εμπειρία μια φορά στη ζωή καθώς βλέπετε αυτή την εκπληκτική χώρα μέσα από τα μάτια τους. Ωστόσο, η Γαλλία δεν είναι ο πιο φιλικός προς το μωρό προορισμός. Μπορεί επίσης να είναι μια πρόκληση να βρεθούν τα απαραίτητα προιόντα μωρών και μικρών παιδιών με γλωσσικό φράγμα.

Το καροτσάκι είναι προσβάσιμο; Μάισ, μη!

Η Γαλλία δεν είναι ιδιαίτερα καροτσάκι ή φιλική προς τα άτομα με αναπηρία. Θα υπάρξουν χρόνοι (ειδικά αν ταξιδεύετε σιδηροδρομικώς) όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να σηκωθείτε ή να κατεβείτε από το να μεταφέρετε το μωρό και το καροτσάκι μαζί.

Αν σέρνετε αποσκευές, αυτό γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Επίσης, αναζητήστε ένα ελαφρύ καροτσάκι που είναι πιο εύκολο να σηκωθεί.

Όταν επιλέγετε μια πόλη για να ταξιδέψετε, ελέγξτε πρώτα τι είναι προσβάσιμο. Μια θαυμάσια πόλη με ένα αρχαίο κάστρο μπορεί να φανεί τέλεια, αλλά θα υπάρχουν πέτρινες σκάλες, μικρά περάσματα και συχνά προμαχώνες για να διαπραγματευτούν.

Φέρτε το δικό σας κάθισμα αυτοκινήτου

Εάν θα πάρετε ταξί ή ιππασία σε ένα αυτοκίνητο καθόλου, φέρτε το δικό σας κάθισμα αυτοκινήτων. Οι γάλλοι οδηγοί καμπίνας δεν σκέφτονται τίποτα να έχουν ένα μωρό στην αγκαλιά στα αυτοκίνητά τους και έχω συναντήσει μόνο μια εταιρεία ταξί που θα μπορούσε να φέρει κάθισμα αυτοκινήτου. Μην αφήνετε τους απείθαρχους οδηγούς καμπίνας να σας βυθίζουν κατά την εγκατάσταση του καθίσματος αυτοκινήτου. Αν είναι υπερβολικό πρόβλημα για τον οδηγό, αφήστε το ταξί και πάρτε το επόμενο (εκτός αν είναι το μόνο ταξί σε μια μικρή πόλη).

Οδήγηση στη Γαλλία

Αν σκοπεύετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο, δοκιμάστε το πρόγραμμα Renault Eurodrive Lease Back Program . Είναι φθηνότερο από τη συνηθισμένη ενοικίαση αυτοκινήτου. Ωστόσο, πρέπει να προσλάβετε τουλάχιστον 21 ημέρες.

Ναι, το έχουν εδώ

Μπορείτε να βρείτε όλα τα τυπικά είδη μωρών και παιδιών που θα βρείτε πίσω στο σπίτι σας. Στην πραγματικότητα, πολλές επιλογές στη Γαλλία είναι καλύτερες. Να είστε βέβαιος να φέρει τα πιο κρίσιμα στοιχεία, αλλά τα πρόσθετα μπορούν να βρεθούν. Η παιδική τροφή και ο τύπος εδώ είναι υπέροχα. Τα μεγαλύτερα γεύματα για βρέφη / μικρά παιδιά έχουν ωραίες επιλογές, όπως πιάτα πάπιας, παέγια και ριζότο.

Υπάρχουν συνταγές τύπου / δημητριακών, φρούτων / λαχανικών και φρούτων που περιέχουν μεγάλη ποικιλία γεύσεων (η γεύση σοκολάτας συνιστάται ιδιαίτερα από τους νέους κριτικούς). Έχουν την τάση να έχουν κοινά αλλεργιογόνα σε παιδικές τροφές (όπως τα θαλασσινά), ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα καλό γαλλο-αγγλικό λεξικό για να μεταφράσετε τα συστατικά (και τις οδηγίες θέρμανσης). Εξετάστε προσεκτικά την εικόνα, καθώς συνήθως θα δείτε όλα τα συστατικά που απεικονίζονται εκεί. Εάν δεν είστε σίγουροι για τίποτα, βρείτε ένα τοπικό φαρμακείο (κατά προτίμηση όπου το προσωπικό μιλάει αγγλικά) και ρωτήστε. Φέρτε την ετικέτα του τύπου και δείξτε το στο φαρμακοποιό. Θα βρείτε τα φαρμακεία πολύ χρήσιμα, ιδιαίτερα με τα βρεφικά τρόφιμα.

Για το Aptamil, αγοράστε Milupa? Η Cow & Gate και η Heinz δεν είναι γενικά διαθέσιμες. Ή δοκιμάστε αυτές τις εξαιρετικές γαλλικές συνταγές μωρών: Babybil; Blédilait, Enfamil, Gallia, Modilac, Nestle Nidal, Nutricia

Οι πάνες είναι οι ίδιες, αλλά διαφορετικές

Οι πάνες είναι εύκολο να βρεθούν σε τοπικές αγορές και φαρμακεία, και μπορείτε να βρείτε τα παλιά αγαπημένα Pampers και Huggies. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το βάρος του μωρού σας σε χιλιόγραμμα δεδομένου ότι το σύστημα ταξινόμησης δεν είναι πανομοιότυπο. Ορισμένα εστιατόρια θα έχουν περιοχή αλλαγής μωρού, αλλά αυτό δεν είναι κοινό.

Τα μπλε της νύχτας

Να είστε βέβαιος να ελέγξετε πρώτα για να δείτε αν ένα ξενοδοχείο έχει ένα παχνί πριν από την κράτηση, αν θα χρειαστείτε ένα.

Οι περισσότεροι φροντίζουν τα παιδιά, αλλά έχουν ένα εφεδρικό σχέδιο. Ορισμένα ξενοδοχεία έχουν παλιά και εντελώς επικίνδυνα πτυσσόμενα πτυσσόμενα κρεβάτια. Ίσως θελήσετε να φέρετε ένα φορητό κρεβάτι για ύπνο για το μωρό. Επίσης, πρακτική αναδίπλωση και το άνοιγμα ενός παρκαζιού / παχνιών στο σπίτι.

Θα είστε πιθανώς καλύτερα σε αυτό από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Σχεδόν κάθε φορά που ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου έχει δημιουργήσει ένα πτυσσόμενο παχνί, έχει λυγίσει το δεύτερο βάζω βάρος σε αυτό. Υπάρχει μια τέχνη για το άνοιγμα τους σωστά, έτσι ώστε να είναι εξοικειωμένοι με αυτό. Ελέγχετε πάντα το παχνί για δάκρυα, τραβήξτε το γύρω και πιέστε το για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές και θα παραμείνει άθικτο. Μη φοβάστε να ζητήσετε ένα άλλο παχνί. Ακόμη και τα μικρότερα πανδοχεία μου εξέπληξαν με ένα δεύτερο.

Κρατήστε το ξενοδοχείο σας με παιδιά

Μόνο μερικά από τα κορυφαία ξενοδοχεία μπορεί να έχουν πολιτική χωρίς παιδιά. Και όσο το καλύτερο είναι το ξενοδοχείο, τόσο πιο πιθανό είναι να κάνετε κράτηση για babysitters.

Αλλά ακόμη και σε μικρότερες περιοχές, υπάρχει συχνά ένας έφηβος οικογένειας που μπορεί να babysit για μια μικρή αμοιβή.

Αργά τη νύχτα τροφοδοσίες

Ετοιμαστείτε για τις μεταγενέστερες γεύσεις της Γαλλίας. Συχνά, φάγαμε στο δωμάτιό μας ενώ ταξιδεύαμε, ώστε η κόρη μας να μπορεί να πάει για ύπνο εγκαίρως. Επειδή ίσως να προσαρμόζετε το μωρό σε μια νέα ζώνη ώρας ούτως ή άλλως, γιατί να μην επιτρέψετε στο παιδί να μείνει λίγο αργότερα; Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε όλοι να έχετε αργά δείπνα μαζί. Τα περισσότερα εστιατόρια δεν ξεκινούν ούτε καν μέχρι τις 7 ή τις 7.30μμ. Όμως, όλο και περισσότερα brasseries είναι ανοιχτά όλη την ημέρα, έτσι στις μεγαλύτερες πόλεις θα βρείτε κάπου για φαγητό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η επίσκεψη στη Γαλλία με ένα μωρό ή μικρό παιδί μπορεί να είναι προκλητική. Είναι όμως μια αξέχαστη εμπειρία. Με αυτές τις συμβουλές και το γαλλικό λεξιλόγιο μωρού / παιδιού παρακάτω, θα πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι.

Και θυμηθείτε, η Γαλλία, όπως η Ιταλία και η Ισπανία, είναι μια χώρα πολύ προσανατολισμένη στο μωρό και φέρνοντας το μωρό σας μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε αμέσως σαν στο σπίτι σας. Φυσικά, πρέπει να γνωρίζετε ορισμένους από τους κανόνες .

Μωρό και νήπιο Αγγλικό / Γαλλικό λεξιλόγιο

Έχετε πάνες / πάνες; Avez-vous des καναπέδες;

Έχετε γάλα μωρών; Avez-vous du lait bébé?

Έχετε ανελκυστήρα; Avez-vous un ascenseur?

Έχετε ένα παχνί; Avez-vous une haute chaise;

Επεξεργασμένο από τη Mary Anne Evans