Πώς να υποβάλετε αίτηση για σφραγίδες τροφίμων στην κομητεία Cuyahoga

Έχετε ποτέ χρειαστεί λίγη βοήθεια για να αγοράσετε είδη παντοπωλείου ή ίσως μερικά επιπλέον δολάρια για να πληρώσετε τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας; Η πολιτεία του Οχάιο παρέχει εξαιρετικούς πόρους μέσω του Τμήματος Υπηρεσιών Εργασίας και Οικογένειας του Οχάιο.

  1. Είστε επιλέξιμοι; Μπορεί να δικαιούστε βοήθεια για τη σφραγίδα τροφίμων εάν το ακαθάριστο εισόδημά σας είναι εντός του 130% του ομοσπονδιακού επιπέδου φτώχειας ή εντός 100% μετά τις επιτρεπόμενες δαπάνες. Οι πόροι σας (μετρητά, αποθέματα, αποταμιεύσεις) δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα $ 2000 ($ 3000 αν είναι άνω των 65 ετών ή άτομα με ειδικές ανάγκες). Εάν είστε εσείς, ακολουθήστε τα απλά βήματα παρακάτω για να λάβετε λίγη βοήθεια.
  1. Καλέστε : Για την κομητεία Cuyahoga, (216) 987-7000. Εάν ζείτε έξω από την κομητεία Cuyahoga, το τμήμα κυβέρνησης του νομού στο μπλε tabbed μέρος των λευκών σελίδων θα έχει τους αριθμούς του νομού σας, πιθανώς κάτω από τις υπηρεσίες απασχόλησης και οικογενείας
  2. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Οχάιο για την Εργασία και την Οικογένεια. Αυτός ο ιστότοπος πηγαίνει απευθείας σε βοήθεια τροφίμων. Σας διευκρινίζει πού να βρείτε τοποθεσίες, πώς να κατεβάσετε την αίτησή σας και σας δίνει μια λίστα με τα προσωπικά έγγραφα που χρειάζεστε καθώς και συνδέσμους προς άλλες χρήσιμες πληροφορίες.
  3. Μετάβαση: Αφού βρείτε το τοπικό σας γραφείο - GO. Πρέπει να μιλάτε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν εργαζόμενο εάν θέλετε βοήθεια. Περπατήστε, βρείτε πού μπορείτε να πάρετε έναν αριθμό, περιμένετε έως ότου ονομάζεται τότε πηγαίνετε στον εργαζόμενο και είτε θα σας δώσουν την αίτηση αν δεν το έχετε και μια λίστα των προσωπικών εγγράφων που χρειάζεστε ή να πάρετε την αίτησή σας αν το έχετε συμπληρωμένη, θα σας δώσει μια λίστα των προσωπικών εγγράφων που χρειάζεστε και θα σας δώσει μια εκτύπωση μιας ώρας ραντεβού για να επιστρέψετε, πιθανώς μέσα σε 5-10 ημέρες.
  1. Εφαρμογή: Συμπληρώστε την αίτησή σας και ενεργοποιήστε την αν δεν το έχετε ήδη και μεταβείτε στην καθορισμένη ώρα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει την επιστολή ραντεβού σας όταν πηγαίνετε την ημέρα του πρώτου προγραμματισμένου ραντεβού σας. Το καλύτερο στοίχημά σας όταν περπατάτε είναι να πάρετε έναν αριθμό πάλι ή να ζητήσετε από έναν εργαζόμενο. Πιθανότατα θα πάρετε ένα κάθισμα και θα περιμένετε το όνομά σας να καλείται. Σε αυτό το σημείο, ο εργαζόμενος θα πληκτρολογήσει και θα καθίσετε και ίσως να απαντήσετε σε μια ερώτηση ή δύο. Και θα πάρετε ένα δεύτερο ραντεβού.
  1. Δεύτερο ραντεβού: Το δεύτερο ραντεβού είναι εκείνο στο οποίο θα καθοριστεί η βοήθειά σας. Θα παράσχετε όλα τα έγγραφά σας στον υποψήφιο που θα κάνει αντίγραφα και θα επιστρέψει τα πάντα. Αν χρειάζεστε κάτι που μπορεί να είναι διαθέσιμο μέσω φαξ ή σε απευθείας σύνδεση, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τα ρωτήσετε πριν φύγετε για να μεταβείτε.
  2. Αναθεώρηση Caseworker: Εάν υπάρχει κάτι που χρειάζεστε ακόμη, ο υποθετικός σας θα σας δώσει μια ακριβή εκτύπωση και ένα χρονικό πλαίσιο δύο εβδομάδων για να σας παράσχει τα απαραίτητα έγγραφα. Όταν αφήνετε τα πρόσθετα σας έγγραφα, βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει την εκτύπωση από τον υποψήφιο. Θα περπατήσετε, θα πάρετε έναν αριθμό και θα αφήσετε τα χαρτιά σας στον εργαζόμενο που θα σας δώσει μια "απόδειξη".

Συμβουλές

  1. Προσπαθήστε να συμπληρώσετε την αίτησή σας ήδη την πρώτη φορά που θα πάτε. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στην τοπική βιβλιοθήκη σας.
  2. Ο υποψήφιος πρέπει να είναι εμπεριστατωμένος και ενδεχομένως να προτείνει περιοχές βοήθειας που ίσως δεν γνωρίζετε, όπως η μεταφορά και η ιατρική βοήθεια.
  3. Πάρτε ένα φάκελο αρχείων για να κρατήσετε όλα τα προσωπικά σας έγγραφα και όλα όσα λαμβάνετε μαζί και οργανωμένα.
  4. Προσεκτικά περάστε από τη λίστα των απαιτούμενων εγγράφων
  5. Ανεξάρτητα από το πότε φθάνετε περιμένετε να περιμένετε. Προγραμματίστε ένα καλό κομμάτι χρόνου κάθε φορά που πηγαίνετε στο ODJFS.

Θα χρειαστείτε