Οικονομικές ξενοδοχειακές αλυσίδες και φτηνά δωμάτια στη Γαλλία

Πώς να μείνετε στη Γαλλία σε έναν προϋπολογισμό

Έτσι ταξιδεύετε στη Γαλλία. επισκέπτοντας λαμπρά κάστρα, μουσεία παγκόσμιας κλάσης, τρώγοντας σε γοητευτικά μικρά μπιστρό και ψώνια στις αγορές. Είστε έξω και για τις περισσότερες φορές και θέλετε να μεγιστοποιήσετε τον προϋπολογισμό σας. Μπορεί να έχετε ακούσει άτομα που διαμαρτύρονται για υψηλές τιμές στα γαλλικά ξενοδοχεία, αλλά υπάρχουν πολλές φτηνές, καθαρές ξενοδοχειακές αλυσίδες που προσφέρουν πεντακάθαρα δωμάτια, καλές ντους και καθαρά κλινοσκεπάσματα. Εκτός από το κατάλυμα και να απολαύσετε περισσότερες γαλλικές λιχουδιές.

Πώς να πάρετε την καλύτερη διαπραγμάτευση
Η επιχείρηση ξενοδοχείων ακολουθεί την τιμολόγηση των αεροπορικών εταιρειών, δηλαδή, διαφέρει από μέρα σε μέρα και από περιοχή σε περιοχή. Οι καλύτερες προσφορές είναι εκείνες που έχουν κλείσει εκ των προτέρων. Ελέγξτε τις αλυσίδες για να πάρετε ένα πολύ χαμηλό ποσοστό.

Αν κάνετε κράτηση αργά, δοκιμάστε τα Late Rooms και Lastminute.com.

Επίσης, για φτηνές επιλογές, από ξενώνες μέχρι ξενώνες και ξενοδοχεία, δοκιμάστε Hostelworld.com.

Φτηνές Αλυσίδες - Προϋπολογισμός πάνω από την πολυτέλεια κάθε φορά
Ελέγξτε αυτές τις διεθνείς και γαλλικές αλυσίδες που παρέχουν, καλή, φτηνή, βασική διαμονή στη Γαλλία. Όλες αυτές οι αλυσίδες ξενοδοχείων ξεκινούν από περίπου 40 ευρώ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση. Τα περισσότερα είναι ένα καλό στοίχημα για οικογένειες καθώς προσφέρουν μεγαλύτερα δωμάτια για μέχρι 4 άτομα. Όλοι προσφέρουν επίσης ηλεκτρονικές κρατήσεις εκτός του ξενοδοχείου, καθώς και βασική πρόσβαση, αν φτάσετε αργά και η ρεσεψιόν είναι κλειστή. Οι τιμές ποικίλλουν σημαντικά ανάλογα με την εποχή του χρόνου και την έγκαιρη κράτηση, οπότε αν γνωρίζετε πού μένετε, κάντε κράτηση το συντομότερο δυνατόν.

Περισσότερα για ξενοδοχεία και κρατήσεις

Πριν κλείσετε ένα ξενοδοχείο στη Γαλλία

Επιλογές διαμονής στη Γαλλία

Αξιόπιστα Logis ξενοδοχεία στη Γαλλία

Κατανόηση του επίσημου συστήματος αστέρων για ξενοδοχεία στη Γαλλία

Οδηγός για διαμονή με πρωινό στη Γαλλία

Επεξεργασμένο από τη Mary Anne Evans